Live i Lynæs

Kom til lækker livemusik i Lynæs fem fredage i sommeren (ooouuuhhhh yeeaaaaahh!). Få en god lokal musikoplevelse, og vær med til at holde liv i livemusikken på en sommer uden festivaler og store koncerter!

Datoer for 2021:

25/6 – Alberte Winding
16/7 – Angående Mig + Figaro
23/7 – Malte Ebert + Off Bloom (UDSOLGT)
30/7 – Folkeklubben (UDSOLGT)
06/8 – Marvelous Mosell + silent disco (FÅ BILLETTER)

HUSK GYLDIGT CORONAPAS VED ENTRÉ

Uanset om du er til intimkoncerter, jazz eller blød pop, er det i Lynæs, det går ned. Vi har nemlig bygget en scene i haven under træet med kulørte lamper og fuld knald på hyggen, hvor vi langer havekoncerter over disken fem gange i løbet af sommeren.

Alle koncerter er havekoncerter under åben himmel, dvs. du skal klæde dig på til vejret og så er det en rigtig god ide at tage et tæppe med til at sidde på. Der er entré alle dage, så du skal have købt billet på forhånd eller i døren (hvis der er plads). Alle koncerter starter klokken 20:00 og du kan købe mad og drikke i caféen og foodtrucken. Det er ikke tilladt at medbringe egne varer til nydelse på vores område 🙂

NB: området vil være aflukket for andre gæster på dagen fra kl. 17.00.

Det var alle de kedelige informationer! Læs om de forskellige kunstnere herunder, vi har sammensat en masse forskellige navne som vi tror kommer til at passe helt perfekt til en aften med solnedgang, sand mellem tæerne og en kold drink i hånden!

BLIV FRIVILLIG
Hvis du har lyst til at give en hjælpende hånd med, så er vi altid på udkig efter frivillige til at blive en del af holdet. Du kan læse mere og tilmelde dig lige her.

Køb billet!NB: Børn under 3 år er gratis at tage med. Hvis du har købt overnatning har du automatisk betalt for entré 🙂

Spilleplan

25/6 – Alberte Winding


En duo koncert skal helst mærkes som en fortrolig samtale, eller som gamle venner i en velkendt stue, et sted at blive set og holdt af 💜 Alberte Winding og Andreas Fuglebæk byder på sange om barndom, ungdom og det voksne hjertets vildveje, bundet sammen med en hel del sjove anekdoter. Det blir’ en HELT særlig oplevelse når de spiller intim koncert proppet med varme og genkendelig erfaring med livets ned- og især – opture. Vi glæder os helt vildt!

Pris: 250,- (300,- i døren)

16/7 – Angående Mig + Figaro

Angående Mig er dæknavnet for en hudløst ærlig aalborgenser, der er drevet af en trang til at fortælle. Med en forkærlighed for den danske lyrik udleverer hun sig selv og sin samtid gennem vanlig selvironi og kontroversielle tematikker. I 2019 vandt hun DR’s KarriereKanonen og siden har hun leveret flere p3 darlings.

Vi slutter aftenen af med lidt mere knald på. Figaro tog baghaven med storm i 2020 med en fantastisk energi og sommervibes i solnedgang. Figaro er et af de navne du ikke vidste du vil høre, men bare vent!

Pris: 120,- (170,-i døren)

23/7 – Malte Ebert og Off Bloom

Den her aften vil du ikke gå glip af – to kæmpe legender på samme aften!

Malte Ebert med en guitar skal opleves. Manden har netop udgivet en ny EP – hør den, den er fantastisk! Han har skrevet den sang vi allesammen skal synge når Danmark vinder EM (ja tak). Og så er Malte, udover at være en dygtig musiker med massere hits i rygsækken, utrolig underholdende på sin helt egen måde. Malte Ebert er udover sin musik kendt for sin fortid som Gulddreng og senest optræden til Zulu Comedy Galla med Sofie Linde.

Efter lidt balsam til sjælen så tager vi chancen og gentager en af de helt store succeser fra Lyst Festival 2019. Denne gang bliver det Off Bloom i et akustisk set-up som passer til scenen. Vi glæder os helt vanvittigt til at byde Off Bloom velkommen til Lynæs igen med Mettes entusiastiske optræden, understøttet af Mads og Alexanders hårdtslående elektrobeats.

Pris 250,- (300 i døren)

30/7 – Folkeklubben
Folkeklubben udsendte d. 6. november 2020 deres femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ – opfølgeren til den kritikerroste ’Sort Tulipan’ som ved udgivelsen i 2018 indtog en 1. plads på albumhitlisten over samlet fysisk salg i Danmark. Den nye plade behandler tiden som faktor – og om at vide, at hvis du virkelig se frem, må du se dig tilbage. I 2021 drager Folkeklubben, efter en historisk lang koncertpause, atter på en landsdækkende tour for at præsentere de nye sange såvel som det efterhånden omfangsrige bagkatalog.

Folkeklubben har over de sidste 9 år markeret sig som et af landets bedste og mest flittige liveorkestre. Når trioen igen stævner ud, er det med deres nye femte album ’Børn Af Den Tabte Tid’ i ryggen. Og med et bagkatalog, der tæller hits som ’Fedterøv’, ”Flammende hjerter”, ’Danmarksfilm’, ’Torben Ulrich’, ’Men Ikke Endnu En Vinter’, ’Sort Tulipan’ samt de 12 nye sange på det kommende udspil er der lagt op til et poetisk rockbrag. Vi glæder os helt vanvittigt til at se Folkeklubben live i Lynæs! 

Pris 300,- (350 i døren)

06/8 – Marvelous Mosell + silent disco

Vi slutter skolernes sommerferie med kongen af sprøde dansemoves og funky beats! Det er umuligt ikke at overgive sig til hans kække dansetrin, rablende rim og gennemførte 80’er stil. Han er en vaskeægte ordekvilibrist og formidabelt funky. Hvis du ikke allerede har tjekket hans vanvittige YouTube-videoer ud, kan du godt se at komme igang. Der er ingen tvivl om, at du skal op af stolen når Marvelous Mosell og producer Tue Track indtager baghaven hos Lynæs Surfcenter

Vi fortsætter dansefesten efter koncerten med en omgang silent disco DJ battle hvor alle får hovedtelefoner på og kan fyre den af med hinanden i stilhed!

Pris: 250,- (300,- i døren)