Danser med Piger - D. 4. august

Danser med Piger efterfulgt af Silent disco? Så er der vist lagt op til en rigtig god aften!
Vi lover, at det traditionen tro bliver en fest til årets sidste Live i Lynæs og håber i vil være med til at få afsluttet sommerens koncerter med et brag 🥳

LUKKET FOR ONLINE SALG
Billetpris i døren – 345,-

Det er ikke muligt at deltage i silent disco uden en koncertbillet. 

Danser Med Piger er lyden af venskab og musikalsk talent. Et vaskeægte band, bestående af fem bedste venner, som elsker at spille musik sammen.

”Vi har det for fedt, når vi spiller og skriver sangesammen! Vi kunne sagtens have spillet musik hver for sig, men sammen er det bare meget sjovere. Når vi laver musik, er vi fem bedste venner, der hænger ud, samtidig med at vi laver musik lige præcis på denne måde, som vi elsker.” – Danser MedPiger.

Danser Med Piger er rendyrket pop og disco anno 2022, som trækker tråde fra 80’erne: ”Det er helt klart pop, det kan vi ikke løbe fra! Og så er det 80’er inspireret. Men vi prøver at lave en ny era indenfor disco. Vores generations form for disco med inspiration fra den gamle skole, såsom Earth, Wind& Fire og Michael Jackson.” – Danser Med Piger. Disco-referencerne kan især mærkes på det helt store hit ’Danser Med Piger’ som har ligget på hitlister hele sommeren. De fem drenge er i starten af 20’erne og bor sammen i en lejlighed i København, hvorfra de skriver og indspiller deres musik: ”Alt vi skriver om, har mindst én fra bandet oplevet. Vi skriver sangtekster om at være ung og dum og om kærlighed. Vores sange taler ud til en stor gruppe unge, ud til voresegen generation, i hele Danmark. Vi vil gerne have, at folk får energi og et smil på læben, af den musik vi laver.” – Danser Med PigerDanser Med Piger har allerede spillet på SPOT, til Cheff Records Festival og opvarmet til Cheff Records koncerter i K.B. Hallen og i Århus kongrescenter samt headlinet Hotel Cecil, TRAIN og snart VEGA.

Antal