Young Gun Academy 2020

Kitesurfing camp for young guns i alderen 10-17 år!

YGA er for dig mellem 10 og 17 år som vil blive bedre til kitesurfing – vi har hyret eliten af dansk kitesurfing: Emil Høj Christensen og Jesper Fjord, til at lære dig de sejeste tricks! Udover at blive bedre til at kitesurfe, bliver du også undervist i hvordan du kan blive professionel kitesurfer, tage fede billeder og lave GoPro film!

OM CAMPEN

Campen adskiller sig fra vores andre camps (Junior- og Day Camp) på den måde, at denne camp udelukkende er for unge der interesserer sig for kitesurfing. Der er ikke noget krav om at du skal stå fejlfrit, men du skal som minimum kunne det basale inden for kitesurfing 1 ellers bedes du gøre os opmærksomme på det. Du skal også medbringe dit eget kitegear.

Vi har oprettet et lille eksklusivt begynderhold, som bliver undervist helt fra bunden med vores udstyr. Holdet er en del af campen, så det er kun undervisningen der bliver separat. Holdet bookes som ”wildcard” holdet og der er kun 12 pladser - det er først til mølle.

Er du nysgerrig og vil du se med fra de forrige år, så meld dig ind i fores lille gruppe på Facebook

Første gang hos lynæs surfcenter ?

PÅ CAMP HOS LYNÆS SURFCENTER

Har du endnu ikke kitesurfet i Lynæs, så glæd dig! Med en lavvands tange som strækker sig over en kilometer ud i fjorden, er der et kæmpe område, med både lavt og fladt vand. Derudover virker Lynæs i stort set alle vindretninger, på nær NØ og Ø.

Sker det at der kommer dage uden vind, har vi lavet et solidt ”no-wind” aktivitetsprogram; Ud over at man kan nyde solen i vores fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, båd, tube, banan, wakeboard, vandski, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed. Hvis den remse ikke tog vejret fra dig, så er der også lagt op til massere hold konkurrencer og individuel træning i løbet af ugen

Jesper Fjord

Jesper Fjord har længe været et kendt ansigt på den danske kitescene, først og fremmest igennem adskillige podieplaceringer i danmarksmesterskaberne og ikke mindst et danmarksmesterskab i 2017. 

"Jeg glæder mig ekstremt meget til at give ungdommen et indblik i alt det som kitesurfing står for. Kitesurfing har givet mig selv et hav af gode oplevelser både igennem konkurrencer, rejser, undervisning og ikke mindst det unikke sociale fællesskab som gør vores sport så fantastisk.

Jeg håber at kunne inspirere nye samt erfarne kitesurfere i at lære lige præcis det trick de går og drømmer om, tage det perfekte billede og vigtigst af alt have en masse sjove timer med nye venner på tværs af landet."

Se lidt tricks fra jesper HER 

Emil Høj Christensen

Emil er en af de dygtigste kitesurfere i Danmark, og har deltaget i DM i mere end 7 år! Han har teknikken på plads og kender detaljerne for stort set alle tricks. Der ud over har han rejst verden tynd med en kite på ryggen, så der er masser af rejsetips! 

 

Det er mit 3. år på YGA og det fede ved campen er, at de som tidligere har deltaget, men nu er på andre eventyr, tager ud og rejser sammen, finder nye kitespots eller også ser jeg dem på kitetouren rundt i danmark. Det er det hele værd!

Læs mere om Emil HER 

Emil og Jesper vil i løbet af ugen lave undervisning I tips, tricks, freestyle og lir. Derudover vil de om aftenen fortælle røverhistorier om deres rejser og hvordan det er at være med i store internationale konkurrencer.

Sideløbende med den mere avanceret undervisning, har vi et hold som bliver oplært helt fra bunden. Det er vores Wildcard hold som får begynderundervisning alle dage, samt alt udstyret som er nødvendigt for at kitesurfe. 

læs om maden på camp

Vi gør en dyd ud af at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI  

Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter som vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.   

Sovs og kartofler?

Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar?

Vi har som regel altid et par stykker som er vegetar eller veganer med på camp. Da vi har vores egen kok, søger vi altid for at der bliver lavet et lækkert alternativ til kød. Husk at kryds det af når du tilmelder dig. Hvis du ønsker at spise vegetarmenuen under campen, er du også meget velkommen, så længe du husker at krydse det af.  

Allergi?

Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne

God apetit :-) 

Tjek pakkelisten inden afgang

Huskeliste 

 • Alt dit kitegrej! (Er du på wildcard, så tag med hvis det haves)
 • Go pro og andet godt!
 • Telt og sovepose (vi prøver at slå lidt teltene sammen, så hvis i ikke har et telt, må i gerne give en melding)
 • Natgrej, håndklæde, tandbørste mv
 • Skateboard/longboard (Vi har mini rampe!)
 • Aktivt tøj
 • Regntøj og varmt tøj, hvis det bliver koldt
 • SOLCREME
 • Lommepenge

 

Hvad skal jeg kunne for at deltage?

 • Du skal være mellem 10 og 17 år, men forældre er også velkomne! 
 • Du skal kunne svømme midst 200 meter.
 • Hvis du deltager som nybegynder(Wildcard), skal du ikke have erfaring med kitesurfing, men er du allerede kitesurfer, skal du læse kitesurfer 1 diplomet igennem og vurdere ”Det kan jeg”.
 • Du skal åben for nye og sjove oplevelser! 

Husk at hvis du tilmelder dig som wildcard, er kitesurferdiplomet ikke et krav, men læs det igennem, så du ved hvad du kan forvente at lære i løbet af dagene. 

Dato & Priser

Man kan deltage på YGA på lidt forskellige måder. Vi har grundpakken til dem der kan og har eget grej. Så har vi wildcardpakken for dem der skal lære det hele og ikke har udstyr. Sidst men ikke mindst har vi også far-pakken!

 

YGA 2020 - 28. juni til 2. juli

Grundpakken

2.695,-

Fuld forplejning
Teltplads
Professionel undervisning
No wind aktiviteter
Lodtrækning af fede præmier
5 fede dage med masser nye venner

Wildcardpakken

+2.395,-

Grundpakken
+ Alt gear (Våddragt, sko, trapez, hjelm, vest, kite, board, bar)
 
+ Begynderundervisning (Flere instruktører pr. elev)
 
+DS 1 & 2 diplom såfremt niveau opnås

Far-pakken

1.695,-

Fuld forplejning
Teltplads
No wind aktiviteter
Masser surfstemning sammen med verdens sødste unger og sejeste fædre (og mødre)!

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Lukket - Vi åbner igen i 2020 <3

Caféen åbner fra påske til efterårsferie

Kurser og camps kører fra april til oktober.

Se åbningstider