Eee Gee - D. 28. juli

Om tre år er vi ret overbevist om, at du stolt kan fortælle dine venner; “jeg så Eee Gee på Lynæs Surfcenter før alle andre opdagede hende” – Så er det sagt. Ses til feel-good popsange fra øverste hylde d. 28. juli!

LUKKET FOR ONLINE SALG

Billetpris i døren (hvis ikke udsolgt) – 245,-

Eee Gee er tilbage med nye toner, der efterfølger hendes anmelderroste debutalbum Winning fra sidste år. Hun har netop udgivet den dansable single “Perfect 10”, hvor hun har teamet op med den australske funk-mester Harvey Sutherland.

Sammen har de skabt en lyd, der både emmer af eee gees sikre vokal og modne melodier samt Harvey Sutherlands funkede tilgang til produktionen. Resultatet er blevet en uptempo feel-good popsang om et forhold, der er lige ved og næsten perfekt.

Sangerinden havde et ekstremt tempofyldt 2022 med udgivelsen af debutalbummet, der høstede nomineringer til Årets håb ved Steppeulven og Årets talent ved Carl Prisen og ikke mindst en hektisk festivalsommer. Og hun startede 2023 på ekstatisk vis med et udsolgt show i Store VEGA.

Et lille år senere er hun tilbage på selvsamme scene, hvor hun blandt andet imponerede Soundvenues anmelder, som gav koncert fem ud af seks stjerner og følgende beskrivelse med på vejen:

“Hun lød som en drøm, næsten bogstaveligt talt. Stemmen havde inderlig styrke, men også fløjlslet Billie Eilish-vibrato. Den var på samme tid meget virkelig og alligevel diset – dekadent, drømmende. Og ekstremt sikker.”

Debutalbummet, Winning, blev også druknet i positive vendinger og ren stjerneregn fra anmelderne. Med hits som ”Killing It”, ”Favourite Lover” og ”Bad Person” spillede albummet sig ind på flere lister over årets bedste album i 2022.

Antal