Ledige stillinger

Du kan se hvilke ledige stillinger der er her. Selvom vi ikke søger, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os!

Ledige stillinger

Assistant manager Lynæs Madbar (helårsstilling fra 1. marts 2024)

Brænder du for god service, et varmt arbejdsfællesskab og har du flair for mad? – så er du måske vores nye assistant manager på Lynæs Madbar. Som assistant manager på Lynæs Madbar er du, sammen med vores restaurant manager, med til at forme og skabe den gode gæsteoplevelse gennem et skarpt øje for service og mad, en varm personlighed og en forståelse for hvordan man bygger og vedligeholder et godt arbejdsfællesskab. Lyder det som noget for dig, så læs med!

Hvad er Lynæs Madbar?

Lynæs Madbar er en del af Lynæs Surfcenter, så for at forstå hvad Lynæs Madbar er, skal man også kende til Lynæs Surfcenter. Lynæs Surfcenter spænder bredt, men har altid haft rødderne solidt plantet i surferkulturen. Vi har i de sidste 11 år gået fra en lille surfudlejning i garagen til i dag at have en destination med surf, overnatning, shop, events, café og nu en restaurant. Vi tæller i sommermånederne over 130 medarbejdere som løser alt fra rengøring til regnskab. Vores primære medarbejdere er mellem 15 og 22 år, så det er et krav at man kan arbejde med unge mennesker. Vi er et mindre manager team på 8 personer, som er alt fra 21 til 58 år. Alle varetager hver forskellige områder i forretningen, men mest af alt arbejder vi sammen om at løse de problemer som opstår – fordi vi arbejder sammen om at skabe den gode oplevelse på tværs. Vores nyeste fællesprojekt har været at opstarte Lynæs Madbar – en 400m2 “restaurant” hvor vi har kørt knapt 40.000 gæster igennem i 2023. Visionen er at drive stedet som en Madbar; et uformelt mødested der byder på indbydende omgivelser, ung energi og simpel mad af god kvalitet i et mellemklasse prisniveau, hvor man går “ned” og spiser frem for “ud” og spiser. Væksten skal de næste år komme fra et godt renommé blandt B2C gæster og via B2B grupper i dagtimer, samt flere selskaber i aftentimerne. 

Jobbet

Som assistant manager kommer du til at arbejde tæt sammen med vores restaurant manager, som varetager den overordnede planlægning, HR og alt hvad der har med teamet at gøre. I udgør sammen ledelsesteamet på Lynæs Madbar, der har ansvaret for den daglige drift og refererer direkte til ledelsen hos Lynæs Surfcenter. Vi gør en stor dyd ud af at skabe flexibilitet på tværs af gulv og køkken, så dine timer ligger begge stedet, og du har på den måde berøringsflade med hele teamet. Du har ikke ansvar for den gastronomiske linje, men du er en del af at lede personalet i køkkenet og det er derfor et must at du interesserer dig for mad, mennesker og føler det helt naturligt at hjælpe til med forberedelse og service der. 

Din primære arbejdsopgave er at assistere vores restaurant manager og være synlig i service sammen med teamet. Dine arbejdsopgaver består af:

 • Servicere vores gæster med smil og overskud
 • Køre service og prep i køkken
 • Opfølgning på lister og procedure på gulv og i køkken
 • Oplæring og vejledning af medarbejdere
 • Lede og fordele opgaver under service 
 • Briefing af personale
 • Konflikthåndtering
 • Opstart og nedlukning af restauranten, herunder klargøring og kasseopgørelser

Stillingen er 37 timer men kan blive 30 timer hvis det er ønsket. Stillingen er fast og kører over hele året. Du er indforstået med at en del af dine timer ligger i aften og weekender. 

