Outdoor Cooking

Lad der gå vildmand i dig og lav mad over åben ild! Lej et fuldkomment lav-mad-over-bål-kit så du kan lave de lækreste gourmet hotdogs med hjemmebagt surdejsbrød og økologiske pølser fra Toftnæsgaard. Vi sørger for mad, brænde, bålgear og endda nogle gode varme flyverdrage hvis det er køligt i vejret. KUN ÅBEN FOR BOOKET I EFTERÅRSFERIEN.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Jeg er vegetar - er der et alternativ til mig?

Ja, du har mulighed for at vælge en vegetarpølse i stedet for kødpølse

Hvad består menuen af?

2x hotdogs pr person med toppings. Børn får én.

Hvor lang tid har jeg mit bålsted?

Din booking gælder i 3 timer. Det giver tid til opsætning, klargøring af bål, madlavning og det allerbedste: spisning 🙂

Skal jeg selv medbringe noget?

Som udgangspunkt sørger vi for alt du skal bruge for både at lave bål, mad og spise det. Vi anbefaler at du klæder dig efter vejret, så du kan holde varmen, men spørg efter en flyverdragt i receptionen hvis det alligevel bliver for køligt 🙂

Hvad hvis det er dårligt vejr?

En klog mand sagde engang: Der findes ikke dårligt vejr – kun dårlig beklædning. Som udgangspunkt er det ikke muligt at afbestille/aflyse sin bestilling mindre end 48 timer før.

Må man medbringe sin egen mad?

Det har du slet ikke lyst til, når du først har smagt maden hos os 🙂 Men det er ikke muligt at medbringe egen mad. Når man bestiller en bålplads forudsætter det også at man bestiller menuen.

Hvad med drikkevarer?

Du kan købe drikkevarer i vores caféen under hele dit besøg. Du kan både vælge at købe det, når du afhenter dit udstyr eller løbende, når tørsten melder sig.

Det er ikke muligt at medbringe egne drikkevarer.

Hvor afhenter jeg min bestilling?

Alt udlevering af udstyr og anvisning af bålsted sker i vores reception. Her får du besked omkring afhentning af mad og det er også her at du afleverer alt udstyr igen.