OM OS

En historie om en livsstil der blev til et livsværk

Lynæs surfcenter startede i 2011 som Nordsjælland Søsportscenter - et meget ungt projekt drevet af to 17 årige lokale drenge, Jeppe og Johan. Efter at have prøvet kræfter med forretningen over sommeren besluttede de to sig for at relancere konceptet og gå all-in på vandsport i Lynæs. Konceptet kom senere til at hedde Lynæs Surfcenter og udgør det vi i dag ser på Lynæs strand, med en butik, udlejning og instruktører der underviser i alt fra kitesurfing til badesikkerhed.

Læs resten

Historien er ved at blive skrevet! 

Holdet bag

Den vigtigeste del af Lynæs Surfcenter er holdet bag. Personalet tæller primært instruktører, men vi har også kok, ungarbejdere og det administrative personale. De er hver og en valgt specielt til centeret og de fortjener hver en individuel præsentation.

Se hele holdet

Hele holdet kommer på snarest!

Lidt om Lynæs

Lynæs er belligende i den vestlige del af Nordsjælland, knapt en times kørsel for København. Lynæs har nogle af Danmarks bedste surf-forhold for begynere, såvel som øvede. Uanset om du er surfer eller ej, så fortjener området et besøg.

Vi har listet 5 gode grunde til, hvorfor netop Lynæs er så ideelt at lære surfing og anden vandsport:

01 Surf vibes som var det syd på

Selvom det er april og vandet knapt har ramt 10°, så gør vi en dyd ud af at skabe varme surf vibes stemning! Hele baghaven er indrettet i eksotisk stemning, og hvis det ikke var for de varme brusebade, så kunne man godt glemme at det var koldt!

02 sikkerhed, sikkerhed, sikkerhed

Lynæs er et af de mest sikre steder at færdes på vandet som begynder. Om man er kitesurfer, windsurfer, kajak roer, eller SUP entusiast, så er der plads til alle – og man behøves ikke engang sejle på det dybe. Lynæs har et kæmpe lavvandsareal placeret i en fjord, hvilket gør det nemt at forblive på lavt vand. Er uheldet alligevel ude, så har vi har et godt sammenarbejde med den lokale redningsservice, som kan rykke hurtigt ud i tilfælde af at man skulle drive til havs. – Det lave vand, placeringen inde i en fjord og vores store fokus på sikkerhed, har gjort at vi ikke har haft et eneste uheld på skolen.

03 Når det blæser, så blæser det i Lynæs

Lynæs ligger vestvendt og med belligenheden på en pynt er det meget få af de dage hvor det blæser i Danmark, at man ikke kan surfe i Lynæs!

04 Meget mere end bare surf

Som sagt så fortjener Lynæs et besøg uanset om man surfer eller ej. Stemningen på stranden når vinden blæser og stilheden på havet når vinden lægger sig er simpelthen fantastisk. Derudover har Lynæs, efter vores udsagn, en af Danmarks flotteste solnedgang!

05 Parker familien uden dårlig samvittighed

Vores største uforløste kundegruppe er dem der har fået kone og børn og derfor mangler tiden til at tage ud og surfe på egen hånd. Vi har skabt rammerne hvor du kan tage ud og surfe og din familie kan hygge sig i skyggen og nyde en varm kaffe eller en friskpresset juice!

Stalk os

Vi gør en dyd ud af at tage gode billeder og lave fede film af det vi foretager os. Vi lægger det meste på Instagram og Facebook, men vi har også lavet en media side, hvor du kan blive lidt klogere på alt det vi har lavet gennem tiden

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Sæsonen

CAFÉEN ER LUKKET INDTIL PÅSKE

Kurser og camps kører fra april til september.

Se åbningstider