10-TIMERS PRIVAT KITESURFKURSUS

From zero to hero: Køb en 10-timers pakke med en privatinstruktør og spar penge! NB VI HAR LUKKET FOR SALGET AF 10-TIMERS KORT INDTIL VI HAR FLERE LEDIGE TIDER ÅBNE. DU KAN STADIG BOOKE ENKELTLEKTIONER UDEN KORT OG DU MODTAGER ONLINE TEORI MED I DIN BEKRÆFTELSESMAIL 

Køb en 10-timers pakke, og kom godt fra start! Split timerne op, som det passer dig/jer i alt fra to til fem timer. Husk, at du altid kan booke enkeltlektioner her. Som noget nyt får du 5 timers gratis online teori med oven i hatten, så er du sikker på at få det maksimale ud af dine timer! Du modtager et link til vores onlineteori efter booking.

Vælg mellem forløbspakker

Vi anbefaler altid én til to personer pr. instruktør, så enten et forløb for en eller to personer. Man kan sagtens være tre eller fire om en instruktør – det sænker pr. person prisen væsentligt, men læringsprocessen bliver længere. Hvis du er ene mand eller kvinde, så skriv dig op på vores makkerliste, så kan I splitte en 10-timerspakke for to personer. Du må godt købe en 10-timerspakke til to personer og splitte den på fire personer så hvert par får fem timers undervisning.