Young Gun Intermediate / advanced

Tre dages kitesurfing camp for dig mellem 12 og 17 år som kan kitesurfe og vil tage dit niveau til nye højder. Fokus er på at blive bedre til kitesurfing men en stor del af det er også at lære andre på din egen alder at kende på stranden, når vinden blæser! – AFLYST

Kite & Board Camp – Young Gun Intermediate/advanced er vores tilbud til de øvede der elsker at fyre den af med kiten ude på vandet! Young Gun Academy er et gammelt koncept som vi har overtaget og vi elsker at lave det, fordi vi har selv brugt utallige somre på Young Gun Academy! Vi ser stadig, her 15 år efter, de selv samme som vi har været på camp med og vi har rejst til både Cape Town og Brasilien med dem – med andre ord, Young Gun Academy er et fællesskab og det er venskaber for livet! Du skal være mellem 12 og 17 år for at deltage og du skal være klar på at blive udfordret med kiten og du skal være frisk på at møde andre unge surftalenter! Vi tager udgangspunkt i kitesurfing, men i undervisningen indgår også skimboard, wakeboard og longboard, som en aktiv del når vinden ikke blæser. Når vi ikke er på vandet, så spiser vi oppe ved caféen hvor der bliver serveret alle dagens måltider og så overnatter vi ude i vores glampingtelte!

Info

Program & undervisning

Vi har tilrettelagt et program specielt for unge kitesurfere. Vi prøver så vidt muligt at opdele gruppen i mindre hold, hvor der bliver sat specifikke læringsmål både på vandet og sikkergedsmæssigt. Vi er en mindre gruppe på 12 deltagere, hvilket giver os mulighed for at gå i dybden med hverenkelt! Campen er af 3 dages varighed. Programmet indeholder primært praktisk undervisning men vi kører også teoretiske lektioner. Vi tager udgangspunkt i kitesurfing og alt fokus er på at pushe niveauet på hele holdet! Sker det at vinden udebliver, kan undervisningen suppleres af fx wakeboard eller skimboard, som en del af undervisningen.

Uanset om du har meldt dig på Young Gun academy, Juniorcamp, gruppecamp osv. har vi et fælles program, som vi tager afsæt i. Inden for disse rammer tilpasser vi den specifikke camp, som du har tilmeldt dig, så du får det bedste ud af din weekend.

Dine dage på camp ser således ud:

Dag 1

I ankommer til surfcentret kl. 15.00. Her vil i blive budt velkommen af jeres instruktører og blive indlogeret i teltene.

Før aftensmad ca. kl. 18.00 vil i have et aktivt element*. Efter aftensmad indbyder vi til fælleshygge i surfcentrets cafés flotte rammer.

Dag 2

Der vil være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9. Herefter mødes vi og gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr.

Før frokost ca. kl. 12. vil vi igen have et aktivt element* – muligvis et valgfrit træningselement om formiddagen.

Efter frokost går vi igennem noget teori og har endnu et aktivt element* før aftensmaden kl. 18.00 ca.

Efter aftensmaden vi håber i vil nyde jeres sidste aften med os under halvtaget eller den åbne himmel.

Dag 3

Der vil igen være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9, hvorefter vi gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr. Der vil være udcheck senest kl. 11, hvorefter vi laver plads til opbevaring af jeres bagage.

Før frokost ca. kl. 12 laver vi noget aktivt* og efter frokost og inden afslutning kl. 16 kan i regne med både noget teoretisk og *aktivt på programmet.

Kl. 15.30 mødes vi og laver en lille evaluering af weekenden og siger farvel og på gensyn 🙂

 

* De aktive elementer kan variere alt efter vind og vejr. Vi bestræber os på at have boards under fødderne på den ene eller anden måde. Det kan fx. være i form af en stand up paddle tur, Kitesurf, longboardtur til Hundested havn for is, wakeboard bag båd osv. Der kan også være aktive elementer i form af noget træning, volley kamp, badetur ved havnen osv.

 

Hvad koster det og hvad er inkluderet?

Campen kører over 3 dage. Den koster 3.695,- og prisen inkluderer:

  • Overnatning i glampingtelte inkl dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr telt)
  • Fuld forplejning
  • Videregående / Avanceret kitesurfundervisning teoretisk og praktisk
  • Aktivitetsmoduler med Wakeboard, skimboard, longboard og Stand up paddle.
  • Yoga
  • Sauna

*Der gives som udgangspunkt ikke rabat på fravalg af overnatning samt medbringelse af eget udstyr.

Coaches

TBA

Krav til deltager?

Det er et krav at du er mere eller mindre selvkørende, når du deltager på dette hold. Du skal være mellem 12 og 17 år og du skal have dit eget udstyr til kitesurfing.

Er du helt ny eller har kun lidt erfaring med kitesurfing, samt at du ikke har dit eget kitesurfing grej, skal du tjekke Young Gun Academy – beginner

Praktisk info

Du kan læse al praktisk info om at være på camp hos Lynæs Surfcenter her.

Antal