Selskaber

Hold din fest hos os! Du kan leje vores funky lokale med havudsigt til alt lige fra festlige bryllupper til heldagskurser, og vi servicerer både store og små grupper.

Vores faciliteter har ikke højt til loftet, guldstole og marmor på væggene. Til gengæld får du sand på gulvet, kulørte lamper og en autentisk indretning! Stedet rummer oceaner af muligheder, så uanset om du vil have et arrangement med vandsportsaktiviteter, vildmarksspa & sauna eller noget helt tredje, kan du hos os skræddersy dit helt eget festunivers. Så bare kom og giv den gas!

Vi udlejer kun vores faciliteter med fuld service. Det betyder, at al mad, alle drikkevarer samt personale skal købes igennem os.

Vores kok sørger for lækker mad, hvadenten du er til 3-retters menu, brunch eller gourmet-hotdogs. Vores bartendere hælder både god vin og shaker eksotiske drinks, og vores serveringspersonale sørger for at skabe et velsmurt arrangement, mens I hygger jer med jeres gæster.

Med andre ord: Vi lever af at skabe den gode stemning i autentiske omgivelser, og din fest bliver ikke en undtagelse.

Sådan gør vi

Der er 4 grundelementer til ethvert vellykket arrangement: lokation, mad, drikke og god service! Derudover er der selvfølgelig også musik, pynt og aktiviteter, men den tager vi lige lidt længere nede.

LOKATION 

Som udgangspunkt kan du leje vores hyggelige lokale med havudsigt, men du kan også få halvtaget med, hvis festen skal være stor.

DET LILLE LOKALE 

Det lille lokale kan rumme 64 siddende gæster (8 borde), hvis man sidder tæt, men vi anbefaler 48 gæster (6 borde). Lokalet har direkte adgang til køkken og 3 toiletter samt udgang til halvtaget og den store have, der ligger ned til vandet. Lokalet er fast dekoreret med brændestavle på begge sider, som giver en god akustik til både samtale og dans. Lokalet er populært til fester, men vi bruger det også ofte til møder, kurser og seminarer i hverdagene. Se billeder her.

HALVTAGET

Skal festen være større, kan du leje halvtaget med. Se billeder her. Du kan leje hele halvtaget eller bare den halvdel, som ligger i forlængelse af det lille lokale, vi kalder det Orangeriet. Se opdeling her:

(Billede)

Lejer du hele halvtaget, er der plads til cirka 120 spisende gæster på langborde. Cafégæster vil så ikke kunne bruge halvtaget, og vi afspærrer ligeledes en del af haven til jer.

Lejer du Orangeriet, kan der være cirka 80 spisende gæster under overdækningen, men du har også mulighed for at placere gæster inde i lokalet. Cafégæster kan bruge den anden halvdel af halvtaget, som er afspærret med bambusgardiner.

Det lille lokale

Det lille lokale har plads til 64 personer på langborde og har et stort vinduesparti med havudsigt og direkte udgang til Halvtaget og den store have. Når du lejer det lille lokale, har du altid mulighed for at bruge haven til lege og aktiviteter. Lokalet kan lejes hele året.

Det lille lokale bruges også til møder, kurser og seminarer.

Halvtaget

Halvtaget er nok et af de mest eksotiske steder på Nordsjælland. Der er plads til 120 personer, men det fungerer også godt med kun 80 personer. Der er udsigt over Isefjord igennem de sprossede ruder, og du har direkte udgang til have og strand. Halvtaget har varmekanoner og kan bruges fra maj til september. Når du lejer Halvtaget, får du altid det lille lokale med, hvor garderobe og de tre toiletter ligger. Typisk laver vi dansegulv, lounge eller biograf til ungerne inde i det lille lokale – mulighederne er mange!

Maden

Vi har en god kok, som laver mad til vores arrangementer. Han kan levere alt fra 5-retters til gourmet-hotdogs. Du har også mulighed for at købe mad fra caféens menu, og vores burger er fx et sikkert hit som natmad eller som alternativ til kursus-sandwichen.

Vi bruger altid vores egen kok, fordi han kender køkkenet, servicen og personalet.

Når vi har bekræftet, at faciliteterne er ledige på den forespurgte dato, kan I sammen med kokken fremtrylle  et brag af en menu.

 

 

Drikkevarer

Afhængigt af arrangementets type kan vi lave alt fra baristakaffe til fri bar med kulørte sommerdrinks. Du kan vælge at betale pr. forbrug, forudbestille eller købe fri bar til hele festen. Du kan se priseksempler her eller kontakte os for en komplet prisliste her. Vi har som udgangspunkt det sortiment, vi holder i caféen. Ønsker I et større udvalg af fx vin, er I velkomne til at tage fat i vores vinmand. Proppenge er ligeledes en mulighed.

Service

Vores personale holder styr på borddækning (oppyntning er ekstra), servering, afrydning, opvask og oprydning. Vi tilpasser altid antallet af personale ift. arrangementets type og størrelse. Vi bruger udelukkende vores eget personale, da de kender stedet bedst.

Hvor mange toiletter er der?

Der er tre toiletter 🙂

Handicapadgang

Selvfølgelig har vi det – Lynæs Surfcenter er et sted for alle 😉

Kontakt os for at høre om ledighed og få et uforpligtende tilbud på jeres arrangement.