Wine&Dine

Wine&Dine er vores mad og drikke-koncept fredag og lørdag aften i vinterhi. Wine&Dine starter med god mad, spændende vin og slutter med farverige drinks og kolde craft beers. Lyder det også som en fredag eller lørdag aften for jer, så læs mere om konceptet herunder.

Konceptet

Konceptet er simpelt; vi har sammensat en 5-retters sharing menu som skifter med sæsonens råvarer og det vi kan få fat i fra de lokale producenter. Udover vores sharing menu, så har vi sammensat en vinmenu som passer perfekt til serveringerne. Når I er færdige med at spise, så er der rig mulighed for at prøve vores forskellige drinks, øl eller ja, bestille mere vin til bordet.

Sharing menuen skal som udgangspunkt bestilles af hele bordet og det er altid muligt at få den som vegetarudgave (kan bestilles individuelt). Har du børn med, så bager vi gerne en pizza og smider på bordet til dem (pizza er en del af menuen). Vi anbefaler at I booker et bord inden I kommer, men vi tager også walk-ins så længe vi har pladser og varer på hylderne (NB walk-in senest 19:30 til sharing menu og 22:00 til snacks).