Live i Lynæs - Søs Fenger - D. 5. juli 2024

Søs Fenger åbner ballet, når vi d. 5. juli skyder vores første Live i Lynæs sommerkoncert i gang!

Søs Fenger startede for alvor sin karriere som popidol i News og har siden som solist bevæget sig sikkert rundt i mange genrer–pop, rock, jazz, viser, disco–og det både på dansk, svensk og engelsk. På én gang har Søs Fenger, således på forunderlig vis, formået at forvalte både sine musikalske interesser og sit store talent – og holdt fast i den svære kunst, at have sig selv og publikum med hele vejen. Søs Fenger – kendt og elsket af de fleste danskere, gennem flere generationer. At hun forstår at forene sødme og styrke er samtidig måske forklaringen på, hvorfor Søs Fenger er blevet rollemodel i flere generationer.

Til koncerterne samler Søs et bredt publikum af hele familier til samme event; døtre, brødre, mødre, fædre, de unge teenagere, bedstemødre, svigerforældre, kærester, ægtepar som vil høre ”deres” sange – alle som kender og elsker Søs som performer og for hendes sange. I 2015 udgav Søs Fenger albummet ’Gnister’ lavet i samarbejde med Nordstrøm, sammen kalder de sig Fenger//Nordstrøm. Pop-projektet blev taget flot imod, hvilket udmøntede sig i at første singlen ”Casablanca” blev den fjerde mest spillede på P4, samt flere TV optrædener på både GO’ Morgen Danmark, GO’ Aften Danmark, Aftenshowet og det store indsamlingsshow Knæk Cancer. I 2021 dragede Søs Fenger på turné for at fejre sit 40-års jubilæum med sange fra fire årtier. En palet af aktualitet, nostalgi og vellyd. Igen i 2023 annoncerede Søs Fenger endnu en live tour med intet mindre en 14 koncerter på tour planen.

Søs Fenger er en oplevelse, du ikke vil gå glip af, når hun står på scenen i tæt kontakt med publikum, personligt og ærligt øser ud af sine mange oplevelser fra et begivenhedsrigt liv som sangerinde, kvinde og store sociale engagement – om sin store passion; musikken og de virkelige historier bag de mange, gode sange!

Antal