Live i Lynæs - Malte Ebert - D. 12. juli 2024 UDSOLT!

Det er snart blevet en tradition! Vi glæder os til at byde Malte velkommen til endnu en aften i Lynæs d. 12. juli 2024.

Der er opvarmning 18:30 og koncerten starter 20:00

Karakteristisk for 28-årige Malte Eberts karriere er uforudsigelighed, selvironi og storslåethed. Malte er en gudsbenådet sanger og sangskriver, der involverer og inkluderer sine fans, samt har blik for detaljen og er med på den værste. Han slog massivt igennem som Gulddreng i 2016 og tallene er ikke til at tage fejl af med utallige #1 singler, platinplader og mere end 300 millioner streamsfordelt på både Gulddreng og Maltes profil. I 2021 medvirkede han i Toppen af Poppen og udgav sin første dansksprogede single i eget navn samt genoplivede Gulddreng med årets mest lyttede fodboldssang, EM-hittet “Helt Sikker”.

Malte Ebert havde også et forrygende år i 2022 på den musikalske front. Han udgav “Hvor Blev Du Af?” som han blandt andet spillede til børnenes MGP, “Kun Med Dig” der var en del af programserien ”Min Sang Til Danmark”, hyldestsangen til Hendes Majestæt Dronningen “Kalde Dem For Du?” og titelsangen til årets julekalender “Julehjertets Hemmelighed”. Derudover blev Gulddreng udstillet på Nationalmuseet og udgav ”Den (U)officielle VM-sang”. Malte spillede udsolgte koncerter i hele landet, vækstede mange titusindvis af nye følgere og fans, samt var i top10 på hitlister på streamingtjenesterne og peakede på airplaycharten. Malte sluttede året af med at udgive den smukke ballade ”Måske Til Næste År”, som han spillede på DR1s store TV-show “Året Der Gik 2022”.

2023 bød på forårstouren ”Mellem Himmel og Jord” hvor der blev solgt mere end 14.000 billetter samt mere end 20 klassiske festival-shows med Malte og hans band på blandt andet Nibe, Jelling, Smukfest og Fredagsrock i Tivoli. DR P3 udkom med 4 afsnit af den populære podcast ”Hvem er Malte Ebert” og singlen ”Hader Det” peakede på airplaycharten som #17.

Antal