Daycamp - sommercamp for børn

Er du mellem 10 og 14 år, og er du vild med surf, sommer og nye venskaber? Så skal du helt sikkert tilmelde dig Lynæs Surfcenters Daycamp. Her får du lov til at prøve kræfter med windsurf, kitesurf, kajak, SUP og meget mere.

 

INFO

Her på siden kan du se specifik info om daycamp. Hvis du har generelle spørgsmål omkring camps hos Lynæs Surfcenter, kan du tjekkede de ofte stillede spørgsmål og ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os her.

Hvor og hvornår er Day Campen?

Vores Daycamp kører hverdage mandag til torsdag fra kl 09:00 til 15:00. Vi mødes ved Lynæs Surfcenter om morgenen, hvor instruktørerne gennemgår dagens program. Du kan se alle ledige datoer i bookingformularen.

Adressen er: Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested

Hvor mange deltager

Alle Day Camps har 18 pladser og to faste instruktører tilknyttet.

Frokost?

Som noget nyt er der frokost inkluderet på alle daycamps. Vi spiser altid frokost kl 12:00 og hvis du er vegetar eller har allergi for bestemte madvarer så skriv det i kommentarfeltet når du booker.

Frokosten er varieret alle dage og vi serverer alt fra vores berømte burger til et par frisksmurte sandwiches. Vores cafe er selvfølgelig åben, hvis man vil købe en sodavand, men vi bestræber os på at servere noget med energi i, fremfor kardemommesnurre og kakaomælk 🙂

Allergier og speciel kost kan vi også godt imødekomme! Har du allergi eller intolerance over for fx gluten, fixer vi noget uden til dig! Er du vegetar eller veganer imødekommer vi også gerne det – men vi skal vide det inden så vi kan planlægge hvor meget der skal laves. Du kan skrive eventuelle allergier og speciel kost ind i kommentar når du booker.

Hvad koster campen og hvad er inkluderet?

Day camp mandag til torsdag koster 2.195,- og inkluderer følgende:

  • 4 dages undervisning i forskelllige vandsportsaktiviteter
  • Frokost alle dage
  • Svømmevest**Alle deltagere skal medbringe en våddragt og badesko/vådsko, har man ikke kan det lejes alle dage for 295,-.
Program og undervisning

Programmet for dagene kan variere alt efter vejret, men du kan regne med, at vi kommer rigeligt på vandet! Vi spiser som udgangspunkt frokost kl 12:00 alle dage.

Day Camp mandag-torsdag

Mandag

“Lær hinanden at kende”-lege

Gennemgang af sikker færden på vandet – hvad skal jeg vide?

Instruktion til windsurf i små hold

Tirsdag

Undervisning i kajak og Stand Up Paddle (SUP)

Onsdag

Introduktion til kitesurf – trainer kite, bodydrag bag instruktør

Torsdag

Store legedag! Den står nemlig på badering og speedbåd, hvis vejret tillader det.

Er der styr på sikkerheden?

Daycamp er et nyt koncept, som gør, at vi kan invitere unge vandhunde helt ned til ti år med på vores aktiviteter. Vi går meget op i sikkerhed og det er til hver en tid den højeste prioritet når der skal lægges program og laves aktiviteter. Egner vejret sig ikke til at lave vandaktiviteter, vil tiden i stedet blive brugt på land med aktiviteter som bl.a. volleyball, skateboarding eller krabbefiskeri.

Vi gør vores for at skabe en forståelse hos vores deltagere for ricisi ved færden på havet og især de unge kræver ekstra opmærksomhed.  Vi beder jer derfor læse vores standardtilmelding for ungdomscamps, da det er et krav fra vores side, at de unge har en minimumserfaring med at færdes på vandet.

Til de helt unge deltagere, som måske er lidt usikre på det at være alene af sted, er man som forælder velkommen til at være med på sidelinjen. Alle aktiviteter foregår på lavt vand og med svømmevest undtagen når vi sejler med båd.

Hvad skal jeg have med?

Da det er uden overnatning, skal du kun medbringe det allervigtigste. Vi anbefaler, at alle deltagere har våddragt. Har du ikke sådan en, er der mulighed for at leje en, når du booker – eller ved ankomst.

Husk i hvert fald:

  • Badetøj
  • Håndklæde
  • Våddragt (kan lejes)
  • Vådsko (kan lejes)
  • Drikkedunk
  • Svømmevest (hvis du har en)
  • Tøj efter vejret

Det er obligatorisk at bære svømmevest under alle aktiviteter på vandet. Hvis du ikke ejer en svømmevest, stiller vi en til rådighed.

Derudover er det altid godt at have lidt lommepenge med, da vi har café ved surfcenteret.

Skal jeg som forældre udfylde noget?

Før campstart bedes forældre eller værge læse og underskrive vores samtykkeerklæring for deltagelse i aktiviteter på camps. Se og download den her hvis du ikke selv afleverer dit barn.

Hvad er afbestillingspolitikken?

Du kan ombooke senest 14 dage inden campstart, herefter er det ikke længere muligt at rykke din booking. Se øvrige forretningsbetingelser her.

Camps

Vi laver daycamps for to forskellige aldersgrupper: 10-12 år og 12-14 år. Klik ind på den camps der passer til dig og se hvornår de bliver afholdt i løbet af sommeren.