Lej en RIB båd

Hvis der for alvor skal fart over feltet, så lej en speedbåd ! Vores RIB båd er garanti for vind i håret – Med 70 km/t ud gennem bølgerne, er der grundlag for et adrenalinkick af den anden verden! Foruden bare en tur med på fart på, så er båden ideel til en tur i badering, på wakeboard eller på vandski – velegnet til poterabend! Priser fra 1.495,-

VORES RIB BÅD

Vi udlejer en Zodiac RIB båd med 115 hk, 12 sidepladser og en topfart på godt 40 knob. Båden bliver kun udlejet med fører og hjælper, der er altså plads til maks 10 gæster på båden. Er I flere end 10 i selskabet, er det muligt at placere de resterende så de kan sidde og se på, mens der bliver stået på wakeboard eller vandski. Båden fungerer super godt til polterabend eller herretur!

 

lej en speedbåd

 

PRISER

Prisen er inkl. Kaptajn, brændstof og redningsveste. 

RIB priser 1 time 2 timer 1/2 dag (4 timer) Dagspris
Pris Dkr. 1.495,- 2.495,- 3.995,- Kontakt

*Der tillægges opstartsgebyr på alle bookinger på 495,-. Båden udlejes som udgangspunkt fra Lynæs Havn og pålægges afhentningsgebyr. Vi lejer den ud i København og på hele Sjælland, kontakt for priser på opstart ved dit arrrangement.


LEGETØJ

Båden er rigelig sjov bare at sejle rundt i, men hvis det skal være ekstra sjovt, så skal I leje noget af det legetøj vi har liggende til den med! Vi har bl.a.:

– 3-pers tubes (dæk) – 245,-
– Wakebords (Både store og små) 150,-
– Vandski / monoski 150,-

Udover legetøj ligger vi også inde med alt hvad der skal bruges af overlevelses udstyr til en tur i de kolde måneder. Våddragte er ikke inkl. se priser for våddragte under udlejning

LEJ EN SPEEDBÅD – SÅ LET ER DET

For booking bedes du skrive til jeppe@surfcenter.dk. I mailen skal du skrive:

– Dato
– Hvilket slags arrangement du/I ønsker
– Forventede antal deltagere
– Start destination

Vær opmærksom på at vi tilbyder en samlet pakke, om det er en herretur, firmafrokost eller poterabend, så laver vi et tilbud der passer lige til jer! Ønsker du inspiration til jeres arrangement, så læs mere om gruppe arrangementer her.

En RIB båd er perfekt til at udgøre en sikkerhedspost eller andre former for funktionelle opgaver på vandet. Skal du bruge den i længere tid og til et mere komplekst formål, så giv os et kald – den er på trailer, så den kan i princippet bruges i hele landet.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken er lukket for i år

Udlejning og kurser sker stadig efter aftale frem til slut Oktober

Se booking for ledige tider.