Kitecamp

Få fire dages kitesurfcamp på Danmarks bedste kitesurfspot for begyndere! Deltag som helt grøn eller øvet – og gør det, fordi det simpelthen er verdens fedeste måde at være sammen på.

Campen er fra den 6. til den 9. august 2020

Kitesurfcamps er en populær måde at lære at kitesurfe på. Den intensive læringsform og det sociale aspekt er en unik måde at komme ind i sporten på. Rammerne for årets kitesurfcamps bliver dannet af et stærkt hold af certificerede kitesurfinstruktører fra Dansk Sejlunion, der vil undervise dig på Danmarks bedste begynderspot – stranden i Lynæs.

Vælg den rigtige pakke

Sådan kan du deltage

Du kan deltage på tre forskellige måder, alt efter hvor erfaren du er. Du kan læse inde på hver enkelt, hvad det kræver for at kunne deltage på pakken, og hvad der er inkluderet.

Ofte stillede spørgsmål

Her kan du finde svar på specifikke spørgsmål om campen. Har du spørgsmål om generelle ting til campen som fx mad, aflysningspolitik osv., kan du finde dem her

Hvor og hvornår foregår campen?

Kitecampen i 2020 er fra den 6. – 9. august 2020

Vi starter klokken 14:00 den første dag. Derfra arrangeres indtjekning, og så snart der er styr på alt det praktiske, går vi i sving med undervisningen! Resten er op til moder natur. Vi slutter campen kl 16:00.

Du/I vil modtage en mail ca. en uge inden campen, hvor flere af de praktiske oplysninger vil fremgå.

Adressen er Lynæs Havnevej 8, 3390 Hundested

Kontaktinformationer: Info@surfcenter.dk, +45 29 87 77 66

Hvilket hold skal jeg deltage på?

Du kan deltage i vores kitesurfcamp på tre måder:

BEGYNDER: Undervisningsformen er et grundlæggende teoretisk forløb med al den viden, du skal bruge for at kunne gennemføre Dansk Sejlunions ‘kitesurfer 1’ diplom. Vi kan ikke garantere dig diplomet, men vi vil gøre vores bedste for, at du står med et i hånden, når ugen er omme! Vi prøver så vidt muligt at matche dit niveau, da mange af vores deltagere allerede har lidt erfaring inden for kitesurf. Er du lynhurtig og oppe på brættet første dag, har vi god erfaring med at lade et hold af to personer ligge og øve med bræt og drage. Du behøver ikke at have stiftet bekendtskab med kitesurf før for at kunne deltage.

VIDEREGÅENDE: Som noget nyt har vi valgt at lave et hold for dem, som kan det meste, men gerne vil have lidt mere undervisning for at blive endnu mere selvkørende. Vores instruktører på videregående er klar til at hjælpe med tips og tricks. Praktisk vil der blive fokuseret på up-wind, vendinger og håndtering af kite på dybt vand. Teoretisk bruger vi videoundervisning til perspektivering på vandet. Er der stemning for det, bruger vi tid på at gennemgå wavesurf og grej. Du skal for at deltage på dette hold opfylde kravene for Dansk Sejl unions ‘kitesurfer 1’ diplom.

GRUNDPAKKEN: Deltager du med grundpakken, er du en 100% selvkørende kitesurfer. Der er som udgangspunkt ikke inkluderet undervisning i pakken, men oplæg som udstyrsguide mm. er du naturligvis velkommen til at deltage i. Derudover er der masser af sparring med de øvrige deltagere.

Hvad er inkluderet i de forskellige pakker?

Du kan deltage på campen både som begynder og øvet. Du skal som minimum have grundpakken for at deltage og kan tilkøbe begynderpakken, hvis du skal have udstyr og begynderundervisning.

GRUNDPAKKE (1395,-)
 • Fuld forplejning
 • No wind aktiviteter
 • Yoga
 • Wellness
 • TELTPLADS
VIDEREGÅENDE UNDERVISNING (TILKØB TIL GRUNDPAKKE +995,-)
 • Fire dages videregående undervisning i mindre grupper
 • Individuel sparring med instruktør
BEGYNDERUNDERVISNING (TILKØB TIL GRUNDPAKKE +3.295,-)
Kan jeg deltage på grundpakken?

Du skal være 100% selvkørende både på land og i vand, hvilket svarer til ‘kitesurfer 1 og 2’ diplomet. Du skal selv medbringe udstyr til kitesurf. Derudover skal du selvfølgelig også kunne svømme 200 meter. Er du ikke helt der endnu, kan du både booke videregående og begynderundervisning.

Kan jeg deltage på videregående undervisning?

Du skal som minimum have opnået et niveau, der svarer til kitesurfer 1 diplomet. Du skal selv medbringe udstyr til kitesurfing. Derudover skal du selvfølgelig også kunne svømme 200 meter.

Kan jeg deltage som begynder?

De fleste af vores deltagere er helt grønne, men flere har allerede stiftet bekendtskab med kitesurf. Derfor kan du deltage uden nogen som helst erfaring, men også hvis du har brug for undervisning til at komme helt op på boardet, eller ikke selv ejer udstyr til fire dages kitesurf.
Det eneste krav er, at du skal kunne svømme minimum 200 meter.

Hvad skal jeg medbringe?

Booker du begynderpakken, er alt det udstyr, du skal bruge på vandet, inkluderet. Alt, hvad du skal bruge på land, skal du selv stå for. Det er meget vigtigt, at du udfylder alle felter omkring kropslige proportioner, sådan at vi kan have passende udstyr klar til dig. HVIS du allerede har egen våddragt, vådsko, trapez, hjelm eller sågar kite og bræt, må du meget gerne skrive det i tilmeldingen, så der ikke bookes udstyr forgæves. For dem, der booker videregående, er udstyr IKKE inkluderet. Overnatning foregår i eget medbragt telt, som kan slås op på vores græsplæne.  Der tilbydes ikke priskompensation for eget medbragt udstyr.

Pakkeliste

 • Alt dit kitegrej (Har du booket begynder, så tag udstyr med, hvis du har noget)
 • Telt og sovepose (vi prøver at slå nogle telte sammen, så hvis I ikke har et telt, må I gerne give en melding)
 • Badetøj
 • Natgrej, håndklæde, tandbørste mv.
 • Skateboard/longboard (Vi har en sjov minirampe!)
 • Aktivt tøj
 • En god jakke, så du kan holde varmen efter surfsessions
 • Solcreme (Ja, det er Danmark, men solen er skrap på vandet)
Hvor skal jeg sove?

Du bor i telt lige ned til vandet på vores store græsareal ved Lynæs Surfcenter.

Har du ikke et telt, eller ønsker du ikke at overnatte i telt, er der forskellige muligheder i området. Det er ikke et krav at overnatte på campen, men vi anbefaler at deltage i alle sociale aktiviteter for at få den bedste oplevelse. De bedste tips kommer nogle gange over en fyraftensøl.