I ly af næsset

Sæt dig til bords på Lynæs Madbar d. 2. okt. & 22. okt. & 12. nov. når Erik M. Sørensen kommer og fortæller om Lynæs’ Historie. Aftenen starter med en fællesspisning på langborde og herefter er der 1-1,5 times foredrag med tre forskellige temaer hver aften. Man kan deltage i en eller alle, men billetter købes til den enkelte aften og er er først til mølle.

Foredrag 1: Lynæs Havn (UDSOLGT)

Onsdag d. 2. oktober kl. 18.00

Aftenens menu (fællesspisning); Engmosegaard lasagne* og sæsonsalat – inkl. vand u. andre drikkevare.

Foredragets indhold;

  • Fiskere og færgemænd
  • Lynæs Kro
  • Havnebyggeriet og opgangen i fiskeriet
  • Barke- og Ishuset
  • Stejlepladsen
  • Bådebyggeri
  • Dengang der sejlede færge fra Lynæs

*Vegetarlasagne til vegetarer

Pris; 295,-

KØB BILLET

Foredrag 2: Kendte huse/bygninger i Lynæs og deres historie

Tirsdag den 22. oktober kl. 18.00

Aftenens menu; Kalkun* med bagte løg, estragoncreme, kartofler på rygeost og sæsonsalat – inkl. vand u. andre drikkevare.

Foredragets indhold;

  • Købmandsgården ( nu Lynæs Surfcenter )
  • Brammers Hus
  • Lynæshuset
  • Djursnæs
  • Lynæs Kirke
  • Lynæsfortet

*Blomkål til vegetarer

Pris; 295,-

KØB BILLET

Foredrag 3: Historiske vingesus over egnen

Tirsdag den 12. november kl. 18.00

Aftenens menu; And*, kartofler og sæsonsalat – inkl. vand u. andre drikkevare.

Foredragets indhold;

  • Køkkenmøddingen i Sølager
  • Lynæsskibet
  • Kongevalget i 1076
  • Englandskrigene
  • Valdemar Poulsen
  • Genforeningstenen
  • Dødsmaskiner på Stejlepladsen
  • Prins Henriks besøg på Lynæs Havn og Skipperstuen

*Selleristeaks til vegetarer

Pris; 295,-

KØB BILLET