Orangeriet

Private dining space i første række til vandet! Vores orangeri på Lynæs Madbar har plads til 14 personer på langbord og er det perfekte venue til det intime og uformelle selskab. Du kan booke orangeriet til brunch-, frokost og aftenselskaber fra april til oktober.

Du kan booke orangeriet fra april til oktober til brunch-, frokost- og aftenselskaber i følgende slots; 9:30-12:30 / 13:00-17:00 / 17:30-23:00. Det er gratis at booke orangeriet, men der er et ‘minimum spend’ på 3.000,- til brunch og 5.000,- til frokost og aften. Ønsker du et selskab mellem to slots skal forbruget minimum matche minimum spend for begge perioder sammenlagt. Det koster 2000,- i depositum at booke orangeriet som fratrækkes ved betaling på dagen.

Brunchen på Lynæs Madbar kører lørdag, søndag og helligdage, hvorfor den kun kan vælges her. Brunchen er normalt buffet, men fordi orangeriet ligger yderst på vores terrasse, tilbyder vi at servere brunchen som sharing på langbordet for jer – I skal også være velkommen til at bruge buffetten.

Frokost og aften kan du bestille alt fra vores menu. Vi anbefaler vores sharing menu “en halv pelikan” + en dessert. Vi vejleder gerne i at sammensætte en menu fra snacks til dessert ud fra kortet. Vi har det vi har på menukortet og vi tager forbehold for at vi løbende skifter ud i retterne ift. sæsonen. Der skal lægge en forudbestilling på mad senest 48 timer inden reservationen.

Orangeriet kan også bookes til møder i hverdagene, se mødepakker for dette.  

Book orangeriet på Lynæs Madbar til dit næste selskab her.