Live i Lynæs

Kom til lækker livemusik i Lynæs fem fredage i sommeren (ooouuuhhhh yeeaaaaahh!). Få en sommerlig musikoplevelse med solnedgang som bagtæppe og sand mellem tæerne!

Datoer for 2022

8/7 – Rocazino (UDSOLGT)
15/7 – Oh Land (UDSOLGT)
22/7 – Love Shop (UDSOLGT)
29/7 – Dorte Gerlach (NY)
5/8 – Lord Siva + Silent disco afterparty (KØB BILLET I ENTRÉ)

Alle koncerter er havekoncerter under åben himmel, dvs. du skal klæde dig på til vejret og så er det en rigtig god ide at tage et tæppe med til at sidde på. Der er entré alle dage, så du skal have købt billet på forhånd eller i døren (hvis der er plads). Alle koncerter starter klokken 20:00, men du kan komme lige fra morgenstunden hvis det er det du vil. Vi har åben i café og bar hvor du kan få alt fra burgers til kolde drinks – se menu her – åben til midnat. Det er ikke tilladt at medbringe egne varer til nydelse på vores område 🙂

NB: området vil være aflukket for andre gæster på dagen fra kl. 17.00

Det var alle de kedelige informationer! Læs om de forskellige kunstnere herunder, vi har sammensat en masse forskellige navne som vi tror kommer til at passe helt perfekt til en aften med solnedgang, sand mellem tæerne og en kold drink i hånden!

NYHED
Hvis du gerne vil ud og spise med kniv og gaffel inden koncerten, så har vi besøg af Fasangården på vores nye Madbar! Se menu og book bord her.

BLIV FRIVILLIG
Hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd med, så er vi altid på udkig efter frivillige til at blive en del af holdet. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Køb billet!NB: Børn under 3 år er gratis at tage med. Hvis du har købt overnatning har du automatisk betalt for entré 🙂 tjek ledighed her

Spilleplan

8/7 – Rocazino

 

Gør dig klar til en folkefest af dimensioner når vi blæser årets første Live i Lynæs igang med ingen ringere end Rocazino! I 1979 tog sangskriveren, Jesper Winge Leisner, initiativet til at samle orkestret ROCAZINO . Flere af medlemmerne kendte allerede hinanden fra rockorkestre i den københavnske omegns kollektivmiljø. Orkestret fik base i det hedengangne ”Musikfabrikken Fairplay” i Dronningensgade på Christianshavn. Repertoiret var punk pop og new wave. I 1980 kom Ulla Cold med i orkestret, og i 1982 fik bandet ét af de mest klokkeklare gennembrud i tiårets historie med sangen ”Elsk mig i nat”, der var det første store pophit i Danmark, der på original vis blandede engelsk og dansk i én og samme sangtekst. I løbet af de næste 7 år fulgte Rocazino succesen op med en sand strøm af hits, der i dag fremstår som noget af det mest originale og tidstypiske fra firsernes danske musikscene. Vi glæder os, husk at køb billet forinden, der er kun begrænset antal <3

Pris: 250,- (300,- i døren) – Køb billet!

15/7 – Oh Land duo
Vi er ovenud glade for at kunne byde velkommen til Oh Land  duo til Live i Lynæs!
Det blev en ødelagt balletkarriere, der brolagde musikervejen for Nanna Øland Fabricius. Hun var ellers godt i gang med at skabe sig en karriere på teatret, da en rygskade satte en brat stopper for dansen – men kan man ikke danse, kan man vel lave musikken! Og med dét var musikeren Oh Land en realitet.

Som 22-årig skrev og producerede hun debutalbummet ’Fauna’ i 2008. Sidenhen har hun føjet yderligere tre albums til cv’et ’Oh Land’ (2011), ’Wish Bone’ (2013) og ’Earth Sick’ (2014). I maj 2019 var hun atter pladeaktuel, da hendes femte studiealbum ’Family Tree’ udkom. ‘Family Tree’ er indspillet i New York sammen med den amerikanske producer Thomas Bartlett (Sufjan Stevens, The National, St. Vincent, Florence & the Machine)

Oh Land har bl.a. været dommer i TV-programmerne Voice Junior og senest X-Factor. Dertil står hun bag titelsangen til DR1s julekalender Julefeber fra 2020. Senest har hun i 2021 skrevet musikken til balletforestillingen ’Snedronningen’ i Tivoli. Ligesom forestillingen ’Askepot’, er ’Snedronningen’ blevet til i et samarbejde med Dronning Magrethe II.
Pris: 200,- (250,- i døren) – Køb billet!
22/7 - Love Shop

Love Shop udsendte i oktober albummet ”Levende Mænd i Døde Forhold” til flere 5-stjernede anmeldelser og høje hitlisteplaceringer. Albummet blev indspillet kun som trio, dog helt uden at miste den vitalitet og energi, Love Shop er kendt for.Men live er Love Shop fuldtallige for første gang i 2 år, med Jens Unmack,Mikkel Damgaard (keys), MikaVandborg (guitar), Nis Tyrrestrup (bas) og Thomas Duus (trommer) Og det er den konstellation, som netop har kastet 5 stjerner af sig i GAFFA for bandetsnyligekoncert i Viborg-blandt andet med ordene:”Det er simpelthen forbilledligt, at et orkester kan holde så højt et kvalitetsniveau og samtidig produktivitet efter så mange år.

Vi glæder os til at byde Love Shop velkommen på strandscenen hos Lynæs Surfcener!

Pris: 200,- (250,- i døren) – Køb billet!

29/7 - Dorthe Gerlach

I et univers af halvelektronisk melankopop leverer den karismatiske sangerinde altid en energisk og tryllebindende performance, som sætter sig fast i mindekartoteket. Med en jordbunden og humoristisk jargon er Dorthe Gerlach en ærlig historiefortæller, som ikke er bange for at give noget afsig selv i mødet med musikken og sit publikum. I mere end 20 år har Dorthe Gerlach udgjort den ene halvdel af den ambitiøse duo HUSH, som er leveringsdygtige i eftertænksomt og nærværende country-pop. Vi glæder os til at byde Dorthe velkommen på strandscenen!

Pris: 200,- (250,- i døren) – Køb billet!

 

5/8 – Lord Siva + silent disco afterparty

Traditionen tro slutter vi årets sidste Live i Lynæs med en fest! Det kommer til at gå over i historien når ingen ringere end Lord Siva sætter fødderne på strandscenen i Lynæs. Lord Siva står blandt andet bah hots som “Paris”, “Room for Love”, og den næstmest streamede sang på Spotify i 2019 “Solhverv”. Han har varmet op for Minds of 99 i Parken og dagen inden han gæster Lynæs spiller han på Sanderborg. Det bliver en folkefest af dimensioner og du skal med!

OBS! Vi slutter traditionen tro den sidste Live i Lynæs med silent disco og DJ battle – kun adgang med billet!

Pris: 350,- (400,- i døren) – Køb billet!

Antal