AFLYST! Garnbussen Madbaren!

Kom ned forbi til en hyggelig aften med strik, snak og lidt at drikke når Garnbussen triller forbi Lynæs Madbar d. 17. april kl. 19.30

Så kommer GarnBussen til Lynæs Surfcenter, onsdag d. 17/4 kl. 19:30!

“Vi glæder os enormt meget til en kreativ aften i de hyggeligste omgivelser hos Lynæs Surfcenter, med både garn og strik! Vi stiller op med vores garn, opskrifter, tilbehør og garnpakker, og så kan man kigge, røre og spørge ind til vores produkter.

Med os har vi forskellige garnpakker med 10% rabat på både garnet og opskriften, og så sælger selvfølgelig også garn, opskrifter og tilbehør seperat.

Vi er er blevet Danmarks første forhandlere af Jord Clothing, som har det blødeste og lækreste uldgarn og de fineste opskrifter til.

Vi forhandler også danske Mayflowers garn, bl. a. London Merino, Amadora, Super Kid Silk og islandske Istex’ garn, primært Léttlopi.

Vi tilbyder også alle opskrifter fra SpektakelStrik. Vi har alle deres opskrifter digitalt og vi har også en bog med hvor alle opskrifterne er i, som i er velkomne til at kigge i og blive inspireret af. Vi har også nogle opskrifter med fysisk, ellers købes de primært digitalt. Hvis der ønskes en specifik opskrift i print, skriv endelig til os på line@garnbussen.dk, så sørger vi for at medbringe dem på dagen.

For yderligere information kan i altid se mere på vores hjemmeside om hvilke produkter og opskrifter vi sælger, på www.garnbussen.dk

Vi glæder os enormt til at møde jer alle sammen til en hyggelig aften, og giver jer en god oplevelse!” – GarnBussen

 

Man kan selvfølgelig altid booke bord inden på restauranten til en bid mad. Book bord her.

Vi glæder os til en hyggelig aften i pejsestuen!