Hop med på bølgen

Surf 
& work

Co-working i Surfcenteret

Vi har længe haft et ønske om at skabe stærkere bånd til flere ildsjæle, idémagere, iværksættere, købmænd, gøglere, grafikere, fotografer, freelancere og hvad der ellers findes af små virksomheder med tilknytning til Lynæs. Vi er selv en lille virksomhed og ved derfor, hvor vigtigt det er at skabe netværk og arbejde sammen med andre små og ligesindet virksomheder. Derfor starter vi et kontorfælllesskab på Lynæs Havn d. 1. marts 2019 – eller det vi kalder for coworking i surfcenteret. Visionen er klar; vi vil kører mod trafikken og beviser, at man også kan skabe gode forretninger uden for de store byer. Vi tror på at tiden, teknologien og de rigtige mennesker kan være med til at realisere netop den vision. Vores mission er, at skaffe en masse fede virksomheder, der alle har en tilknytning til området, hvad enten det er som tilflytter, surfer, sejler eller lokal. Vi tror på, at vi kan skabe et miljø, hvor det giver mening at møde ind. Et miljø der kan rumme den fleksibilitet, som det moderne arbejdsmarked kræver, og et miljø hvor arbejde, fritid og familie kan spille sammen og skabe synergier. Vi tror på, at Lynæs er det perfekte fundament for netop at realisere den vision, og det første skridt på rejsen starter med at samle de rigtige mennesker under samme tag.

Konceptet

Konceptet er lige til - og du kan leje dig ind på 3 måder. Enten kan du have en fast plads, hvor du får dit eget bord og stol. Denne løsning er tiltænkt dem, der har brug for kontorplads mange af ugens dage. Alternativt kan du have en flexplads, hvor du altid har en plads, den er bare ikke fast. Denne løsning er tiltænkt dem, der skal bruge en plads 2-3 gange om ugen, men som ikke har brug for at tilslutte skærme, opbevare dokumenter og lign. Sidst men ikke mindst kan du købe et flex klippekort, her får du 8 klip til flexpladserne som holder i 6 måneder. Denne løsning er perfekt til sommerhusgæsterne og surferne.

Som co-worker har du altid adgang til lynhurtigt internet, gratis øko kaffe, mødelokaler, arrangementer, sauna, skaterampe, vildmarksbad, muligheden for et surf-break samt meget meget mere. Udover adgang til alle vores faciliteter, kommer du til at sidde på Lynæs Havn med en masse mennesker fra forskellige brancher, med forskellige baggrunde, erfaringer og netværk. Vi tror på at kombinationen af gode mennesker samt unikke arbejsrammer, kan være med til at skabe et miljø, hvor der bliver kortere vej til den rigtige løsning, optimale muligheder for sparring og selvfølgelig en hverdag blandt andre ligesindede, som er vigtig - specielt hvis man arbejder selvstændigt.

Vi håber, at du / I vil være med til at skabe dette miljø, hvad enten det er på daglig basis, eller når vinden blæser. Vi håber også, at denne kontorløsning kan være med til at gøre det lettere for dig, der gerne vil have arbejde og fritid til at gå op i en højere enhed.

Hvem er bag?

Kontoret et etableret i samarbejde med Ripples. Ripples er et lokalt kreativt bureau der arbejder med webudvikling, grafisk design og webhosting. Samarbejdet med Ripples er kommet gennem en fælles kærlighed til området og en fælles lyst til at skabe et miljø hvor arbejde, fritid og familie ikke behøver at separeres med en times kørsel i bil. Vi tror på det er muligt og vi tror på Lynæs. At få Ripples med ind som samarbejdspartner, er netop et skridt i retningen af, at få de rigtige mennesker samlet under ét tag.

Faciliteter

Som bruger har du adgang til alle vores faciliteter. Bemærk at der kan være forskel på adgang hvis du har en fast plads eller en flex plads.

Køkken

I hjørnet af kontoret har vi indrettet køkken hvor der er mulighed for at brygge en kop te eller kaffe. Derudover er der køleskab til at have frokosten, mikroovn, toaster, brødrister og alverdens bestik og service.

lynhurtigt internet

Vi ved hvor vigtigt det er at have en god forbindelse, så vi har fået gravet 1000MB download og 300MB upload direkte ind. Hastigheden kan svinge ift. afstand fra routeren.

Hæve-/ sænkeborde

Alle de faste pladser har hæve-/ sænkebord og tilhørende kontorstol.

Mødefaciliteter

Vi har selvfølgelig normale lukket mødelokaler, men vi har også det, som gør det hele lidt specielt og gør et møde til noget der bliver husket og ikke bare et glemt referat i papirpunken. Booking af mødefaciliteter (med medlemsrabat) er kun muligt mandag-torsdag mellem 8:00 og 16:00 og fredag mellem 8:00 og 15:00. Lørdag, søndag og helligdage er ikke mulige at booke med medlemsrabat.

"Det Lille"

Vi har det lokale vi kalder ”det lille” som ikke er så småt igen. Der er plads til 40 personer og det kan indrettes til alt fra foredrag til fødselsdag. Der er projekter og lyd lige til plug-n play lokalet fungere godt til større møder men kan også sagtens bruges til små møder. Bemærk at det ikke er muligt at booke det lille i perioden 1. juli til 9. august 2019.

