Lej en RIB båd

Hvis der for alvor skal fart over feltet, så lej en speedbåd ! Vores RIB båd er garanti for vind i håret – Med 70 km/t ud gennem bølgerne, er der grundlag for et adrenalinkick af den anden verden! Foruden bare en tur med på fart på, så er båden ideel til en tur i badering, på wakeboard eller på vandski. 

VORES RIB BÅD

Vi udlejer en Zodiac RIB båd med 150 hk, 12 sidepladser og en topfart på godt 40 knob. Båden bliver kun udlejet med fører og assistent, der er altså plads til maks 10 gæster på båden. Er I flere end 10 i selskabet, er det muligt at placere de resterende så de kan sidde og se på, mens der bliver stået på wakeboard eller vandski. Båden fungerer super godt til polterabend eller herretur!

 

lej en speedbåd

 

LEGETØJ

Båden er rigelig sjov bare at sejle rundt i, men hvis det skal være ekstra sjovt, så skal I leje noget af det legetøj vi har liggende til den med! Vi har bl.a.:

– Baderinge
– 3-pers tubes (dæk)
– Wakebords (Både store og små)
– Vandski
– Monoski

Udoverlegetøj ligger vi også inde med alt hvad der skal bruges af overlevelses udstyr til en tur i de kolde måneder. 

LEJ EN SPEEDBÅD – SÅ LET ER DET

For booking bedes du skrive til Info@surfcenter.dk. I mailen skal du skrive:

– Dato
– Hvilket slags arrangement du/I ønsker
– Forventede antal deltagere

Vær opmærksom på at vi tilbyder en samlet pakke, om det er en herretur, firmafrokost eller poterabend, så laver vi et tilbud der passer lige til jer! Ønsker du inspiration til jeres arrangement, så læs mere om gruppe arrangementer her.

En RIB båd er perfekt til at udgøre en sikkerhedspost eller andre former for funktionelle opgaver på vandet. Skal du bruge den i længere tid og til et mere komplekst formål, så giv os et kald – den er på trailer, så den kan i princippet bruges i hele landet.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Butikken har åbent lørdag og søndag 10-16 til og med søndag d. 27. august.

Ring for udlejning uden for åbningstiderne

Kurser og camps kører uafhængigt af butikkens åbningstider. Se booking for ledige tider.