Surfshacks

Vågn op til panoramaudsigt over Lynæs Strand! Velegnet til datenight, den lille familie eller pitstop på cykelturen. Garanti for fuld plade på kontoen, når der skal lægges billeder på Instagram!

Er du vild med anderledes overnatninger? Så skal du helt klart booke et af vores surfshacks med den smukkeste udsigt over Lynæs Strand. Hytterne er indrettet med en stor dobbeltseng i den ene ende og et værerum i den anden. Værerummet kan hurtigt indrettes til en ekstra seng, hvor der kan sove en fuldvoksen mand (eller kvinde!) eller to små børn.

Surfshacks’ne er placeret 100 meter fra vandet og ligger lidt hyggeligt gemt mellem vilde syrener og høje træer. På området er der bålplads og mulighed for sauna og vildmarksspa. Så er du til outdoor og simple living pakket ind i lækre, chillede omgivelser, skal du helt sikkert prøve en af vores shacks.

Og hey, her er lige fire hurtige oplysninger om shacks’ne, så du ved, hvilke præmisser du booker ud fra:

  • Der er ikke toilet, bad eller køkken i hytterne, men der er en toilet- og badvogn 10-40 meter fra shacks’ne
  • At bo i et shack er en temmelig outdooragtig oplevelse og altså ikke i nærheden af et klassisk hotelværelse

Vigtig info omkring 2022 bookinger

Du kan IKKE booke til 2022 endnu, ej heller laver vi forhåndsreservationer. Vi åbner for 2022 bookinger så snart vi ved om vi må bygge vores overnatningsområde op igen i foråret. Grundet kommunevalg og en afventende lokalplan kan vi ikke sige hvornår vi ved mere, men vi håber at have et endeligt svar inden årsskiftet. Ønsker du at give et ophold i gave, kan du købe et gavekort her. Bemærk at vi ikke kan garantere at det kan bruges på en overnatning, da vi ikke endeligt ved om vi har tilladelse fremover.

Skriv dig på vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked når vi åbnerFAQ

Ofte stillede spørgsmål

Er der toilet og bad?

Ja, der er både bade og toileter cirka 10-40 meter fra shacks’ne. I den anden ende af haven, ca. 50 meter derfra, er der også to skønne udendørsbade og et toilet, som kan bruges af jer samt surfskolens gæster. Der findes også tre indendørs toiletter på Surfcentret, som I kan benytte inden for åbningstiderne.

Hvad med morgenmad?

Bare rolig – din overnatning er inkl. morgenmad og den serveres mellem kl. 08.00 og 09.00. Ønsker I at opgradere til brunch som starter klokken 10:00 (kun lørdag og søndag) koster det 100,- som kan betales i receptionen ved ankomst.

Du kan sidde og nyde morgenmaden inde caféen, nede på stranden eller tage det med tilbage i hytten.

Bemærk at der ikke er adgang til køkken i eller ved hytterne. Ønsker du overnatning med mulighed for at lave mad selv, så tjek vores ferielejlighed ud her.

Hvad med aftensmad?

Vi skifter mellem sommersæson og vinterhi, hvor det afhænger af, hvilken sæson du bor hos os. Overnatter du i sommerhalvåret, så kan du altid få en lækker sandwich eller burger fra vores café. Overnatter du under vores vinterhi-koncept, så er der mulighed for Wine&Dine hver fredag og lørdag. Husk dog at booke bord i god tid.

Læs mere om Cafe og Bar (april – august)

Læs mere om Vinterhi (september – marts)

Kan jeg have et lille barn med?

Ja, den bagerste del af vognen kan indrettes som seng og bruges af en fuldvoksen mand. Hvis I ikke har noget imod at ligge tæt, kan der også være et ekstra barn imellem jer i dobbeltsengen.

Bemærk at der er et tillæg i lejeprisen på en eventuelt tredje person som dækker ekstra sengelinned og forbrug.

Må jeg have hund med?

Vi elsker hunde i Lynæs – men den må desværre ikke komme med ind i hytten, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber, I vil respektere dette.

Hvad koster en overnatning?

Prisen varierer ift. sæson og antal personer

Hvornår er check-in? Og hvornår skal man senest tjekke ud?

Du kan tjekke ind fra kl. 15.00 – 17.00 i receptionen. Ønsker du at tjekke ind senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre.

Du kan senest tjekke ud kl. 11.00 på din afrejsedag.

Kan jeg leje SUP's og kajakker?

Ja, du kan se priser her. Husk at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer.

Er der varme i hytten?

Der står et lille varmeapparat i hytten, som I kan tænde for, hvis natten bliver lidt kølig. Og de lidt lunere temperaturer kommer ikke til at koste jer ekstra.

Er der dyner, hovedpuder og linned i hytten?

Der er dyner og puder i hytten, og sengene er selvfølgelig nyredt, når I kommer. Hvis I er flere end to, der skal overnatte, kan I bestille ekstra opredning og linned, når I booker shack’et.

Hvad kan jeg lave, mens jeg bor hos Surfcentret?

Vores shacks ligger i de skønneste naturomgivelser, og du kan fyre den af på vand og land, mens du er her. Du kan få både oplevelser i den rolige ende a la yoga, SUP, kajak og smukke vandreture, og du kan prøve ting af i den noget mere actionprægede genre, fx kite- eller windsurf.

Tjek vores eventkalender ud her, og hop på det, du har lyst til. Du er også altid velkommen til at stikke hovedet ind i vores reception og høre, hvilke muligheder du har. Vi er pjattede med at hjælpe!

Vi får til tider afbud eller mulighed for at åbne flere tider, så hvis der ikke er en dato som passer, så stay tuned på Facebook og Instagram eller skriv dig på venteliste her: