Grupper & selskaber

Er du fan af en rå location med sand på gulvet og højt til himlen, skal du helt klart holde din reception, barnedåb eller fødselsdag hos os! Vi er et åbent sted, så private selskabslokaler og et tjenerhold har vi dog ikke, men hvis du synes om åbne døre, glade mennesker og god stemning, så kontakt os om mulighederne. “

Vores mantra er, at her skal være plads til alle. Det betyder blandt andet, at vi kører “open frame” i forhold til forskellige gettogethers. Vi kan reservere bord til dit arrangement (min. 15 pers), men vi holder samtidig åbent for stedets øvrige gæster. Kontakt os for et tilbud på menu og servering.

 

Konceptet helt kort
  1. Vi er IKKE et selskabslokale, dvs. hvis du vil have et lukket arrangement, er dette ikke stedet.
  2. Du kan booke plads til et selskab, hvis I er mellem 15 og 40 personer.
  3. Vi har ikke mulighed for at lave specielle menuer, men du kan vælge mellem burgers og sandwiches.
  4. Vi er normalt et take-away-ala-sted, hvor der ikke er bordservering og service. Kommer du som selskab, vil der være bordservering, service og værtskab.
  5. Selskabet slutter når caféen lukker.
  6. Vi anbefaler altid at I kombinerer spisning med nogle af alle vores aktiviteter i vand og på land eller omvendt.
Kapacitet

Vi kan have grupper/selskaber fra 15 – 40 personer i vores lokaler, hvor du dog skal forvente, at der vil være walk ins i hele tidsrummet, så regn med surfere, kaffeglade typer og bare liv og glade dage hele vejen rundt. Hvis du ønsker et lukket arrangement i et isoleret selskabslokale, skal du nok swipe til venstre nu.

Tilkøb af aktiviteter udover spisning

Du kan spice dit event op ved at booke SUPs, kajakker, surfundervisning med instruktør, speedbåd eller en omgang spa og sauna før eller efter maden. Ønsker I at prøve kræfter med aktiviteter på egen hånd, så kan I se priser på udlejning her. Ønsker I en instruktør, så skal I se efter “privat kurser” her.

Ønsker I teambuilding, ruske-sammen-øvelser eller lign. så kontakt os endelig, det elsker vi at lave!

Musik

Du kan ikke tage en DJ eller egen højttaler med, fordi vores location er åben for andre end dit event og vi ligger et sted, hvor vi gerne vil værne om vores naboer. Vi spiller musik på stedet, men hvor højt og hvilke numre bestemmer vores personale.

Betaling og afbestilling

Mad, aktiviteter og eventuelle tilkøb betales up front før eventet, mens afregning af drikkevarer sker i baren efter arrangementet.

Du kan afbestille eller rykke mad og aktiviteter, samt ændre i antallet af gæster indtil 14 dage før arrangementet, herefter er der ikke mulighed for at blive rykket eller refunderet. Ønskes refusion ved afbestilling inden de 14 dage, betales et administrationsgebyr på 1.000,-. Er der booket kurser og udlejning i forbindelse med arrangementet gælder forretningsbetingelser for den enkelte ydelse.

Lukketid

Når Surfcenteret lukker, slutter dit event også – hvis det ikke allerede er sluttet. Vi er et sted med laid back groovy stemning, men ikke et feststed. Du kan derfor senest blive til vi lukker, og så må du fortsætte efterfesten hjemme 🙂

Overnatning

Orker du ikke at drible hjem, eller er der for langt til København og omegn, kan du overnatte i et af vores surfshacks eller ferielejlighed. Du kan læse om alle overnatningsmuligheder her.

Handicapadgang

Selvfølgelig har vi det – Lynæs Surfcenter er et sted for alle, også dem på hjul 😉

Kontakt os for at høre om ledighed og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.