Ledige stillinger

Du kan se hvilke ledige stillinger der er her. Selvom vi ikke søger, så er du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os!

Ledige stillinger

1 deltidsstilling som køkkenmedhjælper
1 deltidsstilling som køkkenmedhjælper
Vagter:
– ulige uger: lørdag+søndag 09.00 – 15.00 (brunch)
– lige uger: lørdag 15.00 – 22.30 (vine&dine)
Ovenstående kan variere.
Opgaver:
– Madtilberedning og anretning
– Prep af menu
– Klargøring og løbende opfyldning af brunchbuffet
– Køkkenrengøring
– Løbende ad hoc opgaver med opvask, oprydning og vareopfyldning (begrænset til køkken)
Profil:
Du kan lide at arbejde i et køkken.
Du er produktiv og kan arbejde i pressede situationer
Du er selvstændig i dit arbejde, da du vil have vagter i køkkenet alene
Du er ansvarsbevidst og har øje for detaljen, så vores kunder for den bedste madoplevelse
Spørgsmål bedes rettes til Maria via maria@surfcenter.dk eller 22999345. Ansøgning sendes til maria@surfenter.dk. Deadline 15. sept. Opstart uge 38.
2 Værtsroller skift fredag / lørdag hver weekend

Vi søger pt. to værter til at hjælpe med vores wine&dine koncept fredag og lørdag. Vi skal bruge to personer som skiftes mellem fredag og lørdag aften i hver weekend. Der er selvfølgelig mulighed for at bytte rundt med lige og ulige uger, men det er jer som har ansvaret for at dække vagterne. Vagterne kører fra 16:30 og slutter klokken 01 senest (vi lukker midnat). Jobbet kører over hele vinteren og der er eventuelt mulighed for flere timer torsdag aften til fællesspisning og i vores brunchkoncept lørdag og søndag formiddag hvis det ønskes. Så snart vi rammer maj er der mulighed for fuld tid hvis ønskes.

Vi forventer
– Du er over 18 år, gerne en del ældre
– Du har personlighed
– Du er servicemindet, udadvendt og har øje for at skabe stemning
– Du behøver ikke at være vinekspert, men du kan lide vin, øl og drinks og har gerne en mening til hvad du synes smager godt
– Du kan arbejde skift fredag / lørdag henover vinteren.

Lyder det som noget for dig, så send os en mail til serviceansvarlig Mitzi på  mitzi@surfcenter.dk eller ring på 26433889

Opvasker / køkkenhjælp under 18

Vi søger ungarbejdere til vores køkken. Er du 15-17 år, mødestabil og pligtopfyldende, så kom forbi til en samtale! Primært arbejde i weekender 1-2 gange om ugen både morgen og aften.

Spørgsmål bedes rettes til Maria via maria@surfcenter.dk eller 22999345. Ansøgning sendes til maria@surfenter.dk. Deadline 15. sept. Opstart hurtigst muligt

Kitesurf instruktør hos Lynæs Surfcenter

Vi søger netop nu kitesurf instruktører til sæson 2021. Vi søger energiske sjæle der har flair for sporten, et glimt i øjet og vigtigst af alt et pædagogisk hjerte. Som instruktør hos Lynæs Surfcenter bliver du en del af vores lille surffamilie der tæller alt fra instruktører til burgerflippers. 

Hvad er Lynæs Surfcenter?

Lynæs Surfcenter spænder bredt men er organisatorisk delt op i vand og land. På vandsiden har vi alle vores vandsportsaktiviteter der tæller kitesurfing, windsurfing, SUP, kajak, båd, camps, kurser, udlejning og meget mere – det er den del du bliver en del af. På landsiden er hele vores café, foodtruck, bakery, events, shop, kontorfællesskab og overnatning. Tilsammen danner den her to dele af forretningen en skøn destination med masser surfvibes, mindre end en time fra København! Vi er 5 der arbejder på projektet året rundt og når sæsonen er på sit højeste kan teamet tælle helt op til 60 medarbejdere.

Jobbet 

Som instruktør hos Lynæs Surfcenter er du tilknyttet som freelance instruktør på timebasis, hvilket betyder, at du ikke forpligter dig til andet end de timer du kan tage. Vi har et minimum på 48 timer på en sæson og du kan sprede dem ud på sæsonen som du vil. Vi har har typisk travlt i weekender, helligdage og i sommerferien, men der forekommer også undervisning på hverdage. Du har typisk ansvaret for en eller flere kursister på en dag sammen med et håndfuld af de andre instruktører på surfcenteret. Med andre ord et godt job til dig der er klar på at køre nogle timer igennem på vandet og godt kan lide flexibilitet og surfcommunity. 

Jobtype

 • Timelønnet  

Løn

 • Forhandles ud fra erfaring

Dine kvaliteter og kvalifikationer

 • Du er en passioneret kitesurfer med styr på teknik og sikkerhed
 • Du har en udadvendt, imødekommende, pædagogisk og tålmodigt anlagt. 
 • Du er åben for at lære nye ting, og møde nye mennesker.
 • Du er klar på at arbejde meget i perioder
 • Er flydende i dansk og engelsk
 • Du er ansvarsbevidst, selvstændig, minimum 18 år og i besiddelse af et kørekort.
 • Du kan afsætte minimum 48+ timer over sæsonen til undervisningsdage = minimum 6 hele dage eller lidt flere halve, men gerne meget mere.
 • Du kan arbejde i weekender og sommerferie. 
 • Det er en fordel, hvis du er uddannet kitesurfinstruktør gennem Dansk Sejlunion eller IKO, men det kan arrangeres efter ansættelse

Bonuspoint, men ikke krav

 • Du har erfaring fra anden kiteskole
 • Du har egen bil 
 • Du kan undervise i SUP / Windsurf / Kajak

Vi tilbyder

 • At du kan arbejde med din passion
 • At blive en del af vores lille surfcommunity 
 • Mulighed for større ansvar hvis du bliver hængende over tid
 • Løn efter kvalifikationer

Sådan ansøger du

Send os en kort beskrivelse af hvem du er og hvorfor du vil passe ind i vores team. Send ansøgningen til christoffer@surfcenter.dk inden d. 1. marts 2021. Vi ansætter løbende, så send også gerne efter hvis du først ser den her, men vi prioritere at have sat holdet og lavet onboardingdag inden påske. Du er altid velkommen til at ringe eller skrive hvis du har spørgsmål.