Kite camp

4 dage med kitesurfing, hygge og god mad!

Vil du lære at kitesurfe? Har du måske allerede fået dine første meter på vandet, men mangler bare det sidste? Eller vil du bare have 4 dage i godt selskab ved et af Danmarks bedste kitespots? Så er kitesurfing camp helt sikket noget for dig!

 

Kitesurfing camps er en populær måde at lære at kitesurfe på. Den intensive læringsform og det sociale aspekt er en unik måde at komme ind i sporten på. Rammerne for årets kite camps bliver dannet af et stærkt hold Dansk Sejlunion Certificerede kitesurf instruktører, der vil undervise dig på et af Danmarks bedste begynderspots, Lynæs. 

Du slår telt op lige ned til vandet på vores store græsareal, og under vores halvtag bliver der hver dag serveret morgenmad, frokost og aftensmad. Alt du skal gøre er at møde op, så sørger vi for undervisning, underholdning, forplejning og surf vibes. Du vil hele ugen blive undervist på dit niveau, og vil med garanti komme hjem som en bedre kitesurfer. 

Første gang hos lynæs surfcenter ?

Har du endnu ikke kitesurfet i Lynæs, så glæd dig! Med en lavvands tange som strækker sig over en kilometer ud i fjorden, er der et kæmpe område, med både lavt og fladt vand. Derudover virker Lynæs i stort set alle vindretninger, på nær NØ og Ø.

Sker det at der kommer dage uden vind, har vi lavet et solidt ”no-wind” aktivitetsprogram; Ud over at man kan nyde solen i vores fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, båd, tube, banan, wakeboard, vandski, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed. Hvis den remse ikke tog vejret fra dig, så er der også lagt op til massere hold konkurrencer og individuel træning i løbet af ugen

Campen er for alle kitesurf-interesseret - begynder som øvet. Det eneste krav for at komme med på campen er, at man er åben for nye mennesker og er fyldt 18 år. 

Så snart alle er tjekket ind går undervisningen igang! Vi tilrettelægger dagene efter vejrforholdene, sådan at vi får flest mulige timer på vandet. Ud over effektiv undervisning, sørger vi for god mad hele dagen lang. Maden er et vigtigt omdrejningspunkt for det sociale på campen, og derfor er det vigtigt for os, at den er i top! 

læs om maden på camp

Vi gør en dyd ud af, at måltiderne på vores camps er helt i top. Det er en stor del af den sociale tid på camp, og derfor skal det selvfølgelig være lige så lækkert som stemningen!

Vi har vores helt egen kok, som sørger for mad til alle måltider. Fortvivl ej! Du kommer ikke sulten i seng, for vi ved, hvor meget energi det kræver at gi den gas på vandet.

ØKOLOGI  Hvert år bestræber vi os på at bruge så mange økologiske råvarer som muligt. Størstedelen af de grøntsager og mælkeprodukter,  vi serverer er økologiske. Vi bruger naturen som platform til vores camps, og derfor skal naturen selvfølgelig behandles ordentligt.   

Sovs og kartofler? Nej, ikke ligefrem... Vi er ikke fanatiske når det kommer til mad, men vi kan godt lide god og sund mad. Forvent, at der altid vil være salater og retter uden alt for meget ”krudt” i.

Vegetar? Vi har som regel altid et par stykker, som er vegetar eller veganer med på camp. Da vi har vores egen kok, søger vi altid for, at der bliver lavet et lækkert alternativ til kød. Husk at kryds det af, når du tilmelder dig. Hvis du ikke er vegetar men blot ønsker at spise vegetarmenuen under campen, er du også meget velkommen, så længe du husker at krydse det af.  

Allergi? Har du allergi eller intolerance for fx gluten, er vi også meget hjælpsomme! Så længe du gør os opmærksom på det, bliver der taget hensyn til det i salater mv.

Glæd dig til spisetiderne.

God apetit :-) 

UNDERVISNING 

Du kan deltage i vores kitesurfing camp på tre måder. 

NYBEGYNDER: Undervisningsformen er et grundlæggende teoretisk forløb med alt den viden, du skal bruge for at kunne gennemføre Dansk Sejlunions ”kitesurfer 1” diplom. Vi kan ikke garantere dig diplomet, men vi vil gøre vores bedste for, at du står med et i hånden, når ugen er omme! Vi prøver så vidt muligt at matche dit niveau, da mange af vores deltagere allerede har lidt erfaring inden for kitesurfing. Er du lynhurtig og oppe på brættet første dag, har vi god erfaring med at lade hold af to ligge og øve med bræt og drage. For at deltage, behøver du ikke at have stiftet bekendtskab med kitesurfing før.

INTERMEDIATE / ADVANCED: Som noget nyt, har vi valgt at lave et hold som kan det meste, men gerne vil have lidt mere undervisning, for at blive endnu mere selvkørende. Vores Intermediate instruktører er klar til at hjælpe med tips og tricks. Praktisk vil der blive fokuseret på up-wind, vendinger og håndtering af kite på dybt vand. Teoretisk bruger vi videoundervisning til perspektivering på vandet. Er der stemning for det, bruger vi tid på at gennemgå wave-surfing og grej. Du skal for at deltage på dette hold, opfylde kravene for Dansk Sejl unions kitesurfer 1 diplom. 

