Live i Lynæs - TBA

Kom til lækker livemusik i Lynæs fem fredage i sommeren (ooouuuhhhh yeeaaaaahh!). Få en sommerlig musikoplevelse med solnedgang som bagtæppe og sand mellem tæerne!

Datoer for 2023

Ikke offentliggjort

Alle koncerter er havekoncerter under åben himmel, dvs. du skal klæde dig på til vejret og så er det en rigtig god ide at tage et tæppe med til at sidde på. Der er entré alle dage, så du skal have købt billet på forhånd eller i døren (hvis der er plads). Alle koncerter starter klokken 20:00, men du kan komme lige fra morgenstunden hvis det er det du vil. Vi har åben i café og bar hvor du kan få alt fra burgers til kolde drinks – se menu her – åben til midnat. Det er ikke tilladt at medbringe egne varer til nydelse på vores område 🙂

NB: området vil være aflukket for andre gæster på dagen fra kl. 17.00

Det var alle de kedelige informationer! Læs om de forskellige kunstnere herunder, vi har sammensat en masse forskellige navne som vi tror kommer til at passe helt perfekt til en aften med solnedgang, sand mellem tæerne og en kold drink i hånden!

NYHED
Hvis du gerne vil ud og spise med kniv og gaffel inden koncerten, så har vi besøg af Fasangården på vores nye Madbar! Se menu og book bord her.

BLIV FRIVILLIG
Hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd med, så er vi altid på udkig efter frivillige til at blive en del af holdet. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Køb billet!NB: Børn under 3 år er gratis at tage med. Hvis du har købt overnatning har du automatisk betalt for entré 🙂 tjek ledighed her

Antal