Forretningsbetingelser

 

BETALING OG JURIDISK ANSVAR

Lynæs Surfcenter er et selskab under Surfcenter ApS – det er altså Surfcenter ApS der modtager din betaling når du betaler kontant, på kort, på mobile pay. Det er derfor ligeledes Surfcenter Aps, der er ansvarlig for at kurserne overholder retningslinjer mht. undervisning, herunder Dansk Sejlunions retningslinjer for certificeret kiteskoler. Alle instruktører der underviser for Lynæs Surfcenter er dækket af Surfcenter ApS arbejdsskade- og ansvarsforsikring. Det er kursisternes eget ansvar at tjekke om de er dækket af deres forsikring (det er de fleste).

Virksomhedsoplysninger

Surfcenter ApS
CVR 37417580
Læssøesgade 11 KL
2200 København N

RESERVATION OG BOOKING

Når du booker et kursus reserverer du det ønskede tidspunkt i en periode og du spærer derfor for andre bookinger. Hvis du bliver forhindret i at møde op til din booking skal du melde det så hurtigt du kan til os, sådan at vi kan fylde andre ind på din plads. Afbestiller du mindre end 24 timer før kursusstart, forbeholder vi os retten til at kræve 50% af kursusprisen i instruktørgebyr. No-show koster 100% af kursets pris – det er et gebyr vi benytter os af uhyre sjælendt, og vi håber I vil respekterer at vores instruktører ofte kommer langt fra for at undervise.

Nar du booker en camp indbetaler du depositum som er hæftet til bookingen. Husk, at din booking er ikke bekræftet før der er indbetalt depositum på bookingen. Depositum udgør sikring for camppladsen og restbeløbet skal indbetales senest 30 dage inden camp start. Depositum refunderes ikke ved afbestilling, ej heller gør restbeløbet hvis der afmeldes mindre end 30 dage inden.

Vindgaranti – vi ved at vinden kan gå op og ned og det kan vi ikke gøre så meget ved – ej kan du heller. Derfor betaler du selvfølgelig ikke for en booking der bliver aflyst fordi forholdene ikke er til det. Vindgarantien gælder såfremt at vi vurdere at forholdene den ønskede dato ikke kommer til at fungere til den valgte aktivitet. Skiftende forhold under kurset kan ses under undervisningsforhold. OBS! Camps er ikke dækket af vindgaranti, da de indeholder mange forskellige aktiviter der kan udøves i alle vejrforhold.

UNDERVISNINGSFORHOLD

Det er instruktøren der vurderer om forholdene egner sig til undervisning. Det er instruktørens vurdering og hans / hendes kald om spottet leverer de rigtige forhold under hele kurset. Vejret i Danmark kan være ustadigt og det kan derfor nogle gange være svært at sige i god tid. Vi prøver så vidt muligt at melde ud 2 dage før, men vi forbeholder os retten til at kunne ændre lokation eller tidspunkt indtil 3 timer før kursusstart. Er transport et problem, så prøver vi så vidt muligt at være behjælpelige med dette.

Vinden går op og ned i Danmark og det er derfor ikke altid til at spå om man kan undervise en hel dag. Det er instruktørerne der vurderer om der kan undervises i forholdene – insisterer kursisten på at afvikle kursus en dag hvor instruktøren har gjort klart at det er i underkanten med vinden, så afvikles kurset til slut og der kompenseres ikke med ekstra timer, såfremt det ikke kan lade sig gøre at få kites op af vandet. Ligeledes er det instruktørens ansvar at vurdere risici – vurderer instruktøren at forholdene er for usikre at undervise i, så er det på kursistens eget ansvar hvis han / hun insisterer på at fortsætte.

Bliver instruktør og kursist enige om at forholdene ikke egner sig til undervisning, stoppes kurset ved den nærmeste fremtiddige time. Resten af kurset kan afvikles en anden dag. Såfremt kursisten ønsker at stoppe kurset før planlagte sluttid, kompenseres resttiden ikke i fremtiddige kurser – vores instruktører kommer langt fra, og det er derfor ikke muligt at stoppe ved fx 3 timer når man har booket 5 timer.

CAMP KAMPAGNE 2018

Book for to og få 20% på den billigeste booking. Der gives 20% på den billigeste camp ved booking og betaling af depositum af de to camps inden d. 31. januar 2018. OBS: Campsne skal være booket på den samme bruger!

* Det er tilladt at lave fx 4 bookinger på en bruger. Her fratrækkes så 40% fra den billigeste af bookingerne. Maksimum antal bookinger på en bruger er 10 og så fratrækkes den billigeste booking med 100%.

* Tilbuddet gælder kun camps

*Personer booket som tillæg, fx “far-pakken” gælder som en seperat booking og der tælles derfor ligeledes 20% for den billigeste af deltagerne.

 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider