VINTERHI

Velkommen til Vinterhi i Lynæs. Vinterhi kører fra d. 13. september 2021 til d. 1. maj 2022. Vinterhi handler om de nære værdier, her rykker vi tættere om bålet, får varmen og dyrker alt det Lynæs har at tilbyde i de kolde måneder. Vinterhi kører fra torsdag til søndag og du kan læse meget mere om,  hvad du kan lave i Lynæs her på siden.

Come eat with us

Mad & drikke i vinterhi

I modsætning til sommersæsonen (som er mere takeaway-orienteret) fokuserer vinterhi på det der sker rundt om bordet når vi sætter os sammen og spiser et godt måltid mad og drikker et glas vin. Her vil du opleve opdækning, bordservering og et helt nyt menukort. Vi har færre pladser i vinteren og derfor er det altid en god idé at lave en bordreservation inden du kommer. Åbningstider/programmet kører fast hver uge:

LUKKET TIL OG MED 2. FEBRUAR 

Torsdag 17.00 – 22.00 // Fællesspisning 18:00-20:00

Fredag 17.00 – 00.00 // Frokost og Aftensmad 17.00 – 20.00

Lørdag 09.30 – 00.00 // Brunch 09.30 – 13.00 //
Frokost og Aftensmad 12.30 – 20.00

Søndag 09.30 – 16.00 // Brunch 09.30 – 13.00 //
Frokost og Aftensmad 12.30 – 20.00

Du kan altid komme forbi og købe en kaffe, et stykke kage eller tage et glas vin – book bord her eller tag chancen og kom forbi uden reservation. Et besøg i caféen er altid bedst suppleret af fx en tur i sauna. Tjek vores aktiviteter her.

Come play with us

Aktiviteter i vinterhi

Vinterhi foregår primært på land, her har vi tændt op i saunaen og fyret op i bålet, så I kan få varmen inden, under eller efter I skal ind og spise. Vi har to saunaer som kan bookes på forhånd, vi tilbyder saunagus-hold med tilmelding og vi har en bålplads som man kan låne gratis som overnattende gæst. Ved både sauna og bål gælder det, at det ikke er tilladt at medbringe egne drikkevarer, men vi har masser af lækkerier i caféen som I kan tage med ud og nyde.

Vi har også jævnligt aktiviteter og events for store og små. Det er ikke noget som kører fast, så tjek vores kalender og se hvad der sker i den kommende tid (bliver løbende opdateret). Der er en smule vandsportsaktiviteter som kan blive fundet heri, men undervisning i vandsport er en sommerting.

Vores overnatning har åbent til og med uge 42 og åbner igen i påsken.

FAQ

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Der kan være mange spørgsmål, når surfcenteret ikke lige ligner sig selv om vinteren. Vi har samlet de mest typiske spørgsmål nedenfor, så du forhåbentligt kan blive endnu klogere på konceptet VINTERHI.

Har I åbent alle dage?

Nej, desværre. Vi har kortet lidt i åbningstiderne som nu er fra torsdag – søndag. Du kan se de specifikke tider her. 

Kan man stadig købe burgere?

Ja, det kan du tro. Vi har opgraderet vores burgere og du kan læse mere om hele vores menukort (inkl. burgerne) her. 

Kan man komme forbi til en kop kaffe eller et glas vin?

Ja, det kan du tro. De fleste borde er dog reserveret til spisende gæster, men du er altid velkommen til at tage plads udenfor eller såfremt der er plads ved vores “walk-in”-pladser, som ikke kan reserveres på forhånd.

Alle pladser til fællesspisning vil som udgangspunkt være reserverede til spisende gæster.

Kan man overnatte?

Ja, vi åbner for overnatning i surfshacks og tenthouses fra d. 8. april 2022. Vores bookingsystem åbner i starten af februar. Følg evt med på vores sociale medier for mere info.

Vores pænthouse kan du booke hele året.

Du kan booke og læse mere om overnatning her. 

Kan man booke stedet til arrangementer?

Nej, det er desværre ikke muligt at booke vores sted til arrangementer. Du er altid velkommen til at booke bord til større selskaber, men det er ikke muligt at bruge stedet til private arrangementer.

Sælger I stadig morgenbrød?

Desværre. Vi har prioriteret at fokusere på brunchen. Så skal du have surdejsboller eller andet bagværk, så skal du bestille vores brunch.

Kan man sidde i normalt tøj ude under halvtaget?

Vi synes kvaliteten ligger i at være udenfor, derfor trækker vi den også så lang tid vi kan og er ude under halvtaget t.o.m efterårsferien. Vi har masser af varmelamper og uldtæpper, så temperaturen er god, men du kan ikke sidde i t-shirt. Efter efterårsferien rykker vi indendørs indtil 1. maj.

Er sauna gratis?

Nej desværre, men du kan nemt booke din helt egen sauna fra bare 350 kr. hvor I kan være op til 12 personer. Dertil tilbyder vi også saunagus, hvor du tilmelder dig på forhånd.

Læs mere om privat sauna.

Læse mere om saunagus.

Har I lukket ned for kurser, udlejning og overnatning?

Nej, vi har stadig kurser, udlejning og overnatning t.o.m. efterårsferien og starter op igen fra påske. Det kører dog kun torsdag-søndag og du booker udlejning som normalt inden eller bare i receptionen ved ankomst. Kurser og overnatning skal altid bookes inden ankomst.