Sankt Hans Aften

Kom med til Sankt Hans Aften på Lynæs Surfcenter! På Madbaren dækker vi op til langbordsmiddag kl. 18 med grillmenu og fri bar! På Strandbaren kan du som altid komme uden reservation og kl: 21:30 synger vi fællessang med vores lokale korkvinder; Folkelyd! Traditionen tro er der selvfølgelig også (lille) bål. Skal din aften være ekstra spice, så kan du booke midnatssaunagus kl. 23 – Vi ses til Sankt Hans i Lynæs!

Langbordsmiddag på Madbaren

I anledning af Sankt Hans Aften dækker vi op til langbordsmiddag på terrassen og tænder grillen kl. 18:00. Menuen består af surdejsbrød, marineret okse, grillede pølser, asparges kartofler på bund af rygeost og løvstikke olie toppet med karse, estragoncreme, grøn salat fra Andelsgården, burrata med confiterede tomater og bittert sprødt. Som vegetarisk alternativ er der bagt blomkål, toppet med spread, ristede hasselnødder og olivenolie.

Hertil er der fri bar i øl, vin, sodavand og vand fra kl. 18 – 21.

Du kan booke for alle str. selskaber, men vi sidder på langborde og deler maden over bordet som man gør til en rigtig langbordsmiddag 🙂

Den samlede pris for mad og drikke er 495 kr. Der er ikke børnepris. Drinks og dessert kan tilkøbes på dagen – hvis I ønsker at blive siddende efter 21:00 er i meget velkomne til det, men herfra er baren på egen regning. Husk at vi tænder bål og synger fællessang på Strandbaren klokken 21:30.

Vi håber på sol, men arrangementet rykkes indendøre hvis det regner. Du kan senest afbestille 7 dage inden. Herefter er det ikke muligt at få refunderet dine billetter.

Book her