En overnatning i Strandkanten

Hvis du vil have ægte Lynæsstemning, skal du selvfølgelig blive en nat eller to. Du kan vælge mellem glamping i vores tenthouses, et hytteophold i vores surfshacks eller en mere hotellignenden oplevelse i vores pænthouse. Alle sammen i hjertet af Lynæs.

Vores enheder

SURFSHACKS

TENTHOUSES

PÆNTHOUSEN

Kombiner din overnatning med sauna, surf, middag, picnic og meget mere når du booker en af vores overnatningspakker. Hvis du har nogen spørgsmål til vores enheder, kan du se ofte stillede spørgsmål her – ellers skriv os en mail på: info@surfcenter.dk.

@mathildeaugustadam

SURFSHACK

Er du vild med anderledes overnatninger? Så skal du helt klart booke et af vores 5 surfshacks med den smukkeste udsigt over Lynæs Strand.

Vores surfshacks kan bookes næsten hele året rundt, og kan rumme 2-3 personer pr. enhed.

 • 100 meter fra vandet – panoramaudsigt
 • En dobbeltseng m. mulighed for ekstraopredning i værerum
 • Adgang til toilet/badvogn 10-40 meter væk
 • Inkl. sengelinned og håndklæder
 • Outdooroplevlse, men stadig Wi-fi og strøm i alle hytter

Tenthouses

Vores tenthouses er vores take på glamping når det er bedst; stor træterrasse, en god seng og maks boheme indretning!

Vi har to typer tenthouses; Tenthouse Standard – Dobbeltseng med mulighed for 2 ekstra opredninger + Tenthouse supreme – Dobbeltseng (som kan splittes) med mulighed for 4 ekstra opredninger

Du kan booke tenthouses fra Påskeferien til efterårsferien.

 • Egen terrasse – ingen af dem med havudsigt, men et lille kig
 • Adgang til toilet/badvogn 10-40 meter væk
 • Inkl. sengelinned og håndklæder
 • Der er ikke varme i teltene, men gode dyner, tæpper og varmedunke til de koldere nætter
 • Outdooroplevlse, men stadig Wi-fi og strøm i alle telte
@_pernillejakobsen_
Tenthouse Supreme @_pernillejakobsen_
@mathildeaugustadam
@mathildeaugustadam

PÆNTHOUSEN

I downtown Lynæs får du 60 kvadratmeters lyshav og kun 50 meter til alt, der starter med ‘hav’ (hav, havn og havnekajak – find selv på flere). Så hvis du er fan af lækker natur og ren idyl i himmelhøjde, skal du bo i pænthousen.

 • Værelse med dobbeltseng – mulighed for 2 ekstra opredninger i stue
 • Køkken, toilet med vaskemaskine, stor lys stue med 50″ TV

OBS: pænthousen kan bookes hele året fra mandag til fredag / fredag til mandag / mandag til mandag uden morgenmad her.  Ønsker du at booke pænthousen som en pakke med middag, sauna og morgenmad, kan du gøre det i vores to-dages pakke – “DoubleStay” – Pænthousen kan ikke bookes i endagspakker. 

 

 

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvor er overnatningsområdet henne?

Er der toilet og bad?

Ja, der er både bade og toiletter mellem 5 og 40 meter fra overnatningsenhederne. Derudover er der en udendørsbruser i overnatningsområdet, til at skylle sig eller rengøre sin våddragt og sko. I den anden ende af haven, ca. 50 meter derfra, er der også to skønne udendørsbade og et toilet, som kan bruges af jer samt surfskolens gæster. Der findes også tre indendørs toiletter på Surfcentret, som I kan benytte inden for åbningstiderne.

Pænthousen har eget toilet og bad.

Hvordan fungerer det med morgenmad?

Bare rolig – din overnatning er altid inkl. en let morgenmad.

Let morgenmad består af the essentials; surdejsbolle, smør, ost, yogurt, kaffe eller juice (vi imødekommer selvfølgelig de mest almindelige allergener). I kan få morgenmad fra klokken 8:00 eller allerede fra 07:00 om mandagen. I kan spise morgenmad på Strandbaren eller tage det med på sengen eller stranden – det er op til jer. I weekender og helligdage har vi brunch fra 09:30 på Madbaren. Det koster +100,- pp at opgradere og vi anbefaler at I bestiller bord inden her.

Bemærk at der ikke er adgang til køkken i eller ved hytter og telte. Ønsker du overnatning med mulighed for at lave mad selv, så skal du vælge vores Pænthouse.

Hvad med aftensmad?

Lynæs Madbar byder på både små deleretter, pizza og pasta til udsigten over Lynæs Havn. Hvis vejret er til det, kan man tage plads på vores terasse i aftensolen, og nyde lidt koldt at drikke og mad lavet på lokale råvare. Pejsestuen, er også oplagt, hvis det er koldere udenfor.

Vi har også vores egen hyggelige café ‘strandbaren’ på Lynæs Surfcenter, hvor du kan få burger, salat, kage og andre lækkerier, så vi er altid klar med lækker aftensmad!

Du kan også være med i vores fællesspisninger som vi afholder hver torsdag (dog udenfor skolernes sommerferie). Læs om fællesspisning her.

Bemærk vores åbningstider for Strandbaren og Madbaren varierer efter sæson. Tjek vores åbningstider her.

Kan jeg have et lille barn med?

Ja, vi er meget glade for børn og de er mere end velkomne. Der er mulighed for ekstra opredninger i alle vores enheder og hvis man kan lide at lægge tæt, kan der godt lægge et barn i midten i dobbeltsengene i vores surfshack.

Bemærk at vi ikke har mulighed for at tilbyde tremmesenge.

Må jeg have hund med?

Vi elsker hunde i Lynæs – men den må desværre ikke komme med ind i vores overnatningsenheder, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber, I vil respektere dette.

Hvad koster en overnatning?

Prisen varierer ift. sæson, overnatningsenhed og antal personer. Du kan se priser her.
Hvis man ønsker at kombinere sin overnatning med aktiviteter, kan du med fordel læse mere om vores overnatningspakker her.

Hvornår er check-in? Og hvornår skal man senest tjekke ud?

Du kan tjekke ind fra kl. 15.00 – 17.00 i receptionen. Ønsker du at tjekke ind senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre.

Du kan senest tjekke ud kl. 11.00 på din afrejsedag. Hvis receptionen ikke er åben ved ud-check, kan du blot efterlade din nøgle i vores postkasse til højre for receptionsdøren udenfor.

Kan jeg leje SUP's og kajakker?

Ja, du kan se priser her. Husk at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer.

Må jeg medbringe min egen SUP i overnatningen?

Du skal være meget velkommen til at tage din egen SUP med. Vi har et surf rack i overnatningen, hvor man kan placere det over natten.

Er der varme i teltene og surfshacks?

Der står et lille varmeapparat i vores surfshacks, som I kan tænde for, hvis natten bliver lidt kølig. Og vores telte er fyldt godt op med varme uldtæpper og er udstyret med ekstra varme vinterdyne udenfor sommersæson.

Er der dyner, hovedpuder og linned?

Der er altid inkluderet dyner, puder og opredning i alle vores overnatninger. I vælger selv antal af personer, når I booker jeres ophold.

Hvad kan jeg lave, mens jeg bor hos Surfcentret?

Når du overnatter hos os, kommer du til at ligge i de skønneste naturomgivelser, og du kan fyre den af på vand og land, mens du er her. Du kan få både oplevelser i den rolige ende a la yoga, SUP, kajak og smukke vandreture, og du kan prøve ting af i den noget mere actionprægede genre, fx kite- eller windsurf.

Tjek vores eventkalender ud her, og hop på det, du har lyst til. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet ind i vores reception og høre, hvilke muligheder du har. Vi er pjattede med at hjælpe!

PRISOVERSIGT ENHEDER 2024

Book en overnatningspakke og få 30% rabat på overnatningen! Se pakker her.

*Priser er opgivet for to personer inkl. morgenmad. [Ekstra personer +300 pr nat]. Vi tager forbehold for tastefejl. 

Lavsæson Forår / Efterår Sommer Højsæson
Uge 1-18 + 40-52 Uge 19-23 + 36-39 UGE 24-27 + 32-35 UGE 28, 29, 30, 31
Søndag Fredag + Skærtorsdag & 1. påskedag Lørdag + juledage Søndag – Torsdag Fredag + Kr. Himmelfart & 1. pinsedag Lørdag Søndag – Torsdag Fredag Lørdag Søndag – Torsdag Fredag inkl. koncertbilletter Lørdag
Surfshack og Tenthouse standard 1200 1700 2000 1200 2000 2500 1500 2000 2500 2500 3500 2500
Tenthouse supreme *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100 *+100

Pænthouse – se priser her

Book en overnatningspakke og få 30% rabat på overnatningen! Se pakker her.