Fællesspisning

Hver onsdag samles vi over et godt måltid mad, hvor du kan få hilst på lokale venner og lige få vendt verdenssituationen. Vi sørger for et lækkert måltid mad til hverdagspriser, så det eneste du skal bekymre dig om, er at få bestilt fadbamserne i baren. Husk at booke pladser inden her på siden.

NB! Fællesspisning holder sommerferie og er tilbage i september. Mere info via nyhedsbrev og social

Fællesspisning er en af vores yndlingsaktiviteter her i Lynæs! Her kommer vi hinanden ved over et godt måltid mad og ja, så er det bare vildt hyggeligt!

Konceptet er kort og godt at du køber billet til de antal personer du ønsker at komme til fællesspisning med, møder op på den pågældende dato, køber dine drikkevarer i baren og får serveret et lækkert måltid mad sammen med alle de lokale, for bare 99 kr! BEMÆRK: Vi placerer jeg ikke når ikke kommer. Det er derfor helt op til jer at finde plads til hinanden om bordene. Hvis i vil øge chancen for at sidde sammen, råder vi jeg til at komme i god tid, i de grupper i ønsker at sidde i.

Dørene åbner kl. 17.00 og maden serveres kl. 18.00. 

Kom gerne i god tid og ikke efter kl. 18.00 og HUSK: En fællesspisning er ikke en restaurant, det er en fællesspisning, hvor vi spiser sammen, hygger sammen og tager af bordet sammen – opvasken klarer vi!

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg er vegetar - er der noget for mig?

Ja, det kan du tro! Der er mulighed for at vælge vegetar-billet, når du køber billetter.

Er der børnemenu?

Nej. Til fællesspisning spiser vi det samme. En børnepris er bare et udtryk for at portionen er lidt mindre.

 

Er der bordservering?

Ja – alt maden serveres family style ved bordene. Det betyder at hvert bord får maden serveret på fade til deling. Det forventes dog at man selv hjælper til med oprydning, da dette er en fællesspisning og ikke en restaurant.

Drikkevarerne skal du selv bestille og hente i baren.

 

Er der dessert og kaffe med?

Billetten indeholder kun adgang samt et måltid mad til fællesspisning. Dertil vil det være muligt at tilkøbe kaffe/the og dessert i caféen på selve dagen.

Jeg kan ikke komme alligevel, hvad nu?

Vi refunderer ikke billetter til fællesspisning, men du er velkommen til at give den til en anden.

Fællesspisning går under kategorien “events” (arrangementer), hvor det ikke er muligt at refundere. Du kan læse vores forretningsbetingelser her.

Skal jeg købe billet inden eller kan jeg bare dukke op?

Du skal købe billet inden. Du kan købe dem lige her.

Du kan købe billetter op til 2 timer inden start, hvis der er plads.

Kan man købe maden som takeaway?

Desværre. Fællesspisninger er noget vi gør sammen, ikke hver for sig 🙂