Tenthouse Standard

Prøv et af vores nye tenthouses med højt til loftet, stor dobbeltseng og mulighed for yderligere to enkeltsenge!

Tenthouse Standard er vores medium telt, der er udstyret med en stor dobbeltseng og mulighed for ekstra opredning til 2 personer. Teltet er udsmykket med masser af puder, tæpper og sans for æstetikken. Tenthouse Standard er opsat på en stor træterrasse og minder nok mest af alt om, hvad der oftes går under navnet “glamping”.

Tenthouse Standard er til dig, der ønsker en romantisk oplevelse med kæresten, venindetur eller familien på 4.

Bad og toilet er fælles og findes meget tæt på vores tenthouses.

Vigtig info omkring 2022 bookinger

Du kan IKKE booke til 2022 endnu, ej heller laver vi forhåndsreservationer. Vi åbner for 2022 bookinger så snart vi ved om vi må bygge vores overnatningsområde op igen i foråret. Grundet kommunevalg og en afventende lokalplan kan vi ikke sige hvornår vi ved mere, men vi håber at have et endeligt svar inden årsskiftet. Ønsker du at give et ophold i gave, kan du købe et gavekort her. Bemærk at vi ikke kan garantere at det kan bruges på en overnatning, da vi ikke endeligt ved om vi har tilladelse fremover.

Skriv dig på vores nyhedsbrev og vær blandt de første til at få besked når vi åbnerInfo

Er der toilet og bad?

Ja, der er både bade og toiletter cirka 10-40 meter fra teltene. Der også to skønne udendørsbade og et toilet, som kan bruges af jer samt surfskolens gæster. Der findes også tre indendørs toiletter på Surfcentret, som I kan benytte inden for åbningstiderne.

Hvad med morgenmad?

Bare rolig – din overnatning er inkl. morgenmad og den serveres mellem kl. 08.00 og 09.00. Ønsker I at opgradere til brunch som starter klokken 10:00 (kun lørdag og søndag) koster det 100,- som kan betales i receptionen ved ankomst.

Du kan sidde og nyde morgenmaden inde caféen, nede på stranden eller tage det med tilbage i hytten.

Bemærk at der ikke er adgang til køkken i eller ved teltene. Ønsker du overnatning med mulighed for at lave mad selv, så tjek vores pænthouse ud her eller book en outdoor cooking her.

Hvad med aftensmad?

Vi skifter mellem sommersæson og vinterhi, hvor det afhænger af, hvilken sæson du bor hos os. Overnatter du i sommerhalvåret, så kan du altid få en lækker sandwich eller burger fra vores café. Overnatter du under vores vinterhi-koncept, så er der mulighed for Wine&Dine hver fredag og lørdag. Husk dog at booke bord i god tid.

Læs mere om Cafe og Bar (april – august)

Læs mere om Vinterhi (september – marts)

Må jeg have hund med?

Vi elsker hunde i Lynæs – men den må desværre ikke komme med ind i hytten, da ikke alle kan tåle dyr. Vi håber I vil respektere dette.

Hvad koster en overnatning?

Prisen varierer ift. sæson og antal personer

Hvornår er check-in? Og hvornår skal man senest tjekke ud?

Du kan tjekke ind fra kl. 15.00 – 17.00 i receptionen. Ønsker du at tjekke ind senere, så giv os gerne besked på enten mail eller telefon, så sørger vi for at det kan lade sig gøre.

Du kan senest tjekke ud kl. 11.00 på din afrejsedag.

Kan jeg leje SUP's, kajakker og sauna?

Ja, du kan se priser her. Det er en god idé at reservere i forvejen, så du er sikker på, at der er udstyr parat til jer.

Er der varme i teltet?

Der er ikke varme i teltet, men dyner og tæpper. Vi anbefaler altid at man har varmt nattøj med, hvis man har booket uden for højsommeren 🙂

Er der dyner, hovedpuder og linned i teltet?

Der er dyner og puder i teltet, og sengene er selvfølgelig nyredt, når I kommer. Når I booker skal I angive antal personer og vi sørger for sengelinned og håndklæder til alle.