Overnatnings enheder

Hvis du vil have ægte Lynæsstemning, skal du selvfølgelig have hele pakken med og blive en nat – som minimum! Du kan vælge mellem flere typer overnatning hos os, og nogle af dem er ret unikke, hvis vi selv skal sige det. Surfshacks og tenthouses kan bookes fra påskeferie til efterårsferie – pænthousen kan bookes hele året i minimum 2 nætter. 

Here we dream

Vores enheder

Du har forskellige muligheder for overnatning hos os, hvor du kan booke og læse nærmere omkring hver enkelt mulighed nedenfor. Hvis du har spørgsmål til vores overnatning, så tjek vores FAQ ud lige her.

SURFSHACK

Er du vild med anderledes overnatninger? Så skal du helt klart booke et af vores surfshacks med den smukkeste udsigt over Lynæs Strand. Hytterne er indrettet med en stor dobbeltseng i den ene ende og et værerum i den anden. Værerummet kan hurtigt indrettes til en ekstra seng, hvor der kan sove en fuldvoksen mand (eller kvinde!) eller to små børn.Surfshacks’ne er placeret 100 meter fra vandet og ligger lidt hyggeligt gemt mellem vilde syrener og høje træer. På området er der bålplads og mulighed for sauna. Så er du til outdoor og simple living pakket ind i lækre, chillede omgivelser, skal du helt sikkert prøve en af vores shacks.

Og hey, her er lige fire hurtige oplysninger om shacks’ne, så du ved, hvilke præmisser du booker ud fra:

Der er ikke toilet, bad eller køkken i hytterne, men der er en toilet- og badvogn 10-40 meter fra shacks’ne
At bo i et shack er en temmelig outdooragtig oplevelse og altså ikke i nærheden af et klassisk hotelværelse
Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til 🙂

BOOK HER

TENTHOUSE STANDARD

Tenthouse Standard er vores medium telt, der er udstyret med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning til 2 personer. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse Standard er opsat på en stor træterrasse og minder nok mest af alt om, hvad der oftes går under navnet “glamping”. Tenthouse Standard er til dig, der ønsker en romantisk oplevelse med kæresten, venindetur eller familien på 4.

Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til 🙂
Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.

BOOK HER

TENTHOUSE SUPREME

@_pernillejakobsen_
@_pernillejakobsen_

Tenthouse Supreme er vores ekstra store telt, der er udstyret med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning til 4 personer. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse Supreme er opsat på en stor træterrasse og minder nok mest af alt om, hvad der oftes går under navnet “glamping”.Tenthouse Supreme er til dig, der ønsker ekstra plads, kommer i en lidt større gruppe eller bare altid går efter det bedste og største!

Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til 🙂
Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.

BOOK HER

Pænthouse

I downtown Lynæs får du 60 kvadratmeters lyshav og kun 50 meter til alt, der starter med ‘hav’ (hav, havn og havnekajak – find selv på flere). Så hvis du er fan af lækker natur og ren idyl i himmelhøjde, skal du bo i pænthousen.

Pænthousen er vores ferielejlighed, der med den aflange form og den sydvestvendte placering består af en stor lys stue med indbygget kæmpekøkken, et soveværelse og et badeværelse med brus. Her er plads til den store børnefamilie, flere generationer eller nogle vennepar. Max. kapacitet er 5 personer. Lejligheden er indrettet med 1 dobbeltseng som kan splittes til enkeltsenge efter ønske. Derudover er det mulighed for tre ekstra opredninger i stuen.

Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til 🙂

OBS: pænthousen kan bookes hele året og bookes uden morgenmad, da det er muligt selv at tilberede mad i lejlighedens køkken. Det er dog muligt at tilvælge morgenmad ved check-in i receptionen. Det er kun muligt at booke pænthousen i minimum 2 nætter. 

BOOK HER

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor er overnatningsområdet henne?

Er der toilet og bad?

Ja, der er både bade og toiletter mellem 5 og 40 meter fra overnatningsenhederne. Derudover er der en udendørsbruser i overnatningsområdet, til at skylle sig eller rengøre sin våddragt og sko. I den anden ende af haven, ca. 50 meter derfra, er der også to skønne udendørsbade og et toilet, som kan bruges af jer samt surfskolens gæster. Der findes også tre indendørs toiletter på Surfcentret, som I kan benytte inden for åbningstiderne.

Pænthousen har eget toilet og bad.

Hvad med morgenmad?

Bare rolig – din overnatning er altid inkl. morgenmad medmindre du bor i Pænthousen.

