Ledige stillinger
Gulvmanager Lynæs Madbar (sæson med mulighed for helår)
Brænder du for god service, et varmt arbejdsfællesskab og har du flair for mad? – så er du måske vores nye gulvmanager på Lynæs Madbar. Som gulvmanager på Lynæs Madbar er du, sammen med vores restaurantmanager, med til at forme og skabe den gode gæsteoplevelse gennem et skarpt øje for service og mad, en varm personlighed og en forståelse for hvordan man bygger og vedligeholder et godt arbejdsfællesskab. Lyder det som noget for dig, så læs med!
Hvad er Lynæs Madbar?
Lynæs Madbar er en del af Lynæs Surfcenter, så for at forstå hvad Lynæs Madbar er, skal man også kende til Lynæs Surfcenter. Lynæs Surfcenter spænder bredt, men har altid haft rødderne solidt plantet i surferkulturen. Vi har i de sidste 11 år gået fra en lille surfudlejning i garagen til i dag at have en destination med surf, overnatning, shop, events, café og nu en restaurant. Vi tæller i sommermånederne over 130 medarbejdere som løser alt fra rengøring til regnskab. Vores primære medarbejdere er mellem 15 og 22 år, så det er et krav at man kan arbejde med unge mennesker. Vi er et mindre managerteam på 8 personer, som er alt fra 21 til 60 år. Alle varetager hver forskellige områder i forretningen, men mest af alt arbejder vi sammen om at løse de problemer som opstår – fordi vi arbejder sammen om at skabe den gode oplevelse på tværs. Vores nyeste fællesprojekt har været at opstarte Lynæs Madbar – en 400m2 “restaurant” hvor vi har kørt knapt 40.000 gæster igennem i 2023. Visionen er at drive stedet som en Madbar; et uformelt mødested der byder på indbydende omgivelser, ung energi og simpel mad af god kvalitet, i et mellemklasse prisniveau, hvor man går “ned” og spiser frem for “ud” og spiser. Væksten skal de næste år komme fra et godt renommé blandt B2C gæster og via B2B grupper i dagtimer, samt flere selskaber i aftentimerne.
Jobbet
Som gulvmanager kommer du til at arbejde tæt sammen med vores restaurantmanager, som varetager den overordnede planlægning, HR og alt hvad der har med teamet at gøre. I udgør, sammen med køkkenmanageren, ledelsesteamet på Lynæs Madbar, der har ansvaret for den daglige drift og refererer direkte til ledelsen hos Lynæs Surfcenter. Vi gør en stor dyd ud af at skabe fleksibilitet på tværs af gulv og køkken, så dine timer ligger begge steder, og du har på den måde berøringsflade med hele teamet, det er derfor et must at du interesserer dig for mad, mennesker og føler det helt naturligt at hjælpe til med forberedelse og service.
Din primære arbejdsopgave er at assistere vores restaurant manager og være synlig i service sammen med teamet. Dine arbejdsopgaver består af:
- Servicere vores gæster med smil og overskud
- Opfølgning på lister og procedure på gulv og i køkken
- Oplæring og vejledning af medarbejdere
- Lede og fordele opgaver under service
- Briefing af personale
- Konflikthåndtering
- Opstart og nedlukning af restauranten, herunder klargøring og kasseopgørelser
Stillingen er 37 timer men kan blive 30 timer hvis det er ønsket. Stillingen er fra april til september med mulighed for at blive længere. Du er indforstået med at en del af dine timer ligger i aften og weekender.
Dine kvaliteter og kvalifikationer
- Du er selvstændig og har et højt drive
- Du har personlighed og pondus
- Det falder dig naturligt at gå forrest, lede og fordele opgaver
- Du interesserer dig for madlavning
- Det er ikke et must, men en fordel, hvis du har erfaring i restaurationsbranchen.
- Du er en kreativ problemløser
- Du er kvalitetsbevidst, ansvarsfuld og initiativrig
- Du har gode sociale egenskaber og forstår at håndtere konflikter
- Du er god til samarbejde og er ikke bange for at få tomat på forklædet 🙂
Start
- forår – slut august / september med mulighed for forlængelse
Løn
- Forhandles ud fra erfaring og kompetencer.
Sådan ansøger du
Send nogle ord om dig selv og hvorfor du skal have jobbet + dit CV til bolette@surfcenter.dk, så kalder vi løbende til samtaler.
Køkkenmanager Lynæs Madbar (sæson med mulighed for helår)
Er du vores nye køkkenmanager på Madbaren denne sommer? – Vi søger lige nu en ny kollega til vores køkkenteam på Madbaren. Jobbet består i sin enkelthed i at sikre kvaliteten på alle de tallerkner der kommer ud til bordene og at de medarbejdere som vi har i køkkenet er klædt ordentligt på og glæder sig til at komme på arbejde hver evig eneste gang de har service. Så hvis du er god i et køkken, kan tage lederskab og skabe struktur, så er du måske vores nye køkkenmanager denne sommer.
Hvem er er Lynæs Surfcenter og Lynæs Madbar?
Lynæs Surfcenter spænder bredt men har altid haft rødderne solidt plantet i surferkulturen. Vi har i de sidste 10 år gået fra en lille surfudlejning i garagen til i dag at have en destination med surf, overnatning, shop, events, café og nu en restaurant. Vi tæller i sommermånederne over 100 medarbejdere som løser alt fra rengøring til regnskab. Vores primære medarbejdere er mellem 15 og 22 år, så det er et krav at man kan arbejde med unge mennesker. Vi er et mindre ledelsesteam på 8 personer, som er alt fra 21 til 58 år. Alle varetager hver forskellige områder i forretningen, men mest af alt arbejder vi sammen om at løse de problemer som opstår, fordi vi arbejder sammen om at skabe den gode oplevelse på tværs, ikke hver for sig. Vores nyeste fællesprojekt er vores Madbar, som er 400m2 restaurant der serverer god stemning, middelhavsklasssikere, små deleretter og bruger lokale råvarer.
Jobbet
Som køkkenmanager på Lynæs Madbar er det dig der har hovedansvaret for den daglige ledelse ude i køkkenet. Du er i dagtimerne en del af et modent køkkenteam som varetager alt det forberedende arbejde som prep, bagværk, dejproduktion, logistik og hygiejne. Du kommer til at være en naturlig del af det forberedende køkkenteam, men dit primære fokus ligger i at få serviceteamet til at køre. Her har arbejder du primært med unge mennesker som møder ind på timebasis i aftentimer og weekender. Din primære rolle er at være go to person i køkkenet for netop det her hold – klæde dem på til deres vagter, gå forrest og skabe tryghed, motivation og fællesskab i deres arbejdsopgaver. Dine opgaver ligger i at være til stede i service, skabe ledelse, god kommunikation og god stemning. vagtplan, varebestilling, etc. bliver ordnet for dig med dine indputs.
Stillingen er IKKE en traditionel køkkenchef eller en souschef, det er en dedikeret ressource i vores køkkenteam til at fokusere på de processer og det team som primært varetager afvikling af service. Du skal forvente at noget af arbejdstiden ligger i dagtimerne, men din primære tid ligger i servicetimerne. Stillingen er sæson, så det er en forventning at du kan arbejde i højsommerugerne, samt weekenddage.
Start / maj
- Start fuld tid fra april eller senest første maj. Slut august eller september. Mulighed for forlængelse som helårsstilling.
Løn
- Løn forhandles ud fra erfaring og kompetencer.
Vi tilbyder
- Managerrolle i et etableret team med altid god energi!
- En sommer (eller mere) i fantastiske rammer på Lynæs Havn.
- Mulighed for indlogering på privat værelse i vores staff house
- Bliv en del af et muntert arbejdsfællesskab
- Ansvar for drift af et a la carte køkken med lokale råvarer, nordisk brød og middelhavsklassikere
- Mulighed for at køre selskaber
- Mulighed for flere timer hvis det er ønsket
- Løn efter kvalifikationer
Dine kvaliteter og kvalifikationer
- Du er holdspiller og har god energi
- Du har god erfaring fra arbejde i køkken
- Du kan tage lederskab og gå forrest – du er ikke kunstner
- Du arbejder ikke med pinset, men du går op i at alt der kommer ud af døren spiller 100%
- Du er struktureret og sætter pris på orden og kan skabe systemer
- Du har ikke noget problem med at dine arbejdstider ofte er i weekender, ferier og uden for normal arbejdstid
- Du er struktureret og kan spotte udfordringer før de står for døren
- Du trives bedst i service frem for bag computeren
- Du kan arbejde med unge mennesker (du kan sagtens selv være ung)
Sådan ansøger du
Send nogle ord om dig selv og hvorfor du skal have jobbet + dit CV til bolette@surfcenter.dk, så kalder vi løbende ind til samtaler.