Selskabslokaler

Vi har renoveret den gamle købmandsgaard og lavet to fede selskabslokaler. Lokalerne er indrettet med borde og stole til hhv. 40 og 70 personer. Med til lokalerne hører et udeområde som kan bruges til at skabe aktivitet omkring arrangementet. Perfekt til konfirmation, bryllup, fødselsdag, sommerfest og meget mere!

My work

Lokalerne kan lejes enkeltvis eller samlet. Til større arrangementer anbefaler vi at leje begge lokaler og bruge det lille til lounge og det store til middag. Læs om de to selskabslokaler her eller gå direkte til priser

Det lille

 • Størrelse

  58 m2

 • Antal siddepladser

  Maks 40

 • Projektor

  Ja

Det lille lokale har stort vinduesparti med havudsigt og direkte udgang til gården og halvtaget. Med det lille lokale er altid muligheden for at bruge haven til lege og aktiviteter. Lokalet har 1 toilet inde og 1 ude i haven.

Baghaven

Det lille lokale har udgang til vores baghave og halvtag som ligger lidt ud til havet. Baghaven kan bruges til aktiviteter og ved større arrangementer, kan der også sættes telt op her. Det er muligt at arrangere spisning under halvtaget, men dette skal koordineres med surfcenteret.

Skal I have indput til festen, så laver vi gerne et aktivitetsprogram til både børn og voksne. Vi har vores forskellige vandsports aktiviteter og vores outdoor wellness. Derudover laver vi også mere simple lege og lign. til forskellige aldersgrupper. 

OBS! Surfcenteret bruger haven i åbningstiderne og når der er camps. Det betyder ikke at I ikke må bruge den, men informer os om jeres planer, så koordinerer vi så alle kan være der. Privat benyttelse kan tilkøbes.

Se inspirationsvideo med selskabsloaker og aktiviteter ved vandet

Det store

 • Størrelse

  79 m2

 • Antal siddepladser

  Maks 70

 • Projektor

  Ja

Det store lokale har stort har indgang foran surfbutikken hvor der er indrettet udeareal til dem der skal ud og suge frisk luft. Ligesom det lille lokale kan haven ude til vandet også bruges til aktiviteter efter aftale. 

Hvis halvtaget skal bruges SKAL det lille lokale lejes.

 

Køkken

Begge lokaler er inkl. ANRETTERKØKKEN

Begge lokaler har direkte indgang til anretterkøkken hvor der er service, opvask og et lille køleskab til rådighed som er inkl i lejeprisen. Anretterkøkkenet giver IKKE mulighed for produktion af mad. Skal I bruge køkkenet til at producere mad, så skal køkkenet tilkøbes som produktionskøkken - læs mere her

PRODUKTIONSKØKKEN

Skal der laves mad til arrangementet, så har vi to store ovne (m. damp), 6 gasblus, rørebjørn, industriopvask, anretningsplads og alt hvad der skal bruges af gryder, pander, knive og tilbehør. Produktionskøkken kan tilkøbes for 2000,- og er inkl. strøm, gas og vand. Produktionskøkkenet lejes ikke til to selskaber samtiddig, det vil sige produktionskøkkenet kan være udlejet selvom et lokale er ledigt.

Produktionskøkkenet kan også lejes uden lokaler til samme pris.

LAD OS STÅ FOR MAD / DRIKKE / OPVASK / OPRYDNING / RENGØRING

Vi giver gerne et tilbud på brucnh, buffet, kaffe, kage og eller 3-retters. Vi har et par dygtige kokke tilknyttet køkkenet, samt personale der kan klare både servering, opvask, rengørring mm.

Kontakt os og fortæl hvad I vil have klaret, så sender vi et uforpligtende tilbud på at stå for det praktiske.

Plantegning

Nedenunder kan du se plantegningen for begge lokaler samt tilhørende udeområder. Bemærk at der er adskillelse mellem toiletter ved forskellige selskaber i hvert lokale. Denne fjernes såfremt det hele lejes.

 • Overblik

 • Det lille

 • Det store

 • Det hele

Priser

Priserne er ens for begge lokaler og er inkl. strøm, vand, varme, service, borde, stole samt adgang til anretterkøkken med opvask og køl - husk at læs regler for anretterkøkken og produktionskøkken. Oprydning og slutrengørring er lejers ansvar men kan tilkøbes. 

Lokalerne overdrages som udgangspunkt på starttidspunktet og skal afleveres som modtaget på sluttidspunktet. Såfremt lokalet er ledigt og rent er det muligt at komme tidligere efter aftale. 

Hverdage

08:00-16:00
1.250,-
16:00-24:00
1.750,-
08:00-24:00
2.500,-

Weekender & Helligdage

Fredag efter 16:00 til søndag tælles som weekend. Ved booking til fest skal der være ryddet og rent senest 09:00 dagen efter. Musik er til senest 01:00.

10:00-15:00
2.000,-
16:00-01:00
3.000,-
10:00-01:00
4.000,-
Fredag 08:00 til søndag 24:00
8.000,-

Alle priser er inkl. moms

Tilkøb

Anretterkøkken
0,-
Produktionskøkken
1.500,-
Oprydning (pr. lokale)
1.500,-
Slutrengøring (pr. lokale)
750,-
Tilkøb dagen før
-30% af prisen for forrige dag

Lejekontrakt

Husk at læs vilkår for udlejning før fremvisning og reservation :-)


Ofte stillede spørgsmål

Kan man bare leje halvtaget?

Som udgangspunkt skal du leje det lille lokale for at få adgang til havltaget. Hvis dit arrangement er over en kortere periode i dagtimerne, kan der dog gåes på komprimis.

Må man have egne drikkevarer?

Det kan du tro - men vi står også gerne for det!

Hvor meget køleplads er der?

Der er et lille 100x60 cm køleskab med til hvert anretterkøkken. Skal I bruge mere køleplads eller fryseplads kan dette tilkøbes.

Er service inkluderet?

Det kan du tro! Der er følgende til hver gæst og lidt ekstra:

1x Rødvinsvinglas
1x Hvidvinsglas
1x Vandglas
1x Kaffekop
1x Stort tallerken
1x Lille tallerken
1x Bestik (Kniv, Gaffel, Ske, the ske)

Derudover er der termokander, mælkekander og karafler til rådighed.

Har I duge?

Ja, det har vi. De er hvide og strøget og koster 100,- stykket at leje.

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

Cafe og udlejning åben hver dag fra klokken 11:00 til 20:00. Burgerbaren er åben hver dag fra 17:00 til 20:00.

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider