Windsurfkursus (Hold)

Den perfekte start (eller genstart) på din windsurfkarriere! 3 timers kursus med instruktør inkl. alt gear. 595,- for én gang eller køb 3 gange for 1339,- via et 9-timers forløb

Et windsurfkursus baner vejen til din windsurfkarriere, og du lærer de helt basale elementer med sejl og bræt. På et windsurf kursus lærer du alle de basale manøvre for at blive selvkørende. Vi deler typisk holdet op i to hvor vi fokuserer på de helt spæde manøvre for dem som ikke har prøvet det før og mere tekniske øvelser som vendinger, strandstart, tilrigning osv. for dem som har prøvet det før. Undervisningen foregår i hold, ønsker du privat instruktør, skal du booke et privat kursus. Bemærk, at det er påkrævet at du har været på kursus hos os eller andre, før du kan leje udstyr på egen hånd.

Kurset koster 595,- pp og indeholder:

  • 3 timers undervisning
  • Egen begynder-windsurf rig
  • Våddragt, sko og redningsvest
  • En forfriskning i form af en drikkevare

Husk, at du kan købe et “windsurfforløb” med tre valgfri lektioner til 1339,- Hvis du booker for over fem personer eller derover, kan det godt betale sig at købe et privat windsurfkursus i stedet.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Hvad skal jeg medbringe på kurset?

Kurset indeholder:

  • Egen begynder-windsurf rig
  • Våddragt, sko og redningsvest

Du skal derfor kun selv medbringe badetøj, håndklæde og dit gode humør!

Hvad gør man hvis vejret ikke tillader at afholde kurset?

Vi arbejder med vejrsport, og vi forbeholder os derfor retten til at rykke et kursus, såfremt vejret ikke er passende den pågældende dag. Det er til enhver tid os, der bestemmer, om vejret er passende eller ej til den valgte aktivitet, og vi bestræber os så vidt muligt på at finde en ny dag hurtigst muligt.

Hvem kan deltage på kurset?

Du skal være fyldt 12år og kunne svømme 200 meter for at deltage på kurset.

Antal