Sommercamps

Få et lynhurtigt overblik over vores forskellige sommercamps. Der er lidt for enhver smag og forskellige aldersgrupper. Læs om hver enkelt, eller gå direkte til overblikket. Har du spørgsmål til vores sommercamps, så læs ofte stillede spørgsmål, eller kontakt os.

Camp-overblik 2021

Der er sommercamps for børn, unge og voksne! I skemaet kan du se, hvilke sommercamps vi tilbyder, hvem målgruppen er, og hvornår de er planlagt. Gå ind og læs mere om den enkelte camp ved at trykke på overskriften.

Camp Datoer Målgruppe Pris
Kite Camp 30/4-02/05

14/05-16/05

16/07-18/07

06/08-08/08

20/08-22/08

Kitesurfcamp for  begyndere og lettere øvede, 18+. Samlet pakke inkl overnatning, fuld forplejning, begynderundervisning og udstyrs: 3495,-
Young Gun Academy 27/06-01/07 Dk’s fedeste kitecamp for young guns!, 10-18 årige. Grundpakke: 3995,-

Begynderforløb: +2495

Forældre-pakken: 1695,-

Kite WeeQ 19/06-20/06

03/07-04/07

Kitesurfcamp for øvede, +18 og kun for Qvinder. Samlet pakke inkl overnatning og fuld forplejning: 2195,-
Junior Camp 05/07-08/07

02/08-05/08

Vandsportscamp for 12-14 årige inkl. overnatning 3.495,-
Day Camp 12/07-15/07

19/07-22/07

26/07-29/07

Den sjoveste vandsportscamp for 10-14 årige! (uden overnatning). 1.795,-

 

Få tilbud og information om kommende camps. Vælg hvilke du er interesseret I og så sender vi dig kun relevant information 😍

* indicates requiredInteresser

På camp hos Lynæs Surfcenter

Vi har samlet de hyppigeste spørgsmål omkring vores camps. Der foreligger specifik information om hver enkelt camp inde på selve campsiden. Du kan se alle camps her.

Hvordan forholder I jer til den nuværende coronasituation mht. camps?

På trods af at vi går lysere tider i møde, er der stadig en risiko for at sommeren 2021, kan bære præg af corona restriktioner. Du kan læse om helt konkrete tiltag her.

Får vi mad på camps'ne?

Alle camps undtagen Day Camp inkluderer alle måltider!

Vi er så heldige at være nabo til et meget delikat køkken, hvor vores huskok phillip sørger for lækker og sund mad både morgen, middag og aften!

Vi gør en dyd ud af, at måltiderne på vores camps er helt i top. Vi spiser sammen, fordi det er hyggeligt – og maden skal selvfølgelig være lige så lækker som stemningen!

Sovs og kartofler?

Nej, ikke ligefrem … Vi er ikke fanatiske, når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent, at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i, så alle kan spise det uden at brænde op indefra 😉

Vegetar?

Er du vegetar, bedes du skrive det i din booking. Vi har altid et par gæster, som er vegetarer, og det tager kokken naturligvis højde for. Kite WeeQ er vores eneste camp, som kører med en 100% vegetarisk menu! Om du er vegetar til dagligt, er ikke så vigtigt, for vi lover, at vores vegetarmenu kan tilfredsstille selv den største kødelsker – så prøv endelig den grønne udgave!

Allergi?

Har du allergi eller intolerance over for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater og andet tilbehør.

Madpakke på Day Camp?

Har du en madpakke, som skal opbevares i et køleskab, så tag fat i vores instruktører. De kan stille det på køl, indtil det bliver frokost. Vores køkken er også åbent, mens der er camps, så det er muligt at bestille sin frokost i caféen.

Drikkevarer

Der er altid vand til rådighed for vores campgæster. Vi anbefaler, at du medbringer en drikkedunk, så vi sammen kan spare på plastikken! I vores Cafe kan du også købe forfriskninger hele dagen.

Glæd dig til spisetiderne – og god appetit!

 

Hvordan booker jeg?

Når du har valgt, hvilken camp der passer dig, finder du et købslink nederst på siden. Der vælger du, hvilken pakke du vil deltage på, og så bliver du sendt til en betalingsside.

  • Husk at indtaste alle dine oplysninger på siden!

Du kan betale med alle betalingskort samt mobilepay.

Har du problemer med at booke, så kontakt os endelig på info@surfcenter.dk eller på telefon +45 29 87 77 66

Hvornår starter og slutter en camp?

Det er forskelligt fra camp til camp, men du kan læse start og sluttidspunkt for selve campen inde på infosiden. Du kan se alle camps her.

Hvordan er sikkerheden på børne- og ungdomscamps?

Første gang på camp kan være lidt overvældende for nogen, især for de yngste på junior camp. Vi har afholdt børnecamps i snart seks år, og erfaringen siger os, at det er vigtigt, at forældre og børn på forhånd har snakket om det at sove i telt og være fornuftig, hvad aktiviteter i vandet angår.

Det er nemlig ingen hemmelighed, at det kan være farligt at bevæge sig på vandet. Derfor er det naturligvis et stort ansvar at have en større gruppe børn på vandsportscamp. Vi har en ansvarlig tilgang til leg på vandet, og leg under ansvar vil blive et gennemgående tema på campen.

Vi har taget vores forbehold og uddannet instruktørerne i følgende:

  • Åbent vand livredder
  • Duelighedsbevis
  • Førstehjælpskursus
  • Kitesurfcertificeret via Dansk Sejlunion

Derudover er det under alle vandsportsaktiviteter påkrævet at have svømmevest og hjelm på! Vi forventer desuden, at deltagerne på campen kan svømme.

Der er lavet en detaljeret sikkerhedsinstruks og beredskabsplan over området. Dette er lovpligtigt i henhold til Søfartsstyrelsens nye vedtægter omkring aktivitet på vandet.

Er det et krav at kunne svømme for at kunne komme på camp?

Er du på voksen camp, skal du kunne svømme 200 meter uden redningsvest. Er du tilmeldt vores ungdomscamps, skal du kunne svømme 100 meter med svømmevest.

Hvor finder jeg en standardtilmelding for kiteundervisning?

Alle deltagere, som skal modtage undervisning på Young Gun Academy, Kite Camp og Kite WeeQ, skal underskrive en Standardtilmelding fra Dansk Sejlunion. Er deltageren under 18 år, skal denne underskrives af en værge. Du får et printet eksemplar ved ankomst, men er du værge og ikke kan underskrive den ved ankomst, bedes du udskrive den og sende den til info@surfcenter.dk

 

Du kan downloade blanketten her

Skal jeg udfylde en samtykkeerklæring for børne- og ungecamps?

Før campstart bedes forældre eller værge læse og underskrive vores samtykkeerklæring for deltagelse i aktiviteter på camps. Se og download den her

Kan jeg benytte Outdoor Wellness i løbet af campen?

Dansk sommer kan være en kølig omgang, men Lynæs har løst problemet! Vi er nemlig indehavere af et vildmarksbad og en sauna, som begge har udsigt til kitespottet. Der bliver uden tvivl tændt op for dem i løbet af weekenden. Hop ind se mere HER

Hvad skal jeg lave, hvis der ikke er nogen vind?

Det er ingen hemmelighed, at vi kan få dage uden vind. Derfor har vi lavet et solidt aktivitetsprogram, hvis vinden skulle vise sig at udeblive en dag. Ud over at man kan nyde solen i vores Fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, windsurfere, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed.

 

På kitecamps arrangerer vi også et seminar i alt, hvad der er værd at vide om udstyr, det at rejse med kitesurf, og hvordan man kommer videre med sin kitesurfkarriere. Med andre ord: Vi lover, du ikke kommer til at kede dig!

 

Vi bruger også vores båd i undervisningen på fx kitecamp, da det er en super måde at komme igang med boardet på!

Hvordan er jeres afbestillingspolitik?

Husk at læse vores forretningsbetingelser, inden du booker. Du kan finde dem her eller ved check-out.

Kan jeg låse mine ting af?

Har du værdigenstande, som bør låses af over natten eller i løbet af dagen, tilbyder vi, at dine ting kan ligge i vores café, som er bemandet hele dagen.

 

Hvor henvender jeg mig, hvis jeg har flere spørgsmål?

Har du endnu ikke fundet den information, du leder efter, kan du kontakte os pr. mail eller på telefon.

Mail: Info@surfcenter.dk

Telefon: +45 29 87 77 66