Madbaren

Madbaren er vores restaurant og eventspace med verdensklasseudsigt over Lynæs Havn. Restauranten har åbent hele året og menukortet er bygget på klassikere fra middelhavsområdet kombineret med nordiske traditioner og lokale råvarer. Madbaren kan også bookes til selskaber – store som små.

Psst. Vi har brunch lørdag, søndag og helligdage hele året fra kl. 09.30!

Orangeriet - book til selskaber
Til fest eller firmadag

Selskaber & Møder

Du kan booke Madbaren til din helt egen fest, seminar eller møde. Vi har sammensat forskellige pakker, hvor du selv kan vælge, hvad der passer bedst til lige netop dit arrangement. Rammerne er selvfølgelig inspireret af vores stil fra Lynæs Surfcenter, så hvide vægge og white boards får du ikke meget af, men til gengæld får du glade farver, æstetisk interiør, fantastisk udsigt og ikke mindst en afslappet stemning.

Lokalerne kan skaleres til både store og mindre selskaber med en max kapacitet på 120 personer indendørs. Lokalerne er udstyret med fremvisningsskærm og højtalersystem.

Pakker og priser er vejledende og vi tager altid en dialog om hvordan vi kan lave netop det arrangement som I går og drømmer om.