Overnatning

Hvis du vil have ægte Lynæsstemning, skal du selvfølgelig have hele pakken med og blive en nat – som minimum! Du kan vælge mellem flere typer overnatning hos os, og nogle af dem er ret unikke, hvis vi selv skal sige det. Surfshacks og tenthouses kan bookes fra påskeferie til efterårsferie – pænthousen kan bookes hele året.

OBS: Overnatning i 2023 kan bookes fra primo december 2022 (tilmeld nyhedsbrev for at få besked først)

Here we dream

Overnatningsmuligheder

Du har forskellige muligheder for overnatning hos os, hvor du kan booke og læse nærmere omkring hver enkelt mulighed nedenfor.

Hvis du ønsker at se en samlet oversigt over alle mulighedernes ledighed, klik her.

Hvis du har spørgsmål til vores overnatning, så tjek vores FAQ ud lige her.

SURFSHACK

Er du vild med anderledes overnatninger? Så skal du helt klart booke et af vores surfshacks med den smukkeste udsigt over Lynæs Strand. Hytterne er indrettet med en stor dobbeltseng i den ene ende og et værerum i den anden. Værerummet kan hurtigt indrettes til en ekstra seng, hvor der kan sove en fuldvoksen mand (eller kvinde!) eller to små børn.Surfshacks’ne er placeret 100 meter fra vandet og ligger lidt hyggeligt gemt mellem vilde syrener og høje træer. På området er der bålplads og mulighed for sauna. Så er du til outdoor og simple living pakket ind i lækre, chillede omgivelser, skal du helt sikkert prøve en af vores shacks.

Og hey, her er lige fire hurtige oplysninger om shacks’ne, så du ved, hvilke præmisser du booker ud fra:

Der er ikke toilet, bad eller køkken i hytterne, men der er en toilet- og badvogn 10-40 meter fra shacks’ne
At bo i et shack er en temmelig outdooragtig oplevelse og altså ikke i nærheden af et klassisk hotelværelse

BOOK HER

OBS: Overnatning i 2023 kan bookes fra december 2022.

TENTHOUSE STANDARD

Tenthouse Standard er vores medium telt, der er udstyret med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning til 2 personer. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse Standard er opsat på en stor træterrasse og minder nok mest af alt om, hvad der oftes går under navnet “glamping”.Tenthouse Standard er til dig, der ønsker en romantisk oplevelse med kæresten, venindetur eller familien på 4.

Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.

BOOK HER

OBS: Overnatning i 2023 kan bookes fra december 2022.

TENTHOUSE SUPREME

@_pernillejakobsen_
@_pernillejakobsen_

Tenthouse Supreme er vores ekstra store telt, der er udstyret med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning til 4 personer. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse Supreme er opsat på en stor træterrasse og minder nok mest af alt om, hvad der oftes går under navnet “glamping”.Tenthouse Supreme er til dig, der ønsker ekstra plads, kommer i en lidt større gruppe eller bare altid går efter det bedste og største!

Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.

BOOK HER

OBS: Overnatning i 2023 kan bookes fra december 2022.

Pænthouse

I downtown Lynæs får du 60 kvadratmeters lyshav og kun 50 meter til alt, der starter med ‘hav’ (hav, havn og havnekajak – find selv på flere). Så hvis du er fan af lækker natur og ren idyl i himmelhøjde, skal du bo i pænthousen.

Pænthousen er vores ferielejlighed, der med den aflange form og den sydvestvendte placering består af en stor lys stue med indbygget kæmpekøkken, et soveværelse og et badeværelse med brus. Her er plads til den store børnefamilie, flere generationer eller nogle vennepar. Max. kapacitet er 5 personer. Lejligheden er indrettet med 1 dobbeltseng som kan splittes til enkeltsenge efter ønske. Derudover er det mulighed for tre ekstra opredninger i stuen.

Dit ophold er altid inkl. sengelinned, håndklæde til det antal personer du booker til 🙂

OBS: pænthousen kan bookes hele året og bookes uden morgenmad, da det er muligt selv at tilberede mad i lejlighedens køkken. Det er dog muligt at tilvælge morgenmad ved check-in i receptionen.

BOOK HER

OBS: Overnatning i 2023 kan bookes fra december 2022.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Er der toilet og bad?

Ja, der er både bade og toiletter mellem 5 og 40 meter fra overnatningsenhederne. I den anden ende af haven, ca. 50 meter derfra, er der også to skønne udendørsbade og et toilet, som kan bruges af jer samt surfskolens gæster. Der findes også tre indendørs toiletter på Surfcentret, som I kan benytte inden for åbningstiderne.

Pænthousen har eget toilet og bad.

Hvad med morgenmad?

Bare rolig – din overnatning er altid inkl. morgenmad medmindre du bor i Pænthousen.

I vores vinterhisæson (indtil 28. april 2022) serveres morgenmad fra kl. 08.00 – 09.00. Ønsker I at opgradere til brunch som starter klokken 10:00 (kun lørdag og søndag) koster det 100,- som kan betales i receptionen ved ankomst.

I vores sommersæson (fra 28. april – 11. sept. 2022) serveres morgenmad fra kl. 08.00 – 11.00. Her serverer vi ikke brunch og der er derfor ikke mulighed for opgradering, men selve morgenbuffeten er altså også ret lækker 🙂

Bemærk at der ikke er adgang til køkken i eller ved hytterne. Ønsker du overnatning med mulighed for at lave mad selv, så skal du vælge vores Pænthouse.

Hvad med aftensmad?

Vi har vores egen hyggelige café, hvor du kan få burger, salat, toast, kage og andre lækkerier, så vi er altid klar med lækker aftensmad! Du kan også være med i vores fællesspisninger som vi afholder hver torsdag (dog udenfor skolernes sommerferie). Læs om fællesspisning her.

Bemærk vores åbningstider for caféen varierer efter sæson. Tjek vores åbningstider her.

Kan jeg have et lille barn med?

Ja, vi er meget glade for børn og de er mere end velkomne. Der er mulighed for ekstra opredninger i alle vores enheder og hvis man kan lide at lægge tæt, kan der godt lægge et barn i midten i dobbeltsengene i vores surfshack.

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tilbyde tremmesenge.

Må jeg have hund med?

Vi elsker hunde i Lynæs – men den må desværre ikke komme med ind i vores overnatningsenheder, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber, I vil respektere dette.

Hvad koster en overnatning?

Prisen varierer ift. sæson, overnatningsenhed og antal personer.

Hvornår er check-in? Og hvornår skal man senest tjekke ud?

Du kan tjekke ind fra kl. 15.00 – 17.00 i receptionen. Ønsker du at tjekke ind senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre.

Du kan senest tjekke ud kl. 11.00 på din afrejsedag.

Kan jeg leje SUP's og kajakker?

Ja, du kan se priser her. Husk at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer.

Er der varme i teltene og surfshacks?

Der står et lille varmeapparat i vores surfshacks, som I kan tænde for, hvis natten bliver lidt kølig. Og vores telte er fyldt godt op med varme uldtæpper og er udstyret med ekstra varme vinterdyne udenfor sommersæson.

Er der dyner, hovedpuder og linned i hytten?

Der er altid inkluderet dyner, puder og opredning i alle vores overnatninger. I vælger selv antal af personer, når I booker jeres ophold.

Hvad kan jeg lave, mens jeg bor hos Surfcentret?

Når du overnatter hos os, kommer du til at ligge i de skønneste naturomgivelser, og du kan fyre den af på vand og land, mens du er her. Du kan få både oplevelser i den rolige ende a la yoga, SUP, kajak og smukke vandreture, og du kan prøve ting af i den noget mere actionprægede genre, fx kite- eller windsurf.

Tjek vores eventkalender ud her, og hop på det, du har lyst til. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet ind i vores reception og høre, hvilke muligheder du har. Vi er pjattede med at hjælpe!

Pick a date


Vælg dato for at se ledighed. Tryk på selve den enhed du ønsker for at kommer videre til booking. Se kun morgen = hel dag

Surfshacks

Loading..

Tenthouse Standard (op til 4 pers)

Loading..

Tenthouse Supreme (op til 6 pers)

Loading..

Pænthousen

Loading..