Sauna

Der er intet som en tur i det kolde gys og så i sauna! Vi har to saunaer begge med fuld havudsigt og kort vej til havet. Den ene kan du booke som privat sauna, hvor du og din gruppe har saunaen helt for jer selv. Den anden er til drop in hvor du / I betaler 50,- i caféen og guser derudaf til I ikke kan mere.

Drop in sauna

Vores drop in sauna er åben hver lørdag og søndag fra 11:00-17:00. Det er IKKE muligt at bestille tid til drop in sauna. Ønsker du at bestille tid eller komme i sauna uden for dette tidsrum skal du booke privat sauna. NB som overnattende kan komme i sauna gratis mellem 18:00 og indtil 11:00 dagen efter – Tidsbestilling ved check-in.

Drop in saunaen er selvtænder, det vil sige hvis der ikke har været nogen før du kommer, så skal der brænde på oven. Du er ligeledes selv ansvarlig for at holde gang i ovnen når du er i saunaen.

Det koster 50,- pp at hoppe i saunen og det er IKKE tilladt at medbringe egen forplejning. Indtjekning og betaling til drop in sauna sker i caféen og her kan du købe forfriskninger, snacks og olier til jeres gus.