VINTERHI

Velkommer til Vinterhi i Lynæs. Vinterhi kører fra d. 13. september 2021 til d. 7. april 2022. Vinterhi handler om de nære værdier, her rykker vi tættere om bålet, får varmen og dyrker alt det Lynæs har at tilbyde i de kolde måneder. Vinterhi kører fra torsdag til søndag og du kan læse meget mere om,  hvad du kan lave i Lynæs her på siden.

Come eat with us

Mad & drikke i vinterhi

I modsætning til sommersæsonen (som er mere takeaway-orienteret) fokuserer vinterhi på det der sker rundt om bordet når vi sætter os sammen og spiser et godt måltid mad og drikker et glas vin. Her vil du opleve opdækning, bordservering og et helt nyt menukort. Vi har færre pladser i vinteren og derfor er det altid en god idé at lave en bordreservation inden du kommer. Åbningstider/programmet kører fast hver uge (efterårsferie og juledage undtaget):

Torsdag 17.00 – 22.00 // Fællesspisning 18:00-20:00

Fredag 17.00 – 00.00 // Wine&Dine fra 17:00-21.00

Lørdag 10.00 – 00.00 // Brunch 10:00-14:30 / Wine&Dine 17:00-21:00

Søndag 10.00 – 17.00 // Brunch 10:00-14:30

Du kan altid komme forbi og købe en kaffe, et stykke kage eller tage et glas vin, men bemærk at siddepladser altid er reserveret til spisende gæster – book bord her eller tag chancen og kom forbi uden reservation. Et besøg i caféen er altid bedst suppleret af enten en tur i sauna eller en samling om bålet. Tjek vores aktiviteter her.

Læs mere om de forskellige spisekoncepter herunder:

Come play with us

Aktiviteter i vinterhi

Vinterhi foregår primært på land, her har vi tændt op i saunaen og fyret op i bålet, så I kan få varmen inden, under eller efter I skal ind og spise. Vi har to saunaer, hvoraf den ene kan bookes til private arrangementer og den anden er åben for drop-in i tidsrummet 11-18. Vi har tre bålpladser, her er konceptet det samme, den ene kan bookes til private arrangementer og de andre kører som drop in i caféens åbningstider. Ved både sauna og bål gælder det, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer, men vi har masser af lækkerier i caféen som I kan tage med ud og nyde.

Vi har også jævnligt aktiviteter og events for store og små. Det er ikke noget som kører fast, så tjek vores kalender og se hvad der sker i den kommende tid (bliver løbende opdateret). Der er en smule vandsportsaktiviteter som kan blive fundet heri, men undervisning i vandsport er en sommerting.

Vores overnatning har åbent til og med uge 42 og åbner igen i påsken.

Come party with us

Kommende begivenheder