Kite & Board Camp - Girls only Intermediate+

Tre dages kitecamp kun for kvinder! Bliv bedre med kiten og bliv del af Danmarks fedeste kitesurfingfællesskab for kvinder! Vi skal kitesurfe, dyrke yoga, i sauna og hygge!

Du skal kunne kitesurfe for at deltage. Hvis du ikke kan kitesurfe, så tjek samme koncept i begynderudgaven her.

Hvis du er kvinde og er til kitesurfing, så er vores kvindecamps et oplagt weekend get-away! Fokus er på at blive bedre til kitesurfing i en tryg ramme, samtidig med at der selvfølgelig er mulighed for maks tøsehygge i aftentimerne. Udover kitesurfing som aktivitet, så er der selvfølgelig morgenyoga, bålhygge, saunagus og god mad under vores halvtag. Overnatningen foregår ude i vores hyggelige glampingtelte som også danner base for campen.

Info

Program & Undervisning

Vi tager udgangspunkt i Dansk Sejlunions kitesurfing diplom 2. Undervisningen er tilrettelagt som et vidergående forløb i kitesurfing. Det vil sige at vi ikke kommer til at gennemgå fx tilrigning og basic kitestyring, men at fokus fx er på korrekt board position, forskellige manøvre, udvidet sikkerhed og en stensikker launch. En del af undervisnigen kan også udføres på land, da vi fx har Long boards til at øve jibes og push teknik.

Uanset om du har meldt dig på kvindecamp, Juniorcamp, gruppecamp osv. har vi et fælles program, som vi tager afsæt i. Inden for disse rammer tilpasser vi den specifikke camp, som du har tilmeldt dig, så du får det bedste ud af din weekend.

Vi er naturligvis afhængige af vind og vejr, hvorfor programmet kan ændres og afvige undervejs. Dette vil dine instruktører informere om, når i mødes første dag, hvor de har en bedre vurdering af weekendens vejrmelding og i vil få nærmere information omkring weekendens program.

Dine dage på camp ser således ud:

Fredag

I ankommer til surfcentret kl. 15.00. Her vil i blive budt velkommen af jeres instruktører og blive indlogeret i teltene.

Før aftensmad ca. kl. 18.00 vil i have et aktivt element*. Efter aftensmad indbyder vi til fælleshygge i surfcentrets cafés flotte rammer. Baren er selvfølgelig åben!

 

Lørdag

Der vil være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9. Herefter mødes vi og gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr.

Før frokost ca. kl. 12. vil vi igen have et aktivt element* – muligvis et valgfrit træningselement om formiddagen.

Efter frokost går vi igennem noget teori og har endnu et aktivt element* før aftensmaden kl. 18.00 ca.

Efter aftensmaden er baren endnu engang åben og vi håber i vil nyde jeres sidste aften med os under halvtaget eller den åbne himmel.

Søndag

Der vil igen være morgenmadsbuffet fra kl. 8-9, hvorefter vi gennemgår dagens program lagt ud fra vind og vejr. Der vil være udcheck senest kl. 11, hvorefter vi laver plads til opbevaring af jeres bagage.

Før frokost ca. kl. 12 laver vi noget aktivt* og efter frokost og inden afslutning kl. 16 kan i regne med både noget teoretisk og *aktivt på programmet.

Kl. 15.30 mødes vi og laver en lille evaluering af weekenden og siger farvel og på gensyn 🙂

 

* De aktive elementer kan variere alt efter vind og vejr. Vi bestræber os på at have boards under fødderne på den ene eller anden måde. Det kan fx. være i form af en stand up paddle tur, Kitesurf, longboardtur til Hundested havn for is, wakeboard bag båd osv. Der kan også være aktive elementer i form af noget træning, volley kamp, badetur ved havnen osv.

 

Hvad koster det og hvad er inkluderet?

Campen kører over 3 dage. Den koster 3.695,- og prisen inkluderer:

  • Overnatning i glampingtelte inkl dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr telt)
  • Fuld forplejning
  • Videregående Kitesurfing undervisning teoretisk og praktisk
  • Aktivitetsmoduler med undervisning i Wakeboard, skimboard, longboard og Stand up paddle.
  • Mulighed for Dansk sejlunion kitesurfer 1+2 certifikat
  • Yoga
  • Sauna

*Der gives ikke rabat på fravalg af overnatning samt medbringelse af eget udstyr.

Krav til deltagere?

For at kunne deltage på campen skal du være over 16 år, du skal have et godt kendskab til kitesurfing og du skal kunne svømme 200 meter uden svømmevest.

Lettere øvet har fx gennemgået:

  • En kite camp hos os, i udlandet eller på Oure højskole inden for de sidste 3 år.
  • Mere end 6 timers undervisning inden for det sidste år.

Opfylder du ikke disse krav, skal du vælge begynderpakken

Har du eventuelle sygdomme, epilepsi, sukkersyge mm. er det vigtigt at du gør os opmærksom på dette forinden kursets start.

Praktisk info

Du kan læse al praktisk info om at være på camp hos Lynæs Surfcenter her.

Antal