Live i Lynæs - Peter Sommer med Palle - D. 19. juli 2024

Et godt makkerpar kommer forbi strandscenen – Peter Sommer og Palle Hjorth. Det kunne tyde på en god sommeraften i Lynæs!

Der er opvarmning 18:30 og koncerten starter 20:00

Danmarks nok drøjeste sangskriver, Peter Sommer, og hans virtuose væbner, pianisten Palle Hjorth, tager denne sommer tvivlen, mørket og ikke mindst det altid medfølgende håb med rundt i landet – i et ekstravagant og nærværende musikalsk format, der balancer perfekt på tagryggen mellem de store følelser og den gode festivalstemning.

En varieté af sange om livet på godt og ondt med afsæt i Peter Sommers efterhånden omfangsrige hitkatalog gennem de sidste 20 år, hvor publikum kan glæde sig til både nye, gamle, lånte og blå sange – i ekstraordinære og stærkt medrivende versioner, når duoen klæder klassikerne af til skindet og puster nyt liv i dem.

Peter Sommer og Palle Hjorth er aktuelle i den nye sæson af programserien Toppen Af Poppen på TV2, hvor de fortolker sange af Anne Linnet, Medina, Jonah Blacksmith, Mekdes og Dopha og arbejder samtidig på sange til en ny plade – publikum får smagsprøver fra begge dele

Antal