Privat kajakkursus

Du kan booke et privat kajakkursus til dig selv, men du kan også dele din instruktør med op til 7 andre personer.

Når du booker et privat kajakkursus, booker du én instruktør og det antal kajakker, der passer til antallet af personer. Du kan vælge at booke instruktøren alene eller med op til 8 personer. Vi tager altid udgangspunkt i jeres niveau og sejler efter forholdene. Kurset varer minimum to timer, og du kan vælge at forlænge turen i forhold til jeres aktivitetsniveau. En god anbefaling vil være tre timer, for her kan man nå at gennemgå de basale teknikker og sejle en tur til det smukke område omkring Kulhuse og tilbage igen – hvis vejret og niveauet tillader det.

Kurset indeholder en forfriskning i form af en drikkevare

Ofte stillede spørgsmål

Hvad skal jeg have med?

På vores kajak kurser er alt udstyr inkluderet. Du skal derfor kun selv medbringe badetøj, håndklæde og dit gode humør.

Hvem kan deltage på kurset?

Modsat vores gruppekurser, er der som udgangspunkt ikke aldersbegrænsning på privatkursus. Da i har instruktørens fulde fokus og instruktøren kan derfor afholde kurset så det passer til jer. Det er et krav at alle på kurset kan svømme 200 meter.

Hvad gør man hvis vejret ikke tillader at afholde kurset?

Vi arbejder med vejrsport, og vi forbeholder os derfor retten til at rykke et kursus, såfremt vejret ikke er passende den pågældende dag. Det er til enhver tid os, der bestemmer, om vejret er passende eller ej til den valgte aktivitet, og vi bestræber os så vidt muligt på at finde en ny dag hurtigst muligt.