Ledige stillinger

Du kan se hvilke ledige stillinger der er her. Selvom vi ikke søger, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os!

Ledige stillinger

Sæsonpersonale (Madbar)

Vi søger et par ekstra til sæsonen både til køkken og på gulv ved Lynæs Madbar. Det er et krav at du har erfaring fra branchen og har mulighed for at arbejde i højsommerugerne hvor vi har ekstra travlt. Du skal kunne arbejde minimum 3 uger juni-august for at komme i betragtning og jo flere uger du kan, jo bedre. Vi ansætter løbende og der kan være mulighed for indlogering i vores staff house hvis du kommer langvejs fra. Send en mail med lidt om dig selv til Bolette@surfcenter.dk så kalder vi til samtaler og ansætter løbende 🙂

Hvem er er Lynæs Surfcenter og Lynæs Madbar?

Lynæs Surfcenter spænder bredt men har altid haft rødderne solidt plantet i surferkulturen. Vi har i de sidste 10 år gået fra en lille surfudlejning i garagen til i dag at have en destination med surf, overnatning, shop, events, café og nu en restaurant. Vi tæller i sommermånederne over 100 medarbejdere som løser alt fra rengøring til regnskab. Vores primære medarbejdere er mellem 15 og 25 år, så det er et krav at man kan arbejde med unge mennesker. Vi er et mindre ledelsesteam på 8 personer, som er alt fra 23 til 58 år. Alle varetager hver forskellige områder i forretningen, men mest af alt arbejder vi sammen om at løse de problemer som opstår, fordi vi arbejder sammen om at skabe den gode oplevelse på tværs. Vores nyeste fællesprojekt er vores Madbar, som er 400m2 restaurant der serverer god stemning,  middelhavsklasssikere, små deleretter og lokale råvarer med udsigt over Lynæs Havn.