VINTERHI

Velkommen til Vinterhi i Lynæs. Vinterhi kører fra d. 13. september 2021 til d. 7. april 2022. Vinterhi handler om de nære værdier, her rykker vi tættere om bålet, får varmen og dyrker alt det Lynæs har at tilbyde i de kolde måneder. Vinterhi kører fra torsdag til søndag og du kan læse meget mere om,  hvad du kan lave i Lynæs her på siden.

Come eat with us

Mad & drikke i vinterhi

I modsætning til sommersæsonen (som er mere takeaway-orienteret) fokuserer vinterhi på det der sker rundt om bordet når vi sætter os sammen og spiser et godt måltid mad og drikker et glas vin. Her vil du opleve opdækning, bordservering og et helt nyt menukort. Vi har færre pladser i vinteren og derfor er det altid en god idé at lave en bordreservation inden du kommer. Åbningstider/programmet kører fast hver uge (efterårsferie og juledage undtaget):

Torsdag 17.00 – 22.00 // Fællesspisning 18:00-20:00

Fredag 17.00 – 00.00 // Wine&Dine fra 17:00-21.00

Lørdag 10.00 – 00.00 // Brunch 10:00-14:30 / Wine&Dine 17:00-21:00

Søndag 10.00 – 16.00 // Brunch 10:00-14:30

Du kan altid komme forbi og købe en kaffe, et stykke kage eller tage et glas vin, men bemærk at siddepladser altid er reserveret til spisende gæster – book bord her eller tag chancen og kom forbi uden reservation. Et besøg i caféen er altid bedst suppleret af enten en tur i sauna eller en samling om bålet. Tjek vores aktiviteter her.

Læs mere om de forskellige spisekoncepter herunder:

Come play with us

Aktiviteter i vinterhi

Vinterhi foregår primært på land, her har vi tændt op i saunaen og fyret op i bålet, så I kan få varmen inden, under eller efter I skal ind og spise. Vi har to saunaer, hvoraf den ene kan bookes til private arrangementer og den anden er åben for drop-in i tidsrummet 11-17 lørdag og søndag. Vi har tre bålpladser, her er konceptet det samme, den ene kan bookes til private arrangementer og de andre kører som drop in i caféens åbningstider. Ved både sauna og bål gælder det, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer, men vi har masser af lækkerier i caféen som I kan tage med ud og nyde.

Vi har også jævnligt aktiviteter og events for store og små. Det er ikke noget som kører fast, så tjek vores kalender og se hvad der sker i den kommende tid (bliver løbende opdateret). Der er en smule vandsportsaktiviteter som kan blive fundet heri, men undervisning i vandsport er en sommerting.

Vores overnatning har åbent til og med uge 42 og åbner igen i påsken.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Der kan være mange spørgsmål, når surfcenteret ikke lige ligner sig selv om vinteren. Vi har samlet de mest typiske spørgsmål nedenfor, så du forhåbentligt kan blive endnu klogere på konceptet VINTERHI.

Har I åbent alle dage?

Nej, desværre. Vi har kortet lidt i åbningstiderne som nu er fra torsdag – søndag. Du kan se de specifikke tider her. 

Kan man stadig købe burgere?

Nej, vores foodtruck er lukket ned for sæsonen og åbner igen med sommersæsonen.

Kan man komme forbi til en kop kaffe eller et glas vin?

Ja, det kan du tro. De fleste borde er dog reserveret til spisende gæster, men du er altid velkommen til at tage plads udenfor eller såfremt der er plads ved vores “walk-in”-pladser, som ikke kan reserveres på forhånd.

Til vores brunch, vil der være begrænset med plads indtil kl. 13.00, men herefter er du meget velkommen til at nyde en kaffe og kage under halvtaget. Ellers kan du altid få to-go-kaffe hele dagen.

Til Wine&Dine vil der være flere pladser, der ikke kan reserveres på forhånd og hvor du kan nyde øl, vin og snacks uden nødvendigvis at kaste dig over 6-retters menuen.

Alle pladser til fællesspisning vil som udgangspunkt være reserverede til spisende gæster.

Kan man overnatte?

Ja, du kan booke overnatning i enten surfshacks eller tenthouses t.o.m. uge 43, 2021. Herefter er det kun muligt at booke overnatning i vores ferielejlighed –  pænthousen.

Du kan booke og læse mere om overnatning her. 

Kan man booke stedet til arrangementer?

Ja. Du kan enten booke stedet til private arrangementer eller som et større selskab i vores restaurant.

Private arrangementer (kun muligt mandag – onsdag):
Det er muligt at booke lokale til privat arrangement i dagene mandag – onsdag indenfor tidsrummet 08.00 – 22.00. Prisen vil udgøres af en fast beløb, der dækker lokaleleje, rengøring og en afvikler. Dertil vil der være en kuvertpris for forplejning, der afhænger af deltagerantallet. Det er ikke muligt at medbringe egen mad/drikke.

Selskab i restaurant (kun muligt torsdag – søndag):
Det er muligt at booke til større selskaber på maks 30 personer fra torsdag – søndag i vores restaurant til enten fællesspisning (torsdag), Wine&Dine (fredag+lørdag) eller brunch (lørdag+søndag). Dit selskab vil indgå i en åben restaurant med andre gæster – præcis ligesom, hvis du bookede bord på en hvilken som helst anden restaurant. Det er ikke muligt at booke til private arrangementer fra torsdag – søndag. Prisen vil udgøres af en kuvertpris alt afhængig af om det er fællesspisning, Wine&Dine eller brunch.

Kontakt Head of Onshore Maria Jeppesen på maria@surfcenter.dk for mere info.

Sælger I stadig morgenbrød?

Desværre. Vi har prioriteret at fokusere på brunchen. Så skal du have surdejsboller eller andet bagværk, så skal du bestille vores brunch.

Kan man sidde i normalt tøj ude under halvtaget?

Vi synes kvaliteten ligger i at være udenfor, derfor trækker vi den også så lang tid vi kan og er ude under halvtaget t.o.m efterårsferien. Vi har masser af varmelamper og uldtæpper, så temperaturen er god, men du kan ikke sidde i t-shirt. Efter efterårsferien rykker vi indendørs.

Er sauna gratis?

Nej, vi har to måder du kan komme i sauna på. Vi har åbent for drop in lørdag og søndag mellem 11-17. Det koster 50,- pp og kan ikke bookes. Vil du booke eller i sauna udenfor dette tidsrum, skal du booke en privat sauna. Det koster 500,- for 1,5 time. Sauna er inkl. for alle overnattende.

Læs mere om drop in sauna.

Læse mere om privat sauna.

Har I lukket ned for kurser, udlejning og overnatning?

Nej, vi har stadig kurser, udlejning og overnatning t.o.m. efterårsferien. Det kører dog kun torsdag-søndag og du booker udlejning som normalt inden eller bare i receptionen ved ankomst. Kurser og overnatning skal altid bookes inden ankomst.