Windsurf

Tag på windsurfkursus i Lynæs! Lynæs strand er nemlig Danmarks sikreste surfspot! Vi har en stor lavvandstange, som giver dig det bedste afsæt for at komme hurtigt og sikkert i gang med en af de fedeste sportsgrene i verden.

  • Tag på windsurf kursus fra 595,- (3 for 1.339,-)
  • Windsurf udlejning fra 200,-

Er du interesseret i at komme på vandet med sejl og bræt, så er du kommet til det rette sted. Vi har to typer windsurfkursus – hold og privat. Når du deltager på et hold kommer du i en blandet gruppe hvor man kan deltage på alle niveauer. Typisk vil vi dele holdet op i to niveauer og så prøver vi så vidt muligt at starte derfra hvor du har brug for tips, tricks og sparring. Bemærk at det er begynderkurser på begynderudstyr, så ønsker du træning i fodstropper, strapez og jibes skal du kigge efter et privat kursus. Det private kursus er for dig eller din gruppe. Du kan være fra 1-7 personer og undervisningen kører lige præcis på det niveau som du / I ønsker med din / jeres helt egen instruktør!

FAQ

Ofte stillede spørgsmål

Kan jeg leje udstyr hos jer?

Selvfølgelig kan du det, men vi kræver, at du som minimum kan det, man lærer på det grundlæggende kursus.

Du kan se alle udlejningspriser her

Hvor gammel skal man være for at deltage på hold?

Man er gammel nok til at windsurfe, når man kan hive sit eget sejl op. Vi har små sejl (1.5 m2), så de mindste, vi har med, er helt ned til otte år. Såfremt du booker for børn i alderen 8-11 år, kan vi kræve, at du som forælder kommer med ud i vandet og assisterer dit/dine børn. Det kræver ikke windsurferfaring at være assistent, men hvis du booker i skuldersæsonen, anbefaler vi, at du lejer en våddragt med – se udlejningspriser her

Deltagere skal i øvrigt kunne svømme 200 meter med redningsvest, men der er lavt, så det er ikke noget, man praktisk skal ud i under kurset.

NB: Hvis du har en rigtig vandhund i husstanden, så tjek vores sommercampkalender her

Har I pro-udstyr?

Vi har primært begynderudstyr, men vi har da en Neilpryde X-ride 6.5 og et JP Magic Ride 130L – den sejler superfint! Vi har alt i mindre sejl, men kun inden for begynder- og freeridesejl.