Camps

Noget af det vi holder mest af, er at afholde Camps! Her prøver du kræfter med vores aktiviteter på vand og på land, du spiser lækker mad fra caféen og så overnatter du i vores nye glampingtelte. Vi har camps for alle aldre og med forskellige aktiviteter. Læs mere om camps herunder.

Camps

Vi har grundlæggende to forskellige koncepter som du kan læse om herunder. Klik ind på den type camp du vil læse om eller hop til overblikket for at se datoer for de forskellige camps og målgrupper her.

Camp-overblik 2023

Der er sommercamps for børn, unge og voksne! I skemaet kan du se, hvilke sommercamps vi tilbyder, hvem målgruppen er, og hvornår de er planlagt. Gå ind og læs mere om den enkelte camp ved at trykke på overskriften.
(swipe for flere detaljer)

Camp Datoer (startdato) Målgruppe Pris
Kite & Board Camp – beginner 12/5 + 2/6 + 8/9 Kite og board camp for begyndere og lettere øvede, 18+. Samlet pakke inkl. overnatning, fuld forplejning, begynderundervisning og udstyr: 3995,-
Kite & board camp – Young Gun beginner 3/7 Kite og board camp for dig mellem 12 og 17 år, som vil lære kitesurfing Samlet pakke inkl. overnatning, fuld forplejning, begynderundervisning og udstyr: 3995,-
Day Camp 12-14 3/7 + 7/7 + 17/7 + 31/7 + 4/8 Den sjoveste vandsportscamp for 12-14 årige! (inkl frokost, uden overnatning).  3-4 dage, inklusiv undervisning, svømmevest og frokost 1650,-/2195,-
Day Camp 10-12 26/6 + 30/6 + 10/7 + 24/7 Den sjoveste vandsportscamp for 10-12 årige! (inkl frokost, uden overnatning). 3-4 dage, inklusiv undervisning, svømmevest og frokost 1650,-/2195,-
Windsurf camp TBA Windsurfing camp for begyndere +18 Samlet pakke inkl. overnatning, fuld forplejning, begynderundervisning og udstyr: 3995,-På camp hos Lynæs Surfcenter

Vi har samlet de hyppigeste spørgsmål omkring vores camps. Der foreligger specifik information om hver enkelt camp inde på selve campsiden. Du kan se alle camps her.

Hvor mange deltager på campsne?
  • Kite & Board camps maks 12 detagere
  • Daycamps maks 18 deltagere
  • Windsurf camp maks 12 deltagere
Hvornår, hvad koster det og hvad er inkluderet?

Du skal ind på den specifikke camp for at se datoer, pris og hvad der er inkluderet. Du kan se et overblik med alle camps og datoer her.

Program for campen

Vi arbejder med vejret og derfor lægger vi ikke en konkret plan før vi kan se hvordan vejrudsigten bliver. Det eneste du skal vide er start- og sluttidspunkt – alt herimellem koordinerer vi 🙂

Hvornår starter og slutter en camp?

Alle camps MED overnatning starter kl 15:00 på startdagen og slutter kl 16:00 på slutdagen. Er du tilmeldt Day Camp er mødetiden kl 09:00 og farvel kl 15:00.

På camps med overnatning, er der udtjekning på sidstedagen kl 11:00, men der er selvfølgelig mulighed for opbevaring af bagage, samt bad og toilet tilgængeligt.

Hvad skal vi spise?

Alle camps modtager fuld forplejning på nær Day Camp som kun inkluderer frokost.

En god dag på vandet, kræver kalorier indenbords og vi er så heldige at have vores helt egen kok, som står for al forplejningen. Der er altid vegetarisk og veganske muligheder – bare husk at skriv det inden så vi ved hvor mange.

Morgenmad kører hver dag fra kl 08-09. Det er buffetanretning med lækre hjemmebagte surdejsboller, blødkogte æg, frugt, yoghurt the og kaffe. 

Frokost består typisk af forskellige salater, med toppings og masser tilbehør som mætter. 

Aftensmad er festmåltidet! Vi prøver altid at have en dag med mad over bål, hvis vejret tillader det. Derudover har vi vores legendariske burger, som også kan snige sig ind ved aftenstid! 

Drikkevare står man som udgangspunkt selv for hvis man vil have sødt eller med alkohol i. Men der er selvfølgelig vand til rådighed hele dagen og kaffe til de morgentrængende. Vi har et stort sortiment af drikkevare og andet lækkert, i vores cafe som er åben hele dagen. Vær opmærksom på at det ikke er tilladt at medbringe drikkevare i vores restauration.

Allergier og speciel kost kan vi også godt imødekomme! Har du allergi eller intolerance over for fx gluten, fixer vi noget uden til dig! Er du vegetar eller veganer imødekommer vi også gerne det – men vi skal vide det inden så vi kan planlægge hvor meget der skal laves. Du kan skrive eventuelle allergier og speciel kost ind i kommentar når du booker.

Hvordan booker jeg?

Når du har valgt, hvilken camp der passer dig, finder du et købslink nederst på siden. Der vælger du, hvilken pakke du vil deltage på, og så bliver du sendt til en betalingsside.

  • Husk at indtaste alle dine oplysninger på siden!

Du kan betale med alle betalingskort samt mobilepay.

