Grupper & selskaber

Er du fan af en rå location med sand på gulvet og højt til himlen, skal du helt klart holde din reception, 100-års fødselsdag, polter eller bare girls/guys night out hos os!

Vores mantra er, at her skal være plads til alle. Det betyder blandt andet, at vi kører open frame i forhold til forskellige gettogethers. Vi kan reservere borde under halvtaget til dit arrangement (min. 15 pers), men vi holder samtidig åbent for stedets øvrige gæster.

Sidder du nu med tusind spørgsmål i den forbindelse, så tjek lige listen af muligheder og tilkøb herunder, før du griber knoglen og ringer  🙂

Konceptet helt kort
  1. Vi er IKKE er selskabslokale, dvs. hvis du vil have et lukket arrangement er dette ikke stedet
  2. Du kan booke plads til et selskab hvis I er minimum 15 personer
  3. I kan nøjes med bare at hente burgers i foodtrucken eller få serveret en 3-retters
  4. Alt hos Lynæs Surfcenter er selvbetjening, dvs. man bestiller som udgangspunkt alt i caféen og henter i køkkenet eller i baren
  5. Hvis I ønsker at få serveret mad og drikke, kan I tilkøbe en host under middagen
  6. Mad og drikkevarepriser er de samme som i caféen – se menu
  7. Selskabet slutter når caféen lukker
  8. Vi anbefaler altid at I kombinerer spisning med nogle af alle vores aktiviteter i vand og på land eller omvendt
Bordreservation

Vi kan reservere fra 15 til 80 pladser i tre timer under halvtaget i sæsonen, der løber fra påskeferien til efterårsferien – Og det skal ikke koste dig en eneste mønt. Til gengæld kan du forvente, at der vil være walk ins i hele tidsrummet, så regn med surfere, kaffeglade typer og bare liv og glade dage hele vejen rundt. Hvis du ønsker et lukket arrangement i et isoleret selskabslokale, skal du nok swipe til venstre nu. OBS vi reserverer ikke borde udenfor, kun under halvtaget og i det lille lokale.

Madkonceptet

Du kan booke burgere og fritter fra vores foodtruck her, eller du kan bestille fra vores sæsonprægede menukort lavet af alletiders kok in house. Menuen fastlægges et par uger frem, så du kan ikke regne med, at du flere måneder i forvejen kan oplyse dine gæster om de forskellige retter – vi kommer til at springe mellem 5-10 forskellige retter som vi kender i løbet af marts 2021. Såfremt menuen ikke er planlagt på den ønskede dato, kan man godt ønske herfra 🙂 Både vegetarisk og glutenfrit er altid en mulighed!

Prisniveau:

Forret 50-80,-*
Hovedret 90-120,-
Dessert 50-80,-

*Forret er kun mulig ved tilkøb af servicepersonale.

START MED EN PICNIC PÅ STRANDEN

Hos os starter et godt selskab med et glas bobler og lidt snacks til den lille sult. Vi liner ikke det store bord op til jer, men vi pakker picnickurve som i sammen kan tage med ud i haven eller ned på stranden – er vejret skidt er halvtaget selvfølgelig også en mulighed. En picnic koster 90,- pr. mand og inkluderer et glas bobler og årstidens snacks.

MORGEN / FORMIDDAGSARRANGEMENT 

Ønsker I at afholde et tidligt arrangement, kan det varmt anbefales i vores rammer. I kan vælge alt fra vores bakery og få det serveret på borde eller som (coronavenlig) buffet.

Drikkevare

Du kan som alle andre købe vin, sodavand, drinks og kaffe i caféen til de priser, der gælder der – se menu. Som selskab har du eksklusivt mulighed for at købe følgende drikkevareprodukter:

  • Vand / Danskvand ad libitum : 20,- pp (3 timer)
  • Filterkaffe, the og mælk ad libitum : til morgenmad 40,- pp / efter frokost / aftensmad 25,- pp

Vi laver ikke drikkevarepakker ad libitum, men I kan køre drikkebare på bordet hele aftenen eller du kan fx vælge at give X antal flasker vin / øl og lade resten være egenbetaling.

