Handelsbetingelser

Kunden & sikkerhed i centrum

Vi gør en dyd ud af at drive en anstændig og gennemsigtig forretning, hvor sikkerheden er i top og alle kommer hjem med en oplevelse i verdensklasse. Husk at læs handelsbetingelserne inden du booker, vi arbejder med vejrsport og derfor er vi nødt til at gøre os nogle forbehold - god læsning :-) 


Generelle oplysninger

Lynæs Surfcenter er en del af Geminus Group ApS. Al juridisk ansvar og krav er derfor hæftet til Geminos Group ApS.

Geminos Group ApS
Godthåbsvej 46 2 tv, 2000 Frederiksberg
CVR nr.: 37417580
Telefon: 29877766
Email: info@surfcenter.dk

Lynæs Surfcenter drives som et alias herunder og kan kontaktes på følgende oplysninger:

Lynæs Surfcenter ApS
Lynæs Havnevej 8a 3390 Hundested
CVRP: 1021115890
Telefon: 29877766
Email: info@surfcenter.dk


Priser

Hos Geminos Group ApS tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer og tjenesteydelser.


Betaling

Geminos Group ApS modtager betaling med VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil blive trukket samme tid som ordren er lagt. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.


Levering / afvikling af kurser, camps og udlejning

Geminos Group ApS afvikler forskellige tjenesteydelser indenfor hhv. kurser, camps, events og udlejning. Afviklingsbetingelserne varierer herefter

Kurser

Windsurf og kitesurf kurser er omfattet vindgaranti – vi ved at vinden kan gå op og ned og det kan vi ikke gøre så meget ved – ej kan du heller. Derfor spilder du selvfølgelig ikke din booking hvis vejret ikke tillader den aktivitet du har valgt. Vindgarantien gælder såfremt at VI vurderer, at forholdene den ønskede dag ikke kommer til at fungere til den valgte aktivitet. Det er til hver en tid vores kald om vejret kommer til at fungere eller ej.

Skiftende forhold under kurset kan ligeledes forekomme og her er det altid instruktørens kald hvorvidt der stoppes eller ej. Der afregnes altid frem til første hele time og den resterende tid kan enten overflyttes til en ny dato efter aftale eller refunderes hvis det er ønskes. Eksempel: Der er booket et 5 timers kursus, men der kan kun afvikles 2,5 timer. 2,5 timer kan overflyttes til en ny dato eller halvdelen af kursusbeløbet kan refunderes. 

Ved kurser hvor det ønskes at anvende eget udstyr, forbeholder vi os altid retten til at afvise at bruge ustyret, hvis vi vurderer at det ikke er sikkert. Sikkerhed er altid første prioritet og vi afviser fx at undervise med kiteudstyr der er 10 år gammelt, da sikkerheden er blevet markant bedre på nyt udstyr.

Camps

Ved tilmelding skal forælder eller værge oplyse om særlige behov, herunder kost, allergier og sygdomme/diagnoser. Vi forbeholder os retten til at afvise tilmeldinger på baggrund af særlige behov, som vi ikke kan efterkomme, hvad enten dette skyldes praktiske årsager eller manglende fagligt eller pædagogisk personale.

Forældre eller værger er forpligtet til at opgive ovenstående oplysninger fyldestgørende og korrekt i forbindelse med tilmelding. Såfremt vi konstaterer, at ovenstående oplysninger er urigtige, kan vi bortvise deltageren øjeblikkeligt uden at yde refundering.

OBS! Camps er ikke dækket af vindgaranti, da kører over flere dage og indeholder mange forskellige aktiviter, der kan udøves i alle vejrforhold. Ej heller aflyser vi en camp under afviking.

Udlejning

Al udlejning sker som udgangspunkt inden for caféns åbningstider ved mindre andet er aftalt. En udlejning kan som udgangspunkt ikke aflyses eller stoppes under afvikling. Det er altid lejerens eget ansvar at have styr på om vejrforholdende passer til den valgte deciplin. Husk at læs afbetillingspolitik for udlejning her.


Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. Geminos Group ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang. Vær opmærksom på at dette kun gælder fysiske produkter og ikke ydelser som fx undervisning.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelseretten sendes til: 
Lynæs Surfcenter
Lynæs Havnevej 8a
3390 Hundested
Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.


Refusion

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af regnr og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Disse oplysninger kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.


Fortrydelsesret / Afbestillingspolitik

Der gives som udgangspunkt 14 dages fuld returret på alle reservationer. Fortrydelsesretten varierer fra ydelse til ydelse og her skelnes igen mellem kurser, camps og udlejning. De enkelte ydelsers afbestillingspolitikker overskriver altid den generelle regel om 14 dages fortrydelsesret. Du kan læse om specielle forhold herunder:

Kurser

Når du booker et kursus reserverer du det ønskede tidspunkt i en periode og du spærrer derfor for andre bookinger. Hvis du bliver forhindret i at møde op til din booking skal du melde det så hurtigt du kan til os, sådan at vi kan fylde andre ind på din plads. Afbestiller du mindre end 24 timer før kursusstart, forbeholder vi os retten til at kræve 50% af kursusprisen i instruktørgebyr. No-show koster 100% af kursets pris – det er et gebyr vi benytter os af uhyre sjælendt, og vi håber I vil respekterer at vores instruktører ofte kommer langt fra for at undervise. Vi forbeholder os retten til at aflyse og ombooke ift. vejrforhold, se levering og afvikling.