Har du problemer med at booke, så kontakt os endelig på info@surfcenter.dk eller på telefon +45 29 87 77 66

Hvordan er sikkerheden på børne- og ungdomscamps?

Første gang på camp kan være lidt overvældende for nogen, især for de yngste. Vi har afholdt børnecamps i snart otte år, og erfaringen siger os, at det er vigtigt, at forældre og børn på forhånd har snakket om det at sove i telt og være fornuftig, hvad aktiviteter i vandet angår.

Det er ingen hemmelighed, at der er en risiko forbundet ved at lave aktiviteter på vandet. Derfor er det naturligvis et stort ansvar at have en større gruppe børn på vandsportscamp. Vi har en ansvarlig tilgang til leg på vandet, og fornuftig og ansvarlig leg er et af de gennemgående tema på børnecamps.

Vi har taget vores forbehold og uddannet instruktørerne i følgende:

  • Åbent vand livredder
  • Duelighedsbevis
  • Førstehjælpskursus
  • Kitesurfcertificeret via Dansk Sejlunion

Derudover er det under alle vandsportsaktiviteter påkrævet at have svømmevest og hjelm på! Vi forventer desuden, at deltagerne på campen kan svømme – se krav på de enkelte camps.

Der er lavet en detaljeret sikkerhedsinstruks og beredskabsplan over området. Dette er lovpligtigt i henhold til Søfartsstyrelsens nye vedtægter omkring aktivitet på vandet.

Hvor finder jeg en standardtilmelding for kiteundervisning?

Alle deltagere, som skal modtage undervisning på Young Gun Academy samt Kite & Board Camp, skal underskrive en Standardtilmelding fra Dansk Sejlunion. Er deltageren under 18 år, skal denne underskrives af en værge. Du får et printet eksemplar ved ankomst, men er du værge og ikke kan underskrive den ved ankomst, bedes du udskrive den og sende den til info@surfcenter.dk

Du kan downloade blanketten her

Kan jeg benytte Outdoor Wellness i løbet af campen?

Dansk sommer kan være en kølig omgang, men vi har løst problemet! Vi har bygget en stor varm sauna med udsigt ud over Isefjord. Der bliver uden tvivl tændt op for den i løbet af weekenden. Hop ind se mere HER du kan booke den allerede i dag 😉

Hvordan sover man?

Alle camps undtagen Daycamp er inkl. overnatning. Overnatningen foregår i vores glampingtelte som er store og rummelige, med rigtige madrasser, dyner og tæpper hvis det er køligt. Man sover fire personer pr. telt og det er i enkeltsenge. Vi opdeler altid i køn så vidt muligt og kommer du med en gruppe så sørger vi altid for at I kan sove sammen (der kan være op til 6 i et telt hvis nødvendigt). Tjek teltene ud her – Der er et pengeskab i hvert telt til værdigenstande. Eventuelt medbragt udstyr opbevares i vores udstyrsgård som er aflåst om natten.

Det er ikke et krav at overnatte på campen, men vi anbefaler at deltage i alle sociale aktiviteter for at få den bedste oplevelse – De bedste tips kommer nogle gange over en fyraftensøl. Ønsker du at booke shacks eller andet kan du også det, men sengepladsen i campprisen kan ikke trækkes fra prisen.

Hvad sker der hvis der ikke kommer noget vind? (Kite og Board Camp)

Sker det, at der kommer en dag uden vind, er undervisningen på ingen måde indstillet! Rigtig meget teknik kan opfanges på land eller i vandet uden vinden der suser, og vores instruktører er mestre i at få de rigtig outputs ud af fx longboard og wakeboard – som er noget af det vi laver hvis vinden ikke blæser. Udover de praktiske øvelser, bruger vi en del tid på den teoretiske gennemgang. Her fylder især sikkerhed meget, da vi har en mission om at gøre kitesurfing i danmark mere sikkert. Temaer som køb af udstyr, samt rejseguides er også en del af den verden omkring kitesurfing som vi gerne vil invitere jer ind i.

Udover kitesurfundervisning så har vi masser fede no-wind aktiviteter og instruktørerne laver ofte en fælles SUPtur, kajakekspedition, volleyturnering, yogatime eller saunagus! – du kommer helt sikkert ikke til at kede dig!

Vær opmærksom på at, campen ikke bliver aflyst hvis vejrudsigten ser let ud. Så vær klar til at udskifte kiten med et longboard, wakeboard  eller skimboard – det hele supplerer til din kitesurfing karriere!

Hvordan er jeres afbestillingspolitik?

Du kan afbestille en camp og blive refunderet senest 30 dage inden campstart mod et refunderingsgebyr på 150,- pr. deltager. Det er ikke muligt at blive refunderet eller ombooket mindre end 30 dage inden campstart. En camp kan ikke refunderes eller rykkes ved sygdom, isolation eller lign. mindre end 30 dage inden campstart. Du har altid mulighed for at vidergive din campplads til en anden deltager uden omkostninger.

Husk at læse vores forretningsbetingelser, inden du booker. Du kan finde dem her eller ved check-out.

Skal jeg udfylde en samtykkeerklæring for børne- og ungecamps?

Før campstart bedes forældre eller værge læse og underskrive vores samtykkeerklæring for deltagelse i aktiviteter på camps. Se og download den her hvis du ikke selv afleverer dit barn.