Innercise Retreat

På dette retreat arbejder vi med ur-gamle vejrtrækningsteknikker, der grundet videnskabens stigende interesse er ved at få renæssance – og med god grund! Metoderne fremmer bevidsthed omkring åndedrættets styrke og betydning for vores velbefindende.

Vi har teamet op med et hold specialister indenfor åndedrætstræning! Nikolai og Jacob fra innercise kommer forbi Lynæs to weekender i løbet af 2022 og lærer dig hvordan du skaber ro og energi i krop og sjæl. Hen over weekenden opbygges din viden og dit åndedræt gradvist, via teori og praksis. Der er fokus på at give dig selvregulerende redskaber, som er brugbare i DIT liv. Kropsbevidstheden øges og nye perspektiver på hvordan du ønsker at leve dit liv kommer til overfladen og måske finder du svar på nogle af de spørgsmål du søger for at få et liv med glæde og styrke. Retreatet er egnet til alle, der ønsker at give vejrtrækning og termotræning en reel chance og mærke effekterne på egen krop og sind. Vi har testet det og det kan virkelig anbefales – selv for en der ikke kunne drømme om at vinterbade!

Info

Her kan du finde specifik info om retreatet. Har du mere generelle spørgsmål om at være på camp hos os, så læs her.

Hvor, hvornår og hvordan?

Retreatet afholdes ved Lynæs Surfcenter og kører fra fredag kl 15:00 til Søndag kl 16:00:

Progammet er som følger:

Dag 1) Velkomst, indflytning til basecamp, Samling i lokale til introduktion. Guidet åndedræts session afsluttes med gradvis kulde eksponering, aftensmad & hygge om bål hvor vi kan lære hinanden og kende.

Dag 2) Tidlig morgensamling, forberedelser letpåklædt vandretur til den lokale klint selvfølgelig med åndedræts teknikker, afsluttes med fælles brunch. Vi mødes over middag i fælleslokale Teori/Åndedrætstræning, kulde træning, sauna, aftensmad

Dag 3) Vi mødes tidligt i fælleslokalet hvor vi tager hul på nye protokoller, træning, teori, som afrundes med kulde & sauna – samling i fælleslokale, med diplom for retreatet.

Hvad indebærer åndedrætstræning mere præcist?

Vi har teamet op med Nikolai og Jacob fra Innercise som er eksperter inden for åndedrætstræning. Du kan læse mere om hvad åndetrætstræning mere præcist indebærer på deres side her. Har du flere spørgsmål vedr. selve indholdet på retreatet bedes du kontakt Nikolaj og Jacob her. Har du spørgsmål til de mere praktiske dele som overnatning, mad osv. så kan du læse fores FAQ om at være på “camp” i Lynæs her.

Hvad koster det og hvad er inkluderet?

Retreatet kører over tre dage, koster 3995,- og inkluderer:

  • Overnatning i glampingtelte inkl dyne, linned og badehåndklæde (op til 4 pr telt)
  • Fuld forplejning
  • 3 dages åndedrætstræning
  • Sauna og isbad

*Der gives ikke rabat på fravalg af overnatning. 

Praktisk info

Du kan læse al praktisk info om at være på camp hos Lynæs Surfcenter her.

Antal