Live i Lynæs - JJ Paulo + Alsace - D. 2. august 2024

Kom med til den sidste Live i Lynæs for i år, som bliver afsluttet med et brag af en dansefest med JJ Paulo’s afrobeats – og det vil du ikke gå glip af! Herudover kommer Alsace forbi, som byder på 80’er synth, 90’er hooks og 70’er disco.

Der er opvarmning fra 18:30 og koncerten starter 20:00

JJ Paulo har efterhånden cementeret sig i den danske musikbranche som et sprudlende, friskt og energirigt musikalsk bidrag til at nuancere udbuddet.

Musikgenren hedder Afrobeat, der trækker tråde til velkendt melodisk popmusik, kombineret med energiske afrikanske rytmer, der går direkte i kroppen og gør det umuligt at stå stille.

Året 2023 har været skelsættende for JJ Paulo, da Danish Music Award Roots tildelte ham prisen for ”Årets Koncertoplevelse”. Anerkendelsen der ligger heri, underbygger den energi JJ Paulo bringer til sine koncerter, samt oplevelsen, musikken og den kulturelle udvidelse af koncertgæsternes horisont de går derfra med.

De sidste par år – siden udgivelsen af EP’en ”JORAM” i oktober 2022, er der kun lagt ovenpå, og JJ Paulo stormede yderligere frem i 2023.

MTV Africa, KEXP, Eurosonic Festival, Roskilde Festival, Smukfest samt en masse andre festivaler og koncerthuse har haft glæden af, at få et kys af JJ Paulos afrikanske sukuma kultur.

ALSACE står bag de vibey udgivelser du har hørt på P3 ’Air France’ og ’Physical’. ALSACE er vibes, kærlighed og nydelse af livet. Musikken er melodisk pop med catchy melodier, smukke harmonier samt et autentisk touch, der får enhver til at svinge med hofterne.

Drengene producerer og indspiller selv alt deres musik på gammelt grej med stærk inspiration i adskillige musik-årtier, der spænder fra 80’er synth, til 90’er hooks for ikke and glemme 70’er disco til den moderne popmusik. Æstetikken er præget af plate reverbs, vokalharmonier, 80’er synthesisers og funky vibes. ALSACE tror på den brede inspiration, som har været med til at forme den originale lyd.

Antal