Windsurf PROrig

Lej en windsurfrig til avanceret niveau. Vælg mellem boards som JP Magic Ride, JP Freestyle Wave og Neilpryde Atlas sejl! (OBS du skal selv kunne rigge udstyret)

Hvad er inkluderet i pakken?

Når du lejer en PROrig får du adgang til af vælge imellem:

1x PROboard – JP Magic Ride 119L / JP Magic Ride 130L / JP Freestylewave 103 / JP Family magic ride 149 (god til dig der ikke er 100% planende endnu)
1x PROsejl – NP ATLAS 4,6 / 5,4 / 6,2 eller NP RYDE HD 6,7 + NP SPX 65 mast og bom
1x Redningsvest

Du kan leje sættet i 4 eller 8 timer og udstyret er IKKE rigget når du får det og skal leveres tilbage pakket sammen ved mindre andet er aftalt. Kontakt os hvis du ønsker at booke over flere dage.

Det er ikke muligt at booke neopren på forhånd, men vi har rigeligt på lager, så hvis vejret kræver neopren lejer du det ved ankomst. Du kan se priser for leje af neopren her

Er der krav til mine færdigheder?

Ja, det er der. PROrigs er IKKE rigget på forhånd, dvs. du skal selv kunne rigge et sejl og pakke det sammen igen. PROriggen er lavet til fuldplaning, jobes og fart, det er et super sjovt sæt at sejle på til dig der har tidligere erfaring med windsurfing.

Lynæs har et stort lavvandsareal og er generelt et sikkert sted at færdes som ny på vandet, men det er ved udlejning er det altid dit ansvar som lejer at have styr på teknik og vejrforhold. Er du usikker på teknik, så vil vi altid anbefale et privat windsurfkursus.

Hvad koster det at lave skader på udstyret?

Det er proudstyr, det er dyrt grej og det er ikke unormalt at der kommer skader på det. Det er til hver en tid lejer ansvar at udstyret bliver behandlet ordenligt. Ved leje af proudstyr skal du skrive under på en udlejningskontrakt og du indbetaler et depositum ved afhentning. Er du usikker på om du kan håndtere proudstyr, så anbefaler vi at du lejer en begynderrig i stedet.

Du kan læse kontrakten her