Som udgangspunkt kommer mad og drikkevarer i engangsservice, men hvis du vil have ægte service er det også en mulighed: Vinglas, vandglas, tallerkener, bestik og strandopdækning 75,- pp (øl og drinks kan ikke laves i rigtige glas)

HOST - serveringspersonale

Vores koncept er i sin natur bygget op omkring selvbetjening, det betyder, at der ikke er nogen til at varte dit event op, medmindre du betaler for det. Tilkøber du en host, vil mad og drikkevare blive serveret ved bordet – så slipper du og dine gæster for at bruge tiden på at stå i kø i caféen.

Du kan booke en host til at servere og varde op under jeres middag for 50,- pr. person. Service er som udgangspunkt 2 timer men kan tilkøbes i længere tid ved forudgående aftale.

Underholdning

Du og din gruppe må hjertens gerne holde taler eller synge sange, men du skal nok regne med et publikum, der rækker ud over dit eget arrangement (og måske synger med!). Alternativt kan du hive dine venner/familiemedlemmer/kolleger/find selv på flere alternativer med ud i vores store have eller på stranden. Her kan du give den gas med kunstneriske performances.

Events på surfcenteret

Af og til er der livemusik, bankoaftener, quiz eller andet godt, som du og dine folk selvfølgelig er mere end velkomne til at være en del af. Hvis der er entré til vores events den dag, du har reserveret bord her, skal du og din gruppe også betale for dette. Det er altså ikke muligt at lave en reservation uden at købe billet hvis der er arrangement.

Underholdningsprogrammet for 2021 bliver offentliggjort løbende og formodes endeligt omkring april.

Tilkøb af aktiviteter udover spisning

Du kan spice dit event op ved at booke SUPs, kajakker, surfundervisning med instruktør, speedbåd eller en omgang spa og sauna før eller efter maden. Ønsker I at prøve kræfter med aktiviteter på egen hånd, så kan I se priser på udlejning her. Ønsker I en instruktør, så skal I se efter “privat kurser” her.

Ønsker I teambuilding, ruske-sammen-øvelser eller lign. så kontakt os endelig, det elsker vi at lave!

Musik

Du kan ikke tage en DJ eller egen højttaler med, fordi vores location er åben for andre end dit event. Vi spiller musik på stedet, men hvor højt og hvilke numre bestemmer vores personale.

Betaling og afbestilling

Mad, aktiviteter og eventuelle tilkøb betales up front før eventet, mens afregning af drikkevare sker i baren efter arrangementet.

Du kan afbestille eller rykke mad og aktiviteter, samt ændre i antallet af gæster indtil 14 dage før arrangementet, herefter er der ikke mulighed for at blive rykket eller refunderet. Ønskes refusion ved afbestilling inden de 14 dage, betales et administrationsgebyr på 1.000,-. Er der booket kurser og udlejning i forbindelse med arrangementet gælder forretningsbetingelser for den enkelte ydelse.

Lukketid

Når Surfcenteret lukker, slutter dit event også hvis det ikke allerede er sluttet. Vi er et sted med laid back groovy stemning, men ikke et feststed. Du kan derfor senest blive til midnat, og så må du fortsætte efterfesten hjemme 🙂

Overnatning

Orker du ikke at drible hjem, eller er der for langt til København og omegn, kan du overnatte i et af vores surfshacks eller ferielejlighed. Du kan læse om alle overnatningsmuligheder her.

Ingen skjulte udgifter

Vores koncept er temmelig plug and play, og du kan skalere op og ned, som du vil. Du kan køre det low key til en fair pris eller krydre eventet med ekstra retter og lir før eller efter maden. Alle mulige tilkøb fremgår af siden her, så der er ingen skjulte udgifter eller ekstraregninger forbundet med dit event. Priserne på siden er inkl. moms.

Handicapadgang

Selvfølgelig har vi det – Lynæs Surfcenter er et sted for alle, også dem på hjul 😉

Kontakt os for at høre om ledighed og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.