KiteweeQ

Weekendcamp kun for kvinder! Bliv bedre til at kitesurfe i selskab med de sejeste piger på vandet. Udover kitesurf er der også yoga, wellness og maksimal hygge på programmet.

Der er én kvindecamp i løbet af sommeren 2021:

  • 19.-20. juni

I samarbejde med Therese Taabbel & Emeley Freja præsenterer vi KITEWEEQ – Girls only

Elsker du kitesurf, og ønsker du at nyde friheden på vandet med andre kvinder? Så er Kite WeeQ lige noget for dig! Campen henvender sig til kvindelige kitesurfere, der ønsker en sjov og aktivitetsfyldt weekend med fokus på kitesurf i selskab med andre vandglade tøser!

NYT 

KiteweeQ 2021 bliver inklusiv overnatning i vores Camp område ved Lynæs Surfcenter!

For at målrette Kite Weeq, har vi i år lavet én pakke. Her skal du som udgangspunkt kunne håndtere kitesurfing på egen hånd, men have mod på at blive en bedere kitesurfer. Er du helt ny, og har lyst til at deltage, er der mulighed for at booke et almindeligt kitesurfing kursus over weekenden. Vær dog opmærksom på, at weekenden følger et forløb tilrettelagt øvede, hvor du i givet fald skal tage et par timer ud til din egen undervisning.

Læs mere under ofte stillede spørgsmål, hvis der er noget, du er i tvivl om.

Info

Her kan du finde svar på specifikke spørgsmål om campen. Har du spørgsmål om generelle ting til camp som fx mad, aflysningspolitik osv., så kan du finde dem her

Hvor og hvornår er det?

Vi har i år to weekender med KiteweeQ : 19.-20. juni 3.-4. juli

Vi starter lørdag kl 10:00 ved Lynæs Surfcenter, hvor alle vil blive indlogeret. Campen kører indtil kl. 16:00 søndag, men man er velkommen til at sejle videre i Lynæs hele dagen.

Adresse:

Lynæs Surfcenter: Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested, +45 29 87 77 66

Hvad koster det og hvad er inkluderet?

Campen koster 2.195,- og inkluderer:

  • Lækker vegetarisak forplejning
  • Overnatning i glampingtelte
  • Yoga
  • Outdoor wellness
  • Undervisningsoplæg og instruktørsparring på stranden
  • No wind aktiviteter
  • Maksimal pigehygge
Er jeg erfaren nok til at deltage?

Som deltager, skal du selv medbringe alt udstyr, som er nødvendigt for kitesurf. Har du selv udstyr, men er i tvivl, om du har nok erfaring til at deltage uden undervisningspakken, skal du læse kitesurfer 1 diplomet igennem og vurdere, om du opfylder kriterierne under overskriften ”Det kan jeg”. Desuden skal du kunne svømme 200 meter.

Du er også velkommen til at kontakte os, så giver vi en vurdering.

Hvad kan jeg forvente af undervisningen?

Der vil blive arbejdet på at nå dit næste “kitesurfmål” indenfor trygge rammer i Lynæs. Har du lige lært at holde up-wind, eller ønsker du at prøve kræfter med din første backroll eller unhooked trick, så har du muligheden her.
Vi forsøger at udfordre dit niveau både på vand og på land. KiteweeQ formatet er super kompakt, så forvent ikke privatundervisning på vandet, men i stedet nogle spændende oplæg omkring kitesurf – hold dig endelig ikke tilbage med at spørge løs! Derudover har vi god erfaring med, at den bedste sparring er mellem deltagerne, da alle har været på det samme niveau på et tidspunkt i løbet af deres kitesurfrejse. Du kan vælge mellem to weekender, og på begge camps har vi prioriteret mindre hold til en god pris og girls only <3

Hvor skal jeg sove?

For at skabe den bedst mulige oplevelse har vi i år indlogeret alle deltagere i vores nye surfcamp område. Det ligger ved Lynæs Surfcenter og kun 100 meter fra Lynæs strand, så du kan tage dit udstyr direkte ud på stranden og komme på vandet. I overnatter i vores glampingtelte, som er indrettet med enkeltmandssenge, dyne, linned og håndklæde.

Hvem er instruktørerne?
EMELY FREJA – tjek ud på IG

Emely har i løbet af de sidste fem år jagtet vinden kloden rundt for at finde de bedste forhold til både freestyle og bølger. Hendes passion er vand, og hun elsker at formidle både kitesurf og yoga videre til andre.

THERESE TAABBEL – tjek ud på IG

Therese er en af Danmarks sejeste og bedste kvindelige kitesurfere. Therese ligger netop nu nummer syv på verdensranglisten i freestyle. Hun står altid for god stemning og smil på vandet. Derudover er hun netop blevet signet som Red Bull atlet!

Hvor mange deltager på campen?

Vi har et maksimum på 20 deltagere pr. weekend.

Hvor gammel må man være?

Sidste år strækkede alderen sig helt fra 18-55, så du skal ikke være bange for at være alderspræsident 🙂

Jeg kan ikke kitesurfe men vil gerne med?

Undervisningen på campen er tiltænkt deltagere som allerede kan kitesurfe. Er du helt ny, eller har lidt erfaring men ikke nok til at tage ud på egen hånd, er det muligt at booke lektioner hos Lynæs Surfcenter. Det foregår som en ekstern booking. Det vil sige at du skal booke et kursus sideløbende med campen. Du kan se mere info om vores almindelige kurser og finde ledige tider her

Vær opmærksom på at du kan gå glip af dele af campforløbet, såfremt du booker undervisning under campen.

Hvornår er der yoga?

Morgenyoga er med til at kickstarte dagen og er en perfekt måde at få gang i systemet og kroppen inden en tur på vandet. Udover kitesurf vil der hver dag alt efter vejrforholdene være yogaundervisning. Der vil her blive lagt vægt på styrke og udstrækning af specielt de muskler, vi benytter til kitesurf. Vi vil her arbejde med nogle gode udstrækninger, man nemt kan lave før og efter kitesurf. Vi har allieret os med kitesurfer og udannet yogainstruktør Emely Freja, som vil stå for både yoga og kitesurfundervisning.

Outdoor wellness – hvad er det for noget?

Dansk sommer kan være en kølig omgang, men Lynæs har løst problemet! Vi er nemlig indehaver af et vildmarksbad og en sauna – begge med udsigt til kitespottet. Der bliver uden tvivl tændt op for dem i løbet af weekenden. Hop ind se mere HER

Hvilke no wind aktiviteter er der?

Sker det, at der kommer en dag uden vind, er vi klar med masser af fede no wind aktiviteter. Der er mulighed for at tage på SUPtur, SUPyoga, ro i kajak, eller udfordre hinanden i volley. Ellers nyder vi solen og hygger og netværker med hinanden. Vi kommer helt sikkert ikke til at kede os.