BASIS: Deltager du med basispakken, er du en 100% selvkørende kitesurfer. Der er som udgangspunkt ikke inkluderet undervisning med i pakken, men oplæg som udstyrsguide mm. er du naturligvis velkommen til at deltage i. Der ud over er der naturligvis masser af sparring med de som også deltager på basispakken.  

NO-WIND ACTION

Det er ingen hemmelighed, at vi kan få dage uden vind. Derfor har vi lavet et solidt aktivitetsprogram, hvis vinden skulle vise sig at udeblive en dag. Ud over at man kan nyde solen i vores Fatboys, bade ved stranden eller bare lytte til lidt lækker musik på vores store græsareal, så har vi SUP’s, kajakker, windsurfere, båd, tube, banan, wakeboard, vandski, longboards, volleyball, fodbold, basketball og bordtennis til rådighed. Ud over alle vores aktiviteter, har vi også arrangeret et seminar i alt, hvad der er værd at vide om udstyr, det at rejse med kitesurfing, og hvordan man kommer videre med sin kitesurfing karriere. Med andre ord; vi lover, du ikke kommer til at kede dig!  

HVAD SKAL JEG MEDBRINGE?

Booker du begynderpakken, så er alt det udstyr du skal bruge på vandet inkluderet. Alt hvad du skal bruge på land, skal du selv stå for. Det er meget vigtigt, at du udfylder alle felter omkring kropslige proportioner, sådan at vi kan have passende udstyr klar til dig. HVIS du allerede har egen våddragt, vådsko, trapez, hjelm eller sågar kite og bræt, må du meget gerne skrive det i tilmeldingen, så der ikke bookes udstyr forgæves. For dem der booker intermediate, er udstyr IKKE inkluderet. Overnatning foregår i eget medbragt telt, som kan slås op på vores græsplæne.  Der tilbydes ikke priskompensation for eget medbragt udstyr.  

Tjek Pakkeliste inden afgang

Pakkeliste

  • Alt dit kitegrej (Har du booket beginner så tag med hvis det haves)
  • Telt og sovepose (vi prøver at slå lidt teltene sammen, så hvis i ikke har et telt, må i gerne give en melding)
  • Badetøj
  • Natgrej, håndklæde, tandbørste mv
  • Skateboard/longboard (Vi har mini rampe!)
  • Aktivt tøj
  • En god jakke, så du kan holde varmen efter surf session 
  • Solcreme (Ja, det er Damnark men solen er skrap på vandet)

 

Datoer for kite camp 2020

Kristi Himmelfart camp 21.- 24. maj 

Priser

Du kan deltage på campen både som begynder og øvede. Du skal som minumum have grundpakken for at deltage og kan tilkøbe begynderpakken, hvis du skal have udstyr og begynderundervisning.

GRUNDPAKKE

1.395,-

 
Fuld forplejning 
No wind aktiviteter 
Yoga
Wellness 
Teltplads

VIDERGÅENDE UNDERVISNING (TILKØB)

+995,-

(2390,- total)

4 dages vidergående undervisning i mindre grupper
Individuel sparring med instruktør
 

BEGYNDERUNDERVISNING (TILKØB)

+3.295,-

(4690,- total)

4 dages begynderundervisning i små hold
Al kitesurfingudstyr inkluderet
Mulighed for Dansk sejlunion kitesurfer 1 certifikat inkluderet  
 
 
 

Kan jeg deltage på Grundpakken?
Du skal være 100% selvkørende både på land og i vand, svarende til kitesurfer 1 og 2 diplomet. Du skal selv medbringe udstyr til kitesurfing. Derudover skal du selvfølgelig også kunne svømme 200 meter. Er du ikke helt der endnu, kan du både booke videregående og begynderundervisning. 

Kan jeg deltage på vidergående undervisning?
Du skal som minimum have opnået et niveau, svarende til kitesurfer 1 diplomet. Du skal selv medbringe udstyr til kitesurfing. Derudover skal du selvfølgelig også kunne svømme 200 meter.

Kan jeg deltage som begynder?
De fleste af vores deltagere er helt grønne, men flere har allerede stiftet bekendtskab med kitesurfing. Derfor kan du deltage som helt grøn, men også hvis du har brug for undervisning til at komme helt op på boardet, eller ikke selv ejer udstyr til 4 dages kitesurfing. 
Det eneste krav er, at du skal kunne svømme minimum 200 meter. 

Når du TILMELDER DIG

Vi starter klokken 14:00. Derfra arrangeres indtjekning og så snart der er styr på alt det praktiske, går vi i sving med undervisningen! Resten er op til modernatur. Vi slutter campen kl 16:00. Du/I vil modtage en mail ca. en uge inden campen, med flere praktiske oplysninger.

 

Har du spørgsmål til campen er du mere end velkommen til at kontakte os på Info@surfcenter.dk eller tlf: 29 87 77 66  

 

Vi glæder os til 4 dage med vind i håret! 

Lynæs surfcenter

Lynæs Havnevej 8
3390 Hundested
KORT

kontakt os

Telefon: +45 29 87 77 66
Email: info@surfcenter.dk

Åbningstider

Lukket - Vi åbner igen i 2020 <3

Caféen åbner fra påske til efterårsferie

Kurser og camps kører fra april til oktober.

Se åbningstider