Kite & Board Camp - Beginner

Tre dages Kite og Board Camp for begyndere over 18 år. på Danmarks bedste kitesurfspot. Campen er inkl. overnatning, alle måltider, alt udstyr og undervisning!

Husk at læs kriterierne for at deltage inden du booker her.

Kite & Board Camp – Beginner er for dig / jer som skal lære at kitesurfe. De fleste er helt grønne, men man kan også deltage selvom man har lidt erfaring – men undervisning er fra scratch. Vores primære fokus på campen er kitesurfing, men vi beskæftiger os også med wakeboard, Longboard, skimboard og Stand up Paddle som en del af undervisningen når vinden ikke blæser. Udover at du selvfølgelig skal lære at kitesurfe, så får du en oplagt chance for at finde nogle kitebuddies og så skal du selvfølgelig også glæde dig til en weekend med overnatning i vores glampingtelte, mad fra vores lækre køkken, en tur i sauna og solnedgang i strandkanten!

Info

Program & undervisning

Vi tager udgangspunkt i Dansk sejlunions kitesurfer 1 diplom. Diplomet er delt op i to sektioner, som udgør den teoretiske og praktiske del af det at blive kitesurfer. Vi kan ikke garantere dig et diplom på så kort tid, men vi kommer til at gennemgå alle punkter, samt udføre de praktiske øvelser så vidt muligt.

Uanset om du har meldt dig på kvindecamp, Juniorcamp, gruppecamp osv. har vi et fælles program, som vi tager afsæt i. Inden for disse rammer tilpasser vi den specifikke camp, som du har tilmeldt dig, så du får det bedste ud af din weekend.

Vi er naturligvis afhængige af vind og vejr, hvorfor programmet kan ændres og afvige undervejs. Dette vil dine instruktører informere om, når i mødes første dag, hvor de har en bedre vurdering af weekendens vejrmelding og i vil få nærmere information omkring weekendens program.

Dine dage på camp ser således ud:

Fredag

I ankommer til surfcentret kl. 15.00. Her vil i blive budt velkommen af jeres instruktører og blive indlogeret i teltene.

Før aftensmad ca. kl. 18.00 vil i have et aktivt element*. Efter aftensmad indbyder vi til fælleshygge i surfcentrets cafés flotte rammer. Baren er selvfølgelig åben!

 

Lørdag

Der vil være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9. Herefter mødes vi og gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr.

Før frokost ca. kl. 12. vil vi igen have et aktivt element* – muligvis et valgfrit træningselement om formiddagen.

Efter frokost går vi igennem noget teori og har endnu et aktivt element* før aftensmaden kl. 18.00 ca.

Efter aftensmaden er baren endnu engang åben og vi håber i vil nyde jeres sidste aften med os under halvtaget eller den åbne himmel.

Søndag

Der vil igen være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9, hvorefter vi gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr. Der vil være udcheck senest kl. 11, hvorefter vi laver plads til opbevaring af jeres bagage.

Før frokost ca. kl. 12 laver vi noget aktivt* og efter frokost og inden afslutning kl. 16 kan i regne med både noget teoretisk og *aktivt på programmet.

Kl. 15.30 mødes vi og laver en lille evaluering af weekenden og siger farvel og på gensyn 🙂

 

* De aktive elementer kan variere alt efter vind og vejr. Vi bestræber os på at have boards under fødderne på den ene eller anden måde. Det kan fx. være i form af en stand up paddle tur, Kitesurf, longboardtur til Hundested havn for is, wakeboard bag båd osv. Der kan også være aktive elementer i form af noget træning, volley kamp, badetur ved havnen osv.

Hvad koster det og hvad er inkluderet?

Campen koster 3.995,- og inkluderer:

  • Overnatning i glampingtelte inkl dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr telt)
  • Fuld forplejning
  • Kitesurfing undervisning teoretisk og praktisk
  • Aktivitetsmoduler med undervisning i Wakeboard, skimboard, longboard og Stand up paddle.
  • Alt udstyr
  • Mulighed for Dansk sejlunion kitesurfer 1 certifikat
  • Yoga
  • Sauna

*Der gives ikke rabat på fravalg af overnatning samt medbringelse af eget udstyr.

Krav til deltager?

Du behøver ikke at have stiftet bekendtskab med kitesurfing før, for at kunne deltage på en begyndercamp. De fleste af vores deltagere er helt grønne, så du skal ikke være bange for at ende på et hold som skal lære at hoppe og sejle i bølger. Nogle deltagere har typisk allerede lidt erfaring men føler behov for at få opfrisket de basale ting inden for kitesurfing. Det eneste vi beder dig om, er at du skal kunne svømme minimum 200 meter. Har du eventuelle sygdomme, epilepsi, sukkersyge mm. er det vigtigt at du gør os opmærksom på dette forinden kursets start.

Har du været på et kursus inden for de seneste tre år og føler dig sikker med en kite i hånden ude på vandet så tjek Kite & Board Camp Intermediate.

Praktisk info

Du kan læse al praktisk info om at være på camp hos Lynæs Surfcenter her.

Antal