Vi serverer morgenmad på Lynæs Madbar lige nede ved havnen i tidsrummet 08.00-11.00. Efter kl. 10.00, er der mulighed for at opgradere til brunch. Giv besked ved ind-checkning, hvis du ønsker at opgrader, så vi kan booke et bord til jer.

Bemærk at der ikke er adgang til køkken i eller ved hytterne. Ønsker du overnatning med mulighed for at lave mad selv, så skal du vælge vores Pænthouse.

Hvad med aftensmad?

Lynæs Madbar byder på både små deleretter, pizza og pasta til udsigten over Lynæs Havn. Hvis vejret er til det, kan man tage plads på vores terasse i aftensolen, og nyde lidt koldt at drikke og mad lavet på lokale råvare. Pejsestuen, er også oplagt, hvis det er koldere udenfor.

Vi har også vores egen hyggelige café ‘strandbaren’ på Lynæs Surfcenter, hvor du kan få burger, salat, kage og andre lækkerier, så vi er altid klar med lækker aftensmad!

Du kan også være med i vores fællesspisninger som vi afholder hver torsdag (dog udenfor skolernes sommerferie). Læs om fællesspisning her.

Bemærk vores åbningstider for Strandbaren og Madbaren varierer efter sæson. Tjek vores åbningstider her.

Kan jeg have et lille barn med?

Ja, vi er meget glade for børn og de er mere end velkomne. Der er mulighed for ekstra opredninger i alle vores enheder og hvis man kan lide at lægge tæt, kan der godt lægge et barn i midten i dobbeltsengene i vores surfshack.

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tilbyde tremmesenge.

Må jeg have hund med?

Vi elsker hunde i Lynæs – men den må desværre ikke komme med ind i vores overnatningsenheder, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber, I vil respektere dette.

Hvad koster en overnatning?

Prisen varierer ift. sæson, overnatningsenhed og antal personer. Du kan se priser her.
Hvis man ønsker at kombinere sin overnatning med aktiviteter, kan du med fordel læse mere om vores overnatningspakker her.

Hvornår er check-in? Og hvornår skal man senest tjekke ud?

Du kan tjekke ind fra kl. 15.00 – 17.00 i receptionen. Ønsker du at tjekke ind senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre.

Du kan senest tjekke ud kl. 11.00 på din afrejsedag. Hvis receptionen ikke er åben ved ud-check, kan du blot efterlade din nøgle i vores postkasse til højre for receptionsdøren udenfor.

Kan jeg leje SUP's og kajakker?

Ja, du kan se priser her. Husk at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer.

Må jeg medbringe min egen SUP i overnatningen?

Du skal være meget velkommen til at tage din egen SUP med. Vi har et surf rack i overnatningen, hvor man kan placere det over natten.

Er der varme i teltene og surfshacks?

Der står et lille varmeapparat i vores surfshacks, som I kan tænde for, hvis natten bliver lidt kølig. Og vores telte er fyldt godt op med varme uldtæpper og er udstyret med ekstra varme vinterdyne udenfor sommersæson.

Er der dyner, hovedpuder og linned?

Der er altid inkluderet dyner, puder og opredning i alle vores overnatninger. I vælger selv antal af personer, når I booker jeres ophold.

Hvad kan jeg lave, mens jeg bor hos Surfcentret?

Når du overnatter hos os, kommer du til at ligge i de skønneste naturomgivelser, og du kan fyre den af på vand og land, mens du er her. Du kan få både oplevelser i den rolige ende a la yoga, SUP, kajak og smukke vandreture, og du kan prøve ting af i den noget mere actionprægede genre, fx kite- eller windsurf.

Tjek vores eventkalender ud her, og hop på det, du har lyst til. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet ind i vores reception og høre, hvilke muligheder du har. Vi er pjattede med at hjælpe!

PRISOVERSIGT

*Priser er opgivet for to personer inkl. morgenmad. [Ekstra personer +300 pr nat]. Vi tager forbehold for tastefejl. 

Lavsæson Skuldersæson Højsæson
Uge 13-19 + 36-42 Uge 20-27 + 31-35 UGE 28-30
Søndag Fredag + helligdage Lørdag Søndag – Torsdag Fredag + helligdag Lørdag Søndag – Torsdag Fredag + helligdag Lørdag
Surfshack og Tenthouse standard 900 1700 2000 1500 2000 2500 2500 2500 2500
Tenthouse supreme *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100
Pænthouse *+300 *+300 *+300 *+300 *+300 *+300 *+300 *+300 *+300
Psst! Vi kører efterårskampange hvor du pt. kan du spare 30% på overnatningen når du booker overnatningspakker!