Dine kvaliteter og kvalifikationer 

 • Du er selvstændig og har et højt drive
 • Du har personlighed og pondus
 • Det falder dig naturligt at gå forrest, lede og fordele opgaver
 • Du interesserer dig for madlavning
 • Det er ikke et must, men en fordel, hvis du har erfaring i restaurationsbranchen. 
 • Du er en kreativ problemløser
 • Du er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og initiativrig 
 • Du har gode sociale egenskaber og forstår at håndtere konflikter
 • Du er god til samarbejde og er ikke bange for at få tomat på forklædet 🙂 

Start 

 • 1. marts 2024 

Løn 

 • Forhandles ud fra erfaring og kompetencer. 

Sådan ansøger du 

Send nogle ord om dig selv og hvorfor du skal have jobbet + dit CV til bolette@surfcenter.dk, så kalder vi løbende ind til samtaler.

Eventkoordinator elev (2 år fra 1. april 2024) 

Vil du gerne arbejde med events, kommunikation og sociale medier? – Så søger vi lige nu en eventkoordinator elev hos Lynæs Surfcenter med start i vinter / foråret 2024. Som eventkoordinator elev hos Lynæs Surfcenter er du med til at udvikle, kommunikere og afvikle vores events. Vores events består af alt fra koncerter, selskaber, møder, fællesspisninger, quizer, talks og meget mere. Elevpladsen er 2 år og der er mulighed for indlogering i et af vores lejemål. Hvis du synes det lyder spændende så læs med her;

Hvem er er Lynæs Surfcenter?

Lynæs Surfcenter spænder bredt men har altid haft rødderne solidt plantet i surferkulturen. Vi har i de sidste 11 år gået fra en lille surfudlejning i garagen til i dag at have en destination med surf, overnatning, shop, events, café og restaurant. Vi tæller i sommermånederne over 130 medarbejdere som løser alt fra rengøring til regnskab. Vores primære medarbejdere er mellem 15 og 22 år og dyrker arbjedsfællesskabet som en familie. Men vi har også nogle old bois på holdet! Vi er et mindre ledelsesteam på 8 personer, som er alt fra 21 til 58 år. Alle varetager hver forskellige områder i forretningen, men mest af alt arbejder vi sammen om at løse de problemer som opstår, fordi vi arbejder sammen om at skabe den gode oplevelse på tværs, ikke hver for sig. 

Jobbet 

Som eventskoordinator elev hos Lynæs Surfcenter bliver du tilknyttet vores interne eventkoordinator. Vores eventkoordinator sidder både events og kommunikation, da vi i høj grad bruger vores events til at skabe en fortælling om stedet. Med andre ord, for os handler events om at tiltrække mennesker og bygge en god oplevelse for dem som deltager, men lige så meget at skabe en fortælling om hvad vi er for et sted, for alle dem som ikke er fysisk til stede. Vores public events kan være alt fra fællesspisninger til store koncerter og vi er altid på udkig efter nye spændende koncepter. En anden del af vores events er det vi kalder private events, det er primært selskaber og møder. Selskaber kan være alt fra konfirmationer til bryllupper og møder er alt fra små mødefaciliteringer til store firmaevents med aktiviteter, spisning og overnatning. Der ligger events over hele året, men typisk mere forberedelsesarbejde i vintermånederne. Hvis du kommer langvejs fra eller ønsker adgang til en medarbejderbolig, er dette en mulighed. 

Dine kvaliteter og kvalifikationer

 • Du er ved at uddanne dig til eventkoordinator eller har et ønske om at starte uddannelsen
 • Du brænder for at skabe oplevelser for andre 
 • Du er kreativ og kan arbejde selvstændigt
 • Du har interesse og flair for at lave indhold til sociale medier 
 • Du er klar på at bruge to år i Lynæs

Start

 • Mellem 1. februar og 1. april

Løn

 • Efter overenskomst 

Andet

 • Der er mulighed for medarbejderbolig

Sådan ansøger du

Send nogle ord om dig selv og hvorfor vi skal have dig ind som elev til johan@surfcenter.dk så kalder vi løbende ind til samtaler.