Saunaen

Om du holder mødet eller bare bruger det som en aktivitet før eller efter betyder ikke så meget. Der er plads til 12 personer og mulighed for at hoppe i det kolde gys. 

Fjorden

Walk’n’talk var stort i 00’erne, tiderne er skiftet og vi gør en dyd ud af at holde anderledes møder. Som bruger af kontoret kan du altid låne et par SUPs eller kajakker til at skabe noget aktivitet i dine møder. De første to er uden beregning. Skal du bruge flere eller tilkøbe våddragte skal du leje det af Lynæs Surfcenter.

Haven

Du kan ikke booke haven, men der er altid mulighed for at sætte sig ud i solen og diskutere dagens agenda. Der er masser borde og bænke og der er frit valg på alle hylder

Priser

Priserne er for én plads og er angivet pr. måned eksklusiv moms

fast Plads

1.800,-

Fast bord + stol alle ugens dage 24 timer i døgnet.
Egen nøgle
Fri øko kaffe
Fri internet
Locals Medlemskort til Lynæs Surfcenter
50% på booking af mødefaciliteter

Flex Plads

1.000,-

Adgang til bord + stol alle ugens dage 24 timer i døgnet.
Egen nøgle
Fri øko kaffe
Fri internet
Locals Medlemskort til Lynæs Surfcenter
50% på booking af mødefaciliteter

Flex Klippekort

1.000,-

8 klip
Adgang til bord + stol alle ugens dage 24 timer i døgnet.
Fri øko kaffe
Fri internet
Locals Medlemskort til Lynæs Surfcenter
Similar Routes

Ofte stillede spørgsmål

Kan man printe?

Hvis du har fast plads er du mere end velkommen til at slutte en printer til. Der er altså som udgangspunkt ikke adgang til en printer, ved mindre du selv medbringer en. Såfremt efterspørgslen for muligheden for print er stor nok, vil vi selvfølgelig etablere en løsning.

Hvor lang tid binder man sig?

Du kan altid hente lejekontrakten her og det er til hver en tid den der er rettesnor for opsigelse.

Hvis du har fast plads indbetaler du 3 måneders forudbetalt leje. Pladslejen er altid forudbetalt i måneden, så vælger du at opsige din plads, skal du ikke betale leje for den kommende måned og har efter den 1. i den kommende måned derfor 3 hele måneder, hvor du stadig har din plads.

Hvis du har flex plads indbetaler du 1 måneds forudbetalt leje. Pladslejen er altid forudbetalt i måneden, så vælger du at opsige din plads, skal du ikke betale leje for den kommende måned og har efter den 1. i den kommende måned derfor 1 hel måned, hvor du stadig har din plads.

Hvor mange pladser har I?

Vi har startet med 10 faste pladser og 5 flex. Så snart vi har nok efterspørgsel inddrager vi rummet ved siden af, sådan at vi kan have 20 faste pladser og 10 flexpladser. Jo flere jo bedre!

Hvad med forsikring?

Lokalerne ligger i stueplan, så vi tager selvfølgelig vores forholdsregler og har alarm, nøglebrikker og videoovervågning i lokalerne. Vi har i de sidste 15 år aldrig haft problemer med tyveri på adressen, men man skal aldrig sige aldrig. Har du computer, printer og andre værdifulde genstande stående, er det din virksomheds egen indbo forsikring der skal dække ved eventuelt tyveri. Kontakt dit forsikringsselskab og spørg om deres regler ift. kontorfællesskaber. De fleste har det inkluderet hvis de allerede har en tyveriforsikring i virksomheden.

Er der frokostordning?

Det er der ikke, men det er et af de store ønsker. Før vi kan få det etableret er vi nødt til at blive klogere på efterspørgslen og hvor tit der er brug for det.  

Hvad er Locals Medlemskort?

Det er et fordelskort til Lynæs Surfcenter. Det bliver launched til foråret. Det er bl.a. billig braistakaffe, fadøl, udlejning af udstyr og meget mere!

Er der forskel på flex pladser og faste pladser?

Ja, faste pladser har altid hæve-/ sænkebord og selvfølgelig den samme plads med mulighed for at opbevare ting på og omkring bordet. 

Flexpladser kan variere i str. og stol og vi garantere ikke hæve-/ sænkebord på alle pladser. Du kan ikke opbevare dine ting med flex plads.

Hvordan fungerer det helt præcis med mødefaciliteter?

Som fast og flex plads medlem kan du booke alle vores mødefaciliteter med 50% rabat. 

For alle mødefaciliteter gælder det, at du kan booke dem mandag-torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:00. Lørdag, søndag og helligdage er ikke mulige at booke med rabat, men kan altid bookes som alle andre. 

Det lille kan kun bookes hele dagen og saunaen kan bookes 1 eller 2 timer. Vi arbejder på et få etableret et lille mødelokale (til 4-6 pers) som kan bruges frit alle ugens dage. Det kommer, bare rolig :-)

Du kan altid låne to SUPs eller to kajakker uden beregning. Skal du bruge flere eller tilkøbe fx våddragt, skal du leje det til. Ligesom de andre mødefaciliteter kan de kun bookes mandag-torsdag 08:00-16:00 og fredag 08:00-15:00. Lørdag, søndag og helligdage er ikke mulige at booke med rabat, men kan altid bookes som alle andre. 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider