Selskaber på Madbaren

Ved du hvor du skal holde din næste fest? I vores nye lokaler på Madbaren, kan du både holde store som små arrangementer i fine omgivelser, med direkte udkig til Lynæs Havn.

Du kan også krydrer din fest med aktiviteter på Lynæs Surfcenter inden eller efter, ud fra vores mange spændende aktivitetspakker.

Selskaber

Du kan booke Madbaren til din helt egen fest, seminar eller møde. Vi har sammensagt forskellige pakker, hvor du selv kan vælge, hvad der passer bedst til lige netop dit arrangement. Rammerne er selvfølgelig inspireret af vores stil fra Lynæs Surfcenter, så hvide vægge og white boards får du ikke meget af, men til gengæld får du glade farver, æstetisk interiør, fantastisk udsigt og ikke mindst en afslappet stemning.

Lokalerne kan skaleres til både store og mindre selskaber med en max kapacitet på 150 personer indendørs. Lokalerne er udstyret med fremvisningsskærm og højtalersystem.

Det er kun muligt at booke Madbaren ud fra en af nedenstående pakker. Dertil er der forskellige muligheder for tilvalg som vi meget gerne tager en dialog om.

BEMÆRK: det er ikke muligt at booke til private selskaber i perioden uge 26 – 31 2022 via surfcenteret.

Det er yderligere ikke muligt at booke private selskaber i 2024 på nuværende tidspunkt.

Eget lokale - 8 timer

'Hele armen'

Forestil jer en sommerdag på med et glas bobler i hånden, let musik som spiller ud over havnen til udsigten af vuggende både, der står klar til at drage afsted på nye eventyr. Middagen er så småt klar. Først to små retter, og herefter en hovedret som deles på langbordene. Inden den står på dans eller drinks, bliver der serveret lidt til den søde tand – så i er helt klar til at give den hele armen.

 • Velkomstdrink
 • 4-retters social dining menu inkl. vinmenu
 • Kaffe og te med 1 avec
 • Fri bar med øl, vin, vand og cocktails efter middagen
 • Festopdækning
 • Eget lokale med skærm, lydsystem og mikrofon
 • En personlig afvikler

Inkluderer et forberedelsesmøde med projektleder, hvor alle jeres ønsker gennemgås.

Pris pr. person fra kr. 1.495,00 inkl. moms (min. 50 personer)

Med forbehold for prisændringer

Privat lokale - 5 timer

'Sharing is caring'

Hvis du ønsker en afslappet middag, hvor du og dine gæster kan samles om langborde, dele grin, gode historier og skøn lokalt mad – så er ‘Sharing Is Caring’ et oplagt valg til fejring af alt fra fødselsdage til konfirmationer.
Hvis vejret indbyder, kan arrangementet starte med lidt bobler på terrassen til udsigten over Lynæs Havn, inden man trækker ind i de lyskædeklædte lokaler – stadig med den fine udsigt til bølgen blå.

 • Velkomstdrink, 1 glas bobler
 • 3-retters ‘sharing’ menu
 • Fri bar med øl, vin & vand
 • Kaffe og te med sødt
 • Personlig afvikler
 • Eget lokale med skærm, lydsystem og mikrofon

Pris pr. person fra kr. 795,00 inkl. moms (min. 50 personer)

Med forbehold for prisændringer

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Har jeg mulighed for forskellige tilvalg til pakkerne?

Ja, det kan du tro. Du kan bl.a. vælge:

Tilkøb af snacks
Tilkøb af natmad
Tilkøb af ekstra timer
Tilkøb af opgraderet vinmenu

Dertil vil vi selvfølgelig forsøge at imødekomme dine ønsker bedst muligt. Dog skal alle bookinger tage udgangspunkt i en af vores pakker.

Hvor mange er der plads til?

Madbaren har en maks kapacitet på 150 personer indendørs og indrettet så det kan deles op til mindre selskaber. Vi kan derfor imødekomme de fleste størrelser op til 150 personer.

Kan jeg få vegetarmenu

Ja, du kan sagtens vælge menuen som vegetarisk. Vi imødekommer også gerne allergener m.m.

Hvad med børn og priser?

Børn er selvfølgelig mere end velkomne! Og der ligger en stor legeplads lige ved siden af Madbaren som alle børn og barnlige sjæle kan benytte.

Priser for børn er:

 • 0-3 år: gratis
 • 4-12 år: 25 % rabat på kuvertpris
Hvad hvis jeg gerne vil bestille til mindre en 30 personer?

Det kan du sagtens, men det vil afspejle sig i kuvertprisen, der så vil blive højere. Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.

Må min fest vare hele natten?

Ja, det må den som udgangspunkt gerne, dog vil der være krav om betaling af vagter ved bookinger, der varer til efter kl. 02.00. Antallet af påkrævede vagter afhænger af selskabets størrelse. Dette er et krav som Madbaren stiller for at sikre sikkerhed for både gæster og naboer.

Er det muligt at booke aktiviteter i forbindelse med vores arrangement

Ja, Madbaren er en del af surfcenter-familien, så vi vil meget gerne tilbyde både land- og vandaktiviteter til jeres arrangement. Priser og muligheder afhænger meget af antal personer, ønsker og årstid. Skriv meget gerne i din forespørgsel, hvilke ønsker du har til aktiviteter, så sætter vi en pakke sammen.

Hvilke tekniske faciliteter er der i madbaren

Madbaren er udstyret med:

 • 1 x 80″ skærm
  1 x 60″ skærm
  (med mulighed for tilslutning til PC og Mac)
 • Højtalersystem i alle lokaler. (Højtalersystemet er dimensioneret til afspilning af præsentationer og baggrundsmusik. Ønskes der lydniveau til dans skal der lejes anlæg ind.)
 • Mulighed for tilslutning af mikrofon

Send os en forspørgsel

 • DD slash MM slash YYYY