Young Gun Academy 2019

Kitesurfing camp for young guns i alderen 10-17 år!

YGA er for dig mellem 10 og 17 år som vil blive bedre til kitesurfing – vi har hyret eliten af dansk kitesurfing: Therese Taabel og Emil Hæj Christensen, til at lære dig de sejeste tricks! Udover at blive bedre til at kitesurfe, bliver du også undervist i hvordan du kan blive professionel kitesurfer, tage fede billeder og lave GoPro film!

OM CAMPEN

Campen adskiller sig fra vores andre camps (Junior- og Surf Week) på den måde, at denne camp udelukkende er for unge der interesserer sig for kitesurfing. Der er ikke noget krav om at du skal stå fejlfrit, men du skal som minimum kunne det basale inden for kitesurfing 1 ellers bedes du gøre os opmærksomme på det. Du skal også medbringe dit eget kitegear.

Vi har oprettet et lille eksklusivt begynderhold, som bliver undervist helt fra bunden med vores udstyr. Holdet er en del af campen, så det er kun undervisningen der bliver separat. Holdet bookes som ”wildcard” holdet og der er kun 12 pladser - det er først til mølle.

Er du nysgerrig og vil du se med fra de forrige år, så meld dig ind i fores lille gruppe på Facebook

Første gang hos lynæs surfcenter ?

PÅ CAMP HOS LYNÆS SURFCENTER

Har du endnu ikke kitesurfet i Lynæs, så glæd dig! Med en lavvands tange som strækker sig over en kilometer ud i fjorden, er der et kæmpe område, med både lavt og fladt vand. Derudover virker Lynæs i stort set alle vindretninger, på nær NØ og Ø.

Sker det at der kommer dage uden vind, har vi lavet et solidt ”no-wind” aktivitetsprogram; Ud over at man kan nyde solen i vores fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, båd, tube, banan, wakeboard, vandski, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed. Hvis den remse ikke tog vejret fra dig, så er der også lagt op til massere hold konkurrencer og individuel træning i løbet af ugen

UNDERVISNING

Vi har hooket op med de bedste atleter inden for dansk kitesurifng! Ud over Jeppe og Johan som udgør den lokale kitesurfing elite, så har vi Therese Taabbel og Emil Hæj Christensen til at sørge for at undervisningen rammer selv de aller bedste.
Therese er måske Danmarks sejeste pige. Hun ligger pt nummer 4 på verdensranglisten, har vundet Dm, og der selvfølgelig også redbull atlet!

Emil er en af de dygtigste kitesurfere i Danmark  og har deltaget i DM i mere end 7 år! Han har teknikken på plads og kender detaljerne for stort set alle tricks. Tjek dem her

 

Therese og Emil vil i løbet af ugen lave undervisning I tips, tricks, freestyle og lir. Derudover vil de om aftenen fortælle røverhistorier om deres rejser og hvordan det er at være med i store internationale konkurrencer.

Ud over Therese og Emil har vi en masse andre gæster der kommer og underviser i de lidt mindre actionpræget dele af det at være kitesurfing atlet.

 

læs om maden på camp

Vi gør en dyd ud af at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI  

Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter som vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.   

Sovs og kartofler?

Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar?

Vi har som regel altid et par stykker som er vegetar eller veganer med på camp. Da vi har vores egen kok, søger vi altid for at der bliver lavet et lækkert alternativ til kød. Husk at kryds det af når du tilmelder dig. Hvis du ønsker at spise vegetarmenuen under campen, er du også meget velkommen, så længe du husker at krydse det af.  

Allergi?

Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne

God apetit :-) 

Du skal

 • Være mellem 10 og 17 år 
 • Kunne svømme midst 200 meter
 • Læse kitesurfer 1 diplomet igennem og vurdere ”det har jeg styr på”
 • Være åben for nye og sjove oplevelser! 

Husk at hvis du tilmelder dig som wildcard, er kitesurferdiplomet ikke et krav, men læs det igennem, så du ved hvad du kan forvente at lære i løbet af dagene. 

 

Tjek pakkelisten inden afgang

Huskeliste 

 • Alt dit kitegrej! (Er du på wildcard, så tag med hvis det haves)
 • Go pro og andet godt!
 • Telt og sovepose (vi prøver at slå lidt teltene sammen, så hvis i ikke har et telt, må i gerne give en melding)
 • Natgrej, håndklæde, tandbørste mv
 • Skateboard/longboard (Vi har mini rampe!)
 • Aktivt tøj
 • Regntøj og varmt tøj, hvis det bliver koldt
 • SOLCREME
 • Lommepenge

 

Dato & Priser

Man kan deltage på YGA på lidt forskellige måder. Vi har grundpakken til dem der kan og har eget grej. Så har vi wildcardpakken for dem der skal lære det hele og ikke har udstyr. Sidst men ikke mindst har vi også far-pakken!

 

YGA 2019 - 30. juni til 4. juli

Grundpakken

2.695,-

Fuld forplejning
Teltplads
Professionel undervisning
No wind aktiviteter
Lodtrækning af fede præmier
5 fede dage med masser nye venner

Wildcardpakken

+2.395,-

Grundpakken
+ Alt gear (Våddragt, sko, trapez, hjelm, vest, kite, board, bar)
 
+ Begynderundervisning (Flere instruktører pr. elev)
 
+DS 1 & 2 diplom såfremt niveau opnås

Far-pakken

1.595,-

Fuld forplejning
Teltplads
No wind aktiviteter
Masser surfstemning sammen med verdens sødste unger og sejeste fædre (og mødre)!

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Kurser og camps kører fra april til september.

Cafe og udlejning åbner fra maj til september (udlejning kan ske uden for åbningstiderne)

Se åbningstider