Camps

Når du booker en camp indbetaler du hele beløbet ved booking. Ønskes bookingen afbestilt efter de 14 dages fortrydelsesret, fratrækkes et depositum på 1000,- pr. booking. Afbestilles campen mindre end 30 dage inden campstart, opkræves det fulde beløb.

Bookes campen mindre end 30 dage inden campen, er der ingen fortrydelsesret. Vi forbeholder os retten til at aflyse en camp senest 30 dage før campstart, så frem det vurderes at der er for få deltagere. I dette tilfælde vil der være mulighed for at få refunderet hele gebyret, eller anvende beløbet til en af vores andre ydelser.

Udebliver vinden på en kite camp, er der ikke mulighed for at få refunderet eller ombooke hele eller dele af camp beløbet.

Ved booking af Kite WeeQ begynderpakke, er der dog mulighed for at få ombooket én dags undervisning. Dvs. at der som minimum er én dags begynderundervisning på campen, og mulighed for at rykke en undervisningsdag til en af de andre Kite WeeQ datoer, såfremt instruktøren vurdere at der ikke er nok vind til at gennemføre undervisningen. Dette forbehold gælder kun Kite WeeQ, da campen kører ove ektraordinær kort tid.

Udlejning

Du kan afbestille din reservation senest 24 timer før udlejningen og få det fulde beløb refunderet. Denne regel gælder alle udlejninger på nær udlejning af RIB båd, sauna og vildmarksbad. Her kan du senest få det fulde beløb refunderet 14 dage før udlejningen. Bookinger foretaget mindre end 14 dage før udlejning er altså ikke omfattet 14 dages fortrydelsesret.

Ønsker du at afbestille bedes du ringe på +45 29 87 77 66 eller skrive en mail på info@surfcenter.dk


Foto og video af deltagere

Ved tilmelding af vores ydelser gøres der opmærksom på, at video og fotomateriale lavet under camps eller undervisning kan blive brugt i forbindelse med fremtidige kampagner og visuel information relateret til Geminos Group ApS eller domæner herunder. Hvis du som deltager, eller forældre til en deltager, ikke ønsker medvirken, bedes du/i senest 14 dage inden kursus/camp start sende en erklæring om dette på info@surfcenter.dk


Forsikring og Ansvar

Kursus

Vi har tegnet en speciel ansvarsforsikring som dækker Kitesurfing og anden vandsport, samt Dansk Sejlunion certificeret instruktører. Dette betyder ikke at vi forsikrer deltageren. Deltagere bør derfor være opmærksom på, at dennes ulykkesforsikring dækker fx kitesurfing, da visse forsikringsselskaber stadig anser som ekstremsport, og dette derfor er et tillæg til din forsikring.

Deltager bør ligeledes læse og acceptere Dansk Sejlunions standardtilmelding for kitesurfing undervisning. Vi forbeholder os retten til at afvise en kursist for deltagelse, hvis det vurderes ar deltageren ikke er i strand til at deltage i kurset.

Camp

Ved deltagelse på camp, er det til en hver tid købers egne forsikringer der er gældende. Det gælder både ved tilskadekomst, bortkomne egendele o.lign.

For deltagere under 18 år skal forældre / værge acceptere og underskriver standardtilmeldingen for camps.

Der gøres opmærksom på, at deltagere i et vist omfang holdes under opsyn, men at vores camps ikke afholdes på et lukket område. Vi kan derfor ikke kan gøres ansvarlig for manglende efterlevelse af anvisninger fra de ansatte instruktører.

Udlejning 

Udlejning uden kursus eller instruktør tilknyttet, er på eget ansvar. Al udlejning af udstyr til vandsport, inkluderer en svømmevest, som er lovpligt at medbringe jf. bekendtgørelse om redningsveste i mindre fartøjer. Ved tyveri, skader eller anden bortkomst af lejet udstyr, er lejer til hver en tid ansvarlig for at dække bortkommet eller skadet udstyr.  


Cookie- og persondatapolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Vi bruger udelukkende Googles add services til cookiehåndtering.

Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Alle online betalinger kører gennem stripe.com.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Du kan altid afmelde nyhedsbrevet i bunden af hvert udsendt nyhedsbrev.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Klagemuligheder – oversigt og links:

Du kan altid starte med at ringe eller skrive, vi gør en dyd ud af at drive en anstændig forretning hvor kunden og sikkerhed er i centrum. Såfremt der er yderligere uoverenstemmelser, henviser vi til følgende jf. lovgivningen:

Har du en klage over et produkt eller en ydelse, købt på vores webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: johan@surfcenter.dk

 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Cafe og udlejning åben hver dag fra klokken 11:00 til 20:00. Burgerbaren er åben hver dag fra 17:00 til 20:00.

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider