Café & bar

I hjertet af Lynæs Surfcenter ligger caféen. Rå, autentisk og med udsigt til vandet – naturligvis!

Her får du lækker morgenmad i de tidligere timer. Senere kan du gå ombord i saftige burgere, frække fritter, friske salater, lækre drinks, øl til ganen og is til ungerne!

 

konceptet

Morgenmad, frokost og lækre burgere

Vores café er vores samlingssted, der både huser overnattende gæster, fællesspisning hver onsdag (i perioder) og sultne forbipasserende. Konceptet er ganske enkelt et simpelt, men lækkert menukort, hvor du både kan springe ud i morgenmad, smutte forbi til en lækker salat eller mæske dig i vores famøse burgere. Vi sidder hele sommeren ude under vores dejlige halvtag eller grønne have hvor du kan slå dig ned som det passer dig. Det er ikke muligt at bestille bord hverken inde eller udenfor 🌱

 

Social Dining

Fællesspisning

Fællesspisning er en af vores yndlingsaktiviteter her i Lynæs! Her kommer vi hinanden ved over et godt måltid mad og ja, så er det bare vildt hyggeligt!

Konceptet er kort og godt at du køber billet til de antal personer du ønsker at komme til fællesspisning med, møder op på den pågældende dato, køber dine drikkevarer i baren og får serveret et lækkert måltid mad sammen med alle de lokale, for bare 99 kr!

Fællesspisning foregår i caféen hver onsdag(undtagen helligedage og i folkeskolernes